Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
sasa58 #48478 üzenetére
Én akkor dobtam át múlt héten a télit, mikor a nyárival hazafelé csosztorálva este 8-kor kikanyarodott elém egy életunt kamikáze suzi swift egy felüljáró felhajtóján, mikor neki akkora piros macisajtja van mielőtt felkanyarodik, mint egy malomkerék. Finoman megfékeztem (ABS nincs, woodbench edition) majd a felüljárónak és a 3.5C foknak köszönhetően az enyhe íven megindult a segge (valamelyik hátsó beblokkolt a csúszós íven). Amikor már láttam, hogy anélkül, hogy lebontanám a szutyi seggét vissza tudok keveredni a sávomba, leszálltam a fékről és összeszedtem. Nem tudom hogyan, de sikerült. Utána hajókürt, reflektor és az egyenes ági családtagjaival való intim együttlétet hangosan szorgalmazva próbáltam a tudtára adni, hogy rohadjonmeg
De még csak a tükörbe sem nézett, észre sem vette az egészet.
Télivel ennyi fékerőnél tuti nem úszott volna meg. Felőlem lehet 30 fok is nappal, ha este és reggel 3-5 fokkal indítok, nem sajnálom a télinek azt a pár tized mm kopását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest