Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Megcsináltam _Soma77_ "Partíciós tábla generátor v2" munkafüzetét Google dokumentumban, elérhető ITT.
Androidhoz illik legealább egy Google fiók, s akkor már van Google Drive (leánykori nevén Google Docs) is, azaz használhatók a Google dokumentumok.Köszönöm!
Aranyos vagy, hogy igy népművelsz engem, de a google attól még csak egy kémgép marad amit én aj övőben is kerülni fogok, az android és a google drive is azért elég jól elvan nálam úgy, hogy mit sem tudnak egymásról, a particiós kiosztást pedig meg tudom oldani magamnak. -
_Soma77_
tag
Egy észrevétel: A data hossza nem fix érték, hanem egy formula kell hogy legyen: " -s $calc($lba_end-16384) -t data -u 80868086-8086-8086-8086-00000000000" különben nem lesz jó.
A /data mindig a maradék a lemezen, ezért kell a formula!
A tábla most 8000MB-ből számolja ki az /data hosszát, de ez nem jó, csak még nem volt időm kikorrigálni pontosan.
Egyébként szuper! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest