- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Jim Tonic #11028 üzenetére
Lehet én vagyok vaksi de jártam az utóbbi 1 évben pár vizsgahelyen és sehol sem láttam kamerát max olyat ami az utcafrontot figyelte
Egyébként meg így megy felénk: zöldkártya: ha megoldható viszel egy hasonlót mint a tiéd aztán a tiéd kapja meg a matricát de ha nincs rá lehetőség megy nélküle is.
Műszaki: betolod az autód, végigmegy a vizsgasoron, kiderül, hogy ratyi a fék, nem égnek a lámpák, a felfüggesztés rázás nélkül is olyan mint a kocsonya majd megkapja valami csoda folytán, hogy minden rendben van. Persze mindkét helyen kell egy kis ösztönzés... $ és ez így működik.
Azt hozzá tenném, hogy nekem zöldkártya ment gond nélkül, műszakin meg a fékem miatt kellett elmennem még szervízbe mert az opel féle hülye hátsófék (tárcsa-dobfék páros) szétesett az egyik oldalon + ki kellett cserélnem az első ajtókban az üveget a fólia miatt + xenont kiszedni + kiégett a rendszám világítása. Ennyi volt a meló... féket úgyis meg kellett csináltatni, rendszám világítás 0 ft, ablaküvegek 12e de köv vizsgára már nem kell venni, xenont kicserélni meg több mint 1 óra meló és ennyi... és tisztán átment minden hülyeség nélkül.
Egyébként meg az a röhely, hogy nekem ki kell szedni a fóliás üveget meg a xenont mert nem megy át de hány olyan átmegy amelyiknek a fékje, váltója, futóműve, motorja rossz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest