- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Március 30-án mutatkozik be a Vivo Pad6 Pro
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Van egy olyan erzesem h elbuktak a +2 ev husegem.
Az elmult ~12 evben kb mindig benaztak, talan egyszer tudtak erdemben segiteni, most meg ez hogy nem tudjak, hol vehetem meg a keszleten levo telefont...
Azt mar meg sem emlitem (de..
), hogy amikor kerdeztem van-e barmilyen keszulekkedvezmeny (pl. mint T-nel, ahol siman elhozod az S10+t 177-ert), aszongya peeersze, ez az akcios ar, mert listaaron 285 vagy mennyi (igen, es hol barhol a vilagon - a vodat kiveve?!). Mondom oke, akkor magyarul "nincs keszulekkedvezmeny" (nem tetszett neki.. ez van, nekem sem az atb*szas).Megveszem majd 100k-val olcsobban a 7T-t, aminek legalabb esszeru a kijelzo felbontasa es nincs lekerekites (sry a tulajoktol, nem akarok flame-et generalni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciácal
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy amikor kerdeztem van-e barmilyen keszulekkedvezmeny (pl. mint T-nel, ahol siman elhozod az S10+t 177-ert), aszongya peeersze, ez az akcios ar, mert listaaron 285 vagy mennyi (igen, es hol barhol a vilagon - a vodat kiveve?!). Mondom oke, akkor magyarul "nincs keszulekkedvezmeny" (nem tetszett neki.. ez van, nekem sem az atb*szas).
).