Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mikemend

senior tag

Nekem is gondom akadt sajnos :(
    A tablet csak a logóig jut el, tovább nem. Volt, amikor azt is kiírta, hogy adjak meg jelszót a titkosított adattároló feloldásához, de mivel azt olvastam, hogy esetleg bekattant a nullára merüléstől, úgy gondoltam, újra flashelem 5,58-asra.

A scriptet többször is lefuttattam, de egy helyen errort írt ki: az oem partíció esetében. Amúgy a scrip végig ment, azt írta, minden rendben, de a tablet akkor sem bootol fel. Az indító menü működik, de amikor a partíciók törlését választottam a recovery módban, akkor is csomó hibát írt ki az E:\ meghajtós cache partícióra.
    Szóval eljutottam a Phone Flash Toolba, ahol 11%-nál megáll, amikor a tablet újraindul, még az eredeti romot sem hajlandó flashelni. Win10 64 biten vagyok, driverek feltéve (Samsung és Intel is), de nem tudok továbblépni.

Mit lehet még próbálni, hogy a tablet rendesen elinduljon? SD kártyát nem tudok beletenni, az aljzat nem jó. :U

Ezt írta ki a Phone Flash Tool a gyári romnál:
    WARNING: Port 1/2: Failed to execute ""C:/Program Files (x86)/Intel/Phone Flash Tool/fastboot.exe" -s CLVC75A2C2E oem partition /tmp/partition.tbl":
    ...
    FAILED (remote: GPT command failed
    )
    finished. total time: 0.627s
    01/15/18 23:54:47.644 WARNING: Port 1/2: Retry to execute fastboot -s CLVC75A2C2E oem partition /tmp/partition.tbl
    01/15/18 23:54:48.316 WARNING: Port 1/2: Failed to execute ""C:/Program Files (x86)/Intel/Phone Flash Tool/fastboot.exe" -s CLVC75A2C2E oem partition /tmp/partition.tbl":
    ...
    FAILED (remote: GPT command failed
    )
    finished. total time: 0.628s

Új hozzászólás Aktív témák