Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csabi98

tag

Sziasztok.
    Van köztünk esetleg olyan tag aki vezetékelt már be tempomat csatlakozót Opel Astra G Comfort 1.7Dti (Y17DT) motoros autóba?
    Az biztos,hogy az Ecu kezeli a tempomatot,csak gyárilag nem volt benne és nem is volt beaktiválva,de megnézettem,tudja így ezt be is aktiváltattam. Aki csinálta az aktiválást mondta,ha mindent jól belerakok működnie kell.
    4 vezetékes féklámpa kapcsoló kell hozzá ami nálam adott és gyárilag be is van kötve.
    Kuplungpedál kapcsoló is van és az is be van kötve.
    Vettem tempomatos indexkart is hozzá.
    De sajnos az indexkar (ezen vannak a tempomat vezérlőgombok G astránál) végére járó ellen csatlakozó hiányzik a kötegből (azt mondják amibe benne van a kormányoszlop tetején van leszigetelve,de itt mindent szétkaptam és sehol sincs!) ezért ezt nekem kellene az Ecu-tól behúzni (3szál vezeték+1db +12V a féklámpa kapcsolótól) hogy működjön.
    Ezek eddig egyértelműek.
    A kis ellencsatlakozó már megvan be van fűzve már csak az Ecu vezetékelés lenne hátra. (A 3db pin helyrerakása a fő Ecu csatlakozóban)
    Csatlakozót és a pineket is betudtam bontóból szerezni hozzá.
    Ahhoz is megvannak a rajzok és hogy melyik pin pontosan hova menne. De ami számomra kérdéses,hogy a rajz a motorvezérlő számozása szerint szokott lenni vagy inkább a csatlakozó szerinti számozás alapján van?
    Aki esetleg csinált már ilyet és tudna ebben nekem segíteni azt nagyon megköszönném! (Igény esetén el tudom küldeni üzenetben a rajzot vagy akár ide is fel tudom dobni,ha semmiféle szabályzat nem tiltja ezt!)

Új hozzászólás Aktív témák