- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Hacked_3996
csendes tag
amúgy még arra gondolhatok, hogy az a szép ati tette tönkre a géped :) ez megesett velem is, bár én könnyedén letudtam. Probáltad a friss telepitéssel? mármint a win2k-t. Sztem ez lesz a titok nyitja, az ati driverek és az nvidia driverek nem szeretik egymást, mégha előbbit uninstalláltad. Nálam csak annyi történt, hogy az Ati-t nem akarta leszedni az Add Remove programs, mondván nem elég friss a driver, hogy ennek mi köze volt mikor én uninstallálni szerettem volna nem tudom. Szoval a legbiztosabban ugy szabadulsz meg a nagy valoszinüséggel driverhibától, hogy ''format c:'' :)
-
Hacked_3996
csendes tag
a win2000 nem játékra lett tervezve, ahogy a windows .net sem, hibáa a windows.net is a winxp+sp1 -et tartalmazza, nem fog alatta menni egy játék sem. Szoval hamár win2000 akkor miért nem wineXtremeProblems ? probálj meg valami ujabb service packot felrakni hátha van, no meg miért megy OGl alatt? mert win2000 + 3d programok (maya, 3dstudio) miatt megy OGL alatt minden :) De gondolom rajtad kivül még Xezer felhasználo játszik win2k alatt, nem értem mitol jobb az alatt játszani.
Aktív témák
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Konteó topic
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest