- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
iván73.hu #1344 üzenetére
Per pillanat én sem gondolom, hogy égető lenne a frissítés, de szeretem, ha minden rendben működik,
Ezt mindannyian szeretjük.
Na de, mi az ami most nem működik megfelelően? Mivel flashelni akkor szoktunk csak.
A gond az, hogy a frissités egyrészt elavult. 2013-as file-ok vannak benne.
De ez még a kisebb baj, a nagyobb az, hogy felülirja a boot-ot, a recovery-t és egyes gépeken más, már javitott változatot is. Aminek az az eredménye, hogy a gép update után nem indul el, mivel nem a teljes tartalom iródik felül, hanem a jó tartalmat patch-eli, tehát csak a sajátmagához képest meglévő különbséget irja felül. Ez viszont egy használhatatlan adatttömeget eredményez. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
iván73.hu #1334 üzenetére
Ahh. köszi.
Jobb későn mint soha.
Arra voltam kiváncsi, hogy R/W e a partició, de látom, az.
Meglátjuk, pontosabban megnézzük miért nem akar menni a frissités, de azt előre bocsájtom, hogy az én tapasztalataim szerint a frissités nem javit semmit az amúgy is elég jól muzsikáló gép állapotán. Hozzáteszem, elég alaposan kiteszteltem a gépet, minden oldaláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest