Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Én sem értem miért 4MB az a két partíció, mindenesetre valódi adat csak 2MB van mindkettőn, a többi nulla, szóval lehet vmi trükk van a dologban.
Lehet, hogy biztonsági okokból van dupla terület lefoglalva, mert gond esetén a firmware-t feljebb lehet irni és van hova. Mégis csak ez a gép hardvereinek BIOS-a.
A zárt bootloader amúgy nem feltétlenül azt jelenti, hogy r/o lenne bármi is, csak azt, hogy pl. a nem megfelelően jelölt kernelt nem hajlandó elindítani a bootloader.
Igen, ezt akartam irni Somának, csak lefelejtettem. Pedig fontos.
-
_Soma77_
tag
az tuti, hogy a Dott-os image-ek (recovery, boot, droidboot, logo) mind-mind aláírt, ezt már az elején láttuk...a teclast-os ROM engedte kicserélni magában az image-eket OpenDott-osra, ez is furcs volt, de működött...viszont szvsz ha most csinálnánk egy recovery-t, ami nincs aláírva, dobna egy hátast...szóval vagy a teclast volt nyitott, vagy nem tudom....(annyira nem értek ehhez már)

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyugodtan le lehet vagdosni a fájok végéről!