Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sziku69

őstag

válasz haddent #42124 üzenetére

"Egyébként valaki nem szokott M5 bevezetőn járni?"

Mostanában én is egyre több rendőrt látok. Én a 4-es út, és a 31-es környékén vagyok "érdekelt."

Nagyon sok mostanában az illegális bevándorló. Lehet hogy köze van hozzá. Bár a határ nem itt van, de vélhetően erre jönnek, ha Szeged alatt jönnek be. Lehet túl élénk a fantáziám. :DDD

• Markizmark

addikt

válasz haddent #42124 üzenetére

Az olajat mindig vízszintes talajon nézd, meleg motornál, pár perc állás után. Ha nem ugyanolyan körülmények között csekkolod akkor fölösleges következtetéseket levonni. :D Járó motornál lesz a legkisebb az olajszint, majd leállítás után kicsit több, órákig állva pedig a legtöbb.

Egyébként nem kell cserekor sem egy hetet várni mire minden kijön. Én meleg olajhoz öntöttem wynss öblítőt, azzal furikáztam 10 percet max 2000-es fordulaton aztán leengedtem. Mindent kihozott, jó fekete is volt és jó híg is (meg jó meleg is ... sikerült magamat beterítenem vele, amikor a szűrő beleesett az előzőleg leengedett, szinte forró olajba, pont a pofám előtt) :DDD

(#42125) 7Sony7 Én sem bízom a módszerben, valamiért így lett kitalálva, ehhez lett kalibrálva minden. Hamar össze lehet szedni egy főtengelytörést egy kis kiegyensúlyozatlanság miatt.

Nálunk előfordul mindenféle technika, magunk szereljük a szarjainkat. :D Szívó benzin, szívó dízel, mechanikus adagolós, de elektromosan vezérelt TDDi, meg a csoda azzal a bizonyos kettős tömegűvel egy TDCi. Épp ma cseréltünk adagolót a tddi-n, mert beragadt csuma előtöltésen, csörgött mint a vekker, ku**a keményen járt a motor. (Bosch VP30). 7 órás meló volt kihajtogani a szar adagolót és betenni a bontottat és még nincs vége mert csak reggel lesz hozzátanítva az ECU-hoz, addig azt se tudjuk jó-e a bontott cucc.

Új hozzászólás Aktív témák