- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenix67
újonc
"""
Sziasztok. Kérdésem az lenne találkozott e közületek valaki Op3n dott Tesco tab esetén ilyen hibával, és mi lehet az oka? Alig használt 1 év 4 hónapos a tab és most egy bekapcsolás alkalmával és utána állandósult az a jelenség: rendesen elindul az OS csak éppen a kijelző fekvő nézetben hajszál pont közepétől felfelé látható a kép, viszont az alsó fele sötét. mintha a kijelző felét kikapcsolták volna!!! HELP MEEEEEEEEE!!!!!"""NOS: a további fejlemény: Mivel még garis a tab bevittem a TESCO-ba, elküldték javításra BP. 2 hét után kaptam hívást a tesco-tól, hogy a szervíz ""állítása szerint"" az LCD kijelzője törött így csak Kp-re javíták, Meg kaptam a szervíz tel sz. Valami:"Flek Kft"" ahol a diszpécserrel sikerült beszélni, közöltem velük, hogy a tab -on (mint azt a beküldéskor csatoltan meg írtam) csemmilyen külsérelmi nyom, még karcolás sem található, és rendeltetés szerűen használva volt. nem kapott semmien külső mechanikai behatást, ütés, leesés...
töltés után a bekapcs kor jelentkezett a hiba. ők viszont váltig azt állítják hogy a kielző kaphatott ütést és (valami fólia elvált és a kijelző fele össze folyt, és törés esetén nem javítanak garira, Kb 10 e -ért cserélik a kij.
Én ezt atállítást kétségbe vonom, mert nem kapott semmi ütést... stb. egyébként is hoyg létezik az hogy belül törik valami kivül semmi nyom?? Szerintem esetleg gyenge minőségű kivitelezésű a kijelző, és talán a töltés közbeni melegedéstől is elválhatott a" Fólia amire hivatkoznak, ha egyáltalán igaz" de mint utána jártam a neten, nem ritka és egyedi hiba tip. ennél a tesco tab-nál ez a jelenség. (ezek szerint sokan ütik, dobálják a készüléket???) A tescot vissza hivtam ott a szerviz álláspontra támaszkodva anyi választ adtak, hogy ha vitatom a szerviz állítását: fordulhatok a fogy. védelemhez, de ők nem tudnak csak a szerviz álláspont szerint eljárni, csere, vissza térités NO!!!
Utána jártam: a Fogy véd-nek ebben (Kötelező érv. eljárási joga nincs, csere, jav, vissza fizetés) Csak bírósági utn, vagy első körben, békéltető testület bevonásával, lehet fellépni a tesco-vagy a szerviz ellen.Mi a véleményetek?? Mégis csak kell lenni valahol igazságnak, vagy csak ha a szervizállit valami valótlan kifogást, hogy ne kelljen garira javítani, nem lehet tenni semmit???? Nem a világ vége 30 000 ft érték de mégsem mindegy, hogy ki dobjuk az ablakon!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest