Keresés

Aktív témák

• Hacked_3996

csendes tag

amúgy még arra gondolhatok, hogy az a szép ati tette tönkre a géped :) ez megesett velem is, bár én könnyedén letudtam. Probáltad a friss telepitéssel? mármint a win2k-t. Sztem ez lesz a titok nyitja, az ati driverek és az nvidia driverek nem szeretik egymást, mégha előbbit uninstalláltad. Nálam csak annyi történt, hogy az Ati-t nem akarta leszedni az Add Remove programs, mondván nem elég friss a driver, hogy ennek mi köze volt mikor én uninstallálni szerettem volna nem tudom. Szoval a legbiztosabban ugy szabadulsz meg a nagy valoszinüséggel driverhibától, hogy ''format c:'' :)

• Hacked_3996

csendes tag

a win2000 nem játékra lett tervezve, ahogy a windows .net sem, hibáa a windows.net is a winxp+sp1 -et tartalmazza, nem fog alatta menni egy játék sem. Szoval hamár win2000 akkor miért nem wineXtremeProblems ? probálj meg valami ujabb service packot felrakni hátha van, no meg miért megy OGl alatt? mert win2000 + 3d programok (maya, 3dstudio) miatt megy OGL alatt minden :) De gondolom rajtad kivül még Xezer felhasználo játszik win2k alatt, nem értem mitol jobb az alatt játszani.

Aktív témák