Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Soma77_
tag
én még mindig azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy minden gépen külön-külön image legyen. A system.img a flash image része, minden gépet ugyan azzal a flash image-dzsel flashelnek end-of-line. Ugyan az a tool és ugyan az az image is. Akkor miért lennének különbözőek a /system-ek? a /system partícióba csak root joggal lehet írogatni, így ha valaki modolt össze vissza, annál tuttira más a system image, de nem hinném, hogy a driver-ek és a firmware szintjén, max. az appok szintjén. szóval én nem paráznék ezen. (persze szigorúan szvsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- iPad 10 64GB Wifi Karcmentes/2026.07.24.Apple Gar./Akku 100%/p4436
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest