Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Keresés
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistikém
csendes tag
Szeretnék megint segitséget kérni hazakerült a szervizből a tabletom és az usb ment tönkre talán és a softerrel volt baj. Első bekapcsolásnál fel ajánlotta a rendszer , hogy visszaállithatom a letöltött programokat de kellett volna hozzá a Wifi de mire azt is beállitottam addigra többet nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget. Szerintettek hogy tudnám vissza állitani amik voltak rajta letöltések képek. Még ráadásul nem tudom vissza állitani magyar szövegre se igy nem tudom mit mond. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest