Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
CsonkaImo #73634 üzenetére
Durván kerekítve: 200 motor, 200 autó belső és apróságok, 200 autó külső, és még kb 200 lesz a karosszériás munka és a festés.
Petyyyyy: lesz majd biztosan, de csak nyár végén, akkor költözünk fel pestre
Igen, még lehet róla bőven leszedni szennyeződést, de van pár hibás rész is ahol a bőr már lekopott, azzal házilag drága cuccok nélkül nem lehet túl sokat kezdeni. Ma még ha lesz kedvem és kicsit hűvösebb lesz, nekiállok még takarítani rajta. Mindenesetre volt pár olyan folt ami nagyon makacsnak tűnt, de mindet sikerült kiszedni belőle.
Autó mosást én már csak a kézi mosókra csökkentettem, az elmúlt években nem foglalkoztam annyit az autóval mint az elmúlt napokban, és terv szerint újra lecsökkentem a ráfordított időt, pénzt amint összeáll
Igaz, nem is sikerül olyan szépen lemosnom mint neked
Luck Dragon: Igen, a hátulja konkrétan hibátlan, ott még gyűrődés, kopás sincs
----
Ma sikerült délelőtt berakni a hátsó rugókat és teleszkópokat. Már csak 1-2 alkatrész maradt ki. Jövőhéten még annyit megcsinálok vele, hogy beteszem a bőr belsőhöz tartozó bézs műszerfalat és az állítható magasságú kormányoszlopot, így kész is lesz a belseje nagyjából. Még a digitklíma várat magára, és néhány apróság, de nagyjából össze fog állni így
A sachs lengéscsillapítók kayaba rugókkal párosítva egész kényelmesek, újautós hatást kelt most a futómű, lehet azért mert újA motorteret is kipucoltam, kissé koszosan érkezett vissza a szerelő után, még maradt is itt-ott pár zsír/koszfolt, szintén még ma letölröm azokat is, csak ne legyen ilyen meleg
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest