- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Multibit
nagyúr
válasz
PH 5.5 #19776 üzenetére
Nálam ez így néz ki: [kép]
Nálad, vélhetően két sor kéne, hogy megjelenjen. Egy a rendszer SSD-nek, egy a tárolónak (HDD). Mindegy, hogy külső programmal mit látsz rajtuk, az a lényeg, hogy az OMV mit érzékel.
Húzd le a HDD-t a lapról, csinálj egy tiszta installt az SSD-re! Utána mountold a HDD-t! Ha ezután - mondjuk egy MC-vel - ránézel a HDD-re, nem csak a saját fájljaidat fogod látni a HDD-n, hanem egy rendszer (könyvtár)struktúrát is. -
osztraksajt
őstag
Hát, érdekes megoldás maradjunk annyiban. Én biztos egy DC12 és DC5 step down converterrel oldottam volna meg inkább közvetlenül a tápról, és akkor az akksi akár még szünetmentes opciónak is visszakerülhetett volna bele ha a csatlakozó így elérhetővé válik. Az akksicsatlakozó felől általában sokkal kevésbé vannak védve ezek, mert az ugye általában egy stabil tápként viselkedik.
De amúgy gratula, én is sokáig kacérkodtam az elképzeléssel, de több sata csatira vágytam, így végül miniitx asztali gép alapon oldottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest