- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Rossz helyen marad a 200 megapixeles szenzor
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NePee
csendes tag
A progi biztos, hogy a megfelelő méretű data partíciót fogja előállítani >8GB tablet esetén is. A kiírt méret persze több lesz ahogy azt a többiek leírták.
A kérdés inkább az, hogy a factory partíció kiosztás megegyezik-e 8GB verzión használttal. Ez a gyári állapot visszaállítsa miatt érdekes.Mivel jelenleg a legtöbb tablet 8GB flash-el rendelkezik, így nem raknék bele külön választási lehetőséget mert csak megzavarja a laikusabb felhasználókat. Esetleg config.ini szinten belerakhatok egy teljesen egyedien állítható flash méret opciót.
A kiinduló méret kiírása nem rossz ötlet, ezt a következő verzióba beépítem.
A detektálás sem megoldhatatlan, de mivel nincs ilyen eszközöm nem tudom ezt kitesztelni / megvalósítani.
Infókat várok ez ügyben milyen eltérés van külsőleg / fastboot szinten a kettő között. -
RoundRobin
aktív tag
Gondold át jobban.
1. Hogy ki akarná másképp állitani? Hát az, aki jobban otthon van a dolgokban és teszem azt nem elég neki 1 GB system, vagy sok neki 160 MB reserved, vagy akármi.
2. Amit hiányolsz, az sztem benne van a programban, tehán nem definiálhat 7 GB-os system particiót, mert azt a progi nem engedi meg neki.
3. A flash felhasználható mérete pedig bármekkora is, arról a kernel a particionálás kezdete előtt 'tud'. Az ezen progi által generált .tbl file pedig az általam, sőt, még korábban, Bence által leirtak értelmében a flash méretéhez expandálja a /data particiót.Az igaz, hogy a progi használatánál egy 16 GB-os flash esetén is x GB fog kiirni a táblázat aljára, és az x biztos nem lesz nagyobb ~6 GB-nál, de ez nem tesz semmit, az x+8 GB benne lesz a tabletben sikeres flash után.
-
Remélem azért kéred ezeket, mert azt szeretnéd, hogy a data mindenképpen kisebb legyen 8G-nál, és nem bírod kiszámítani az ehhez szükséges adatokat, és a v3-as scriptet se tudod használni. Ellenkező esetben kénytelen lennék arra gondolni, hogy minden ok nélkül kötekedsz egy totál felesleges funkció hiánya miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő