Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
válasz
haddent
üzenetére
"Egyébként valaki nem szokott M5 bevezetőn járni?"
Mostanában én is egyre több rendőrt látok. Én a 4-es út, és a 31-es környékén vagyok "érdekelt."
Nagyon sok mostanában az illegális bevándorló. Lehet hogy köze van hozzá. Bár a határ nem itt van, de vélhetően erre jönnek, ha Szeged alatt jönnek be. Lehet túl élénk a fantáziám.

-
Markizmark
addikt
válasz
haddent
üzenetére
Az olajat mindig vízszintes talajon nézd, meleg motornál, pár perc állás után. Ha nem ugyanolyan körülmények között csekkolod akkor fölösleges következtetéseket levonni.
Járó motornál lesz a legkisebb az olajszint, majd leállítás után kicsit több, órákig állva pedig a legtöbb.Egyébként nem kell cserekor sem egy hetet várni mire minden kijön. Én meleg olajhoz öntöttem wynss öblítőt, azzal furikáztam 10 percet max 2000-es fordulaton aztán leengedtem. Mindent kihozott, jó fekete is volt és jó híg is (meg jó meleg is ... sikerült magamat beterítenem vele, amikor a szűrő beleesett az előzőleg leengedett, szinte forró olajba, pont a pofám előtt)

(#42125) 7Sony7 Én sem bízom a módszerben, valamiért így lett kitalálva, ehhez lett kalibrálva minden. Hamar össze lehet szedni egy főtengelytörést egy kis kiegyensúlyozatlanság miatt.
Nálunk előfordul mindenféle technika, magunk szereljük a szarjainkat.
Szívó benzin, szívó dízel, mechanikus adagolós, de elektromosan vezérelt TDDi, meg a csoda azzal a bizonyos kettős tömegűvel egy TDCi. Épp ma cseréltünk adagolót a tddi-n, mert beragadt csuma előtöltésen, csörgött mint a vekker, ku**a keményen járt a motor. (Bosch VP30). 7 órás meló volt kihajtogani a szar adagolót és betenni a bontottat és még nincs vége mert csak reggel lesz hozzátanítva az ECU-hoz, addig azt se tudjuk jó-e a bontott cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 10
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-11400F / RTX 4060 TI / B560M-K / 16GB DDR4 / SSD 512GB BeszámítOK !
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Járó motornál lesz a legkisebb az olajszint, majd leállítás után kicsit több, órákig állva pedig a legtöbb.