Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...hát igen, mivel használt, benne van a lutri, de elég sok összetevője van a dolognak... pl B Zafiránál maradva 2005-2014 közt gyártották... lehet 20éves kókányolt vezérlő, vagy olyan is, ami 10éves, de fiatal korában gtk-ra tört kocsiból lett kiszedve és utána polcon volt tárolva... akik ezzel foglalkoznak komolyabban, fel tudják mérni, mi az ami szép állapotú és mi az, amit már el kell dobni
új gyárit nem tudom, hogy lehet-e még ehhez kapni, de ha meg kell tippelnem a bontottak 30-40ezres árából, tuti rajta lenne 5-10x szorzó... -
7Sony7
addikt
-
polk
csendes tag
No, tegnap szerelőhöz került az autó és valóban a fékbetét rögzítő rugó volt elfáradva és úgy belerohadva a nyeregbe, hogy alig lehetett kiszedni onnan. Próbáltam én is kicserélni, de nem tudtam, pedig ha minden jól ment volna kb 2 perc. Mindkettőt kicserélték és azóta síri csend van. Azért írtam le,ha más is ilyet tapasztal, akkor nem kell a legrosszabbra gondolni. 2db rugó ATE márkájú cca 2200ft.
-
zolikaDB
veterán
En ottvoltam a kereskedesnel, ez az auto allt ott, a Mikepercsi uton, a dönerestöl visszabb.
Aki tagja a Vectra C, Signum clubnak (nem adasvetel!!!), ott a keresobe dobja be, h NFS-424, kiad ra talaltot!
Nem neztem meg az autot, mert a Tescoba tartottam, masnapra meg mar nem volt ott.
Halogattam, aztan eltunt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
új gyárit nem tudom, hogy lehet-e még ehhez kapni, de ha meg kell tippelnem a bontottak 30-40ezres árából, tuti rajta lenne 5-10x szorzó...