- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Egyre többször csinálja a telefon, hogy kikapcsol, pedig nincs lemerülve.
Szinte mindig éjjel/reggel történik a dolog, és szerintem mindig töltőn van a telefon ilyen esetekben.
Az akkumlátorral lehet a gond, vagy a töltő is rossz?
Esetleg kapcsoljak ki/be bizonyos energiatakarékos módokat?Azt sem értem, hogy mi ez a hajnali 4 órás bezuhanás, mikor kb éjfél óta töltőn volt a teló és hozzá sem nyúltam.
-
Andoid Auto működik Oneplus 7t Pro-n valakinek az új OS frissítés után? Van valami trükk?
Nálam ha összedugom az autóval ahogy korábban semmi sem történik. Párosításra sem reagál.
Korábban olyan tökéletesen ment.. -
P780Amateur
csendes tag
sziasztok, van itthon egy összesen 2-3 napot használt gyári sandstone tok, ha érdekel valakit és haljandó érte eljönni Budán, akkor jelképes áron átadó.
-
hogyan lehet andoid 11-ről visszaállni 10-re úgy hogy minden beállitás, programok, email-ek megmaradjanak?
van erre megoldás?
leírná valaki? -
devil8012
csendes tag
Sziasztok!
Sokat játszom Asphalt 9-el (3-4 óra/nap).
QHD+ 90Hz HQ 60fps + Momentum 2 TW.
OOS 10 OB alatt 42C° volt a mért legnagyobb hőmérséklet.
OOS 11 OB alatt ez 44C°.
2 napja viszont úgy játszottam, hogy a gyári töltőn volt a telefon. Ez esetben a mért hőmérséklet 40C° volt.
Tehát játszottam meg a telefon is töltött mégse melegedett annyira fel mint töltés nélkül. Miért?A telefon egy OP 7T Pro McLaren.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Nagya21
addikt
válasz
ACMilan1899 #528 üzenetére
Hali!!
Nem nehéz.
Értelmes menü, minden ott van ahol lennie kell.
Mate 20 talán annyival jobb, hogy van hivatalos vizállóság.
Az one+7tpró-nál is van(mindenhol gumitömítés), csak nincs rá gari ha vizes lesz.
A snapi proci megeszi a kirint, + ott a 90Hz-es kijelző.
Üdv Nagya -
ACMilan1899
újonc
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy Huawei Mate 20 Lite-ról szeretnék váltani Huawei Mate 20 Pro vagy OnePlus 7T Pro telóra. Melyik a jobb? Kamera nem annyira fontos. Ha OnePlus 7T Pro-t választom milyen nehéz Huawei menűje után megszokni? -
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy van-e arról információtok, hogy a hazai szolgáltatók szolgáltatós szoftverrel adják a OnePlus készülékeket vagy nem nyúlnak a rendszerhez?! Köszi!
-
darál0w
Jómunkásember
hát...én építőiparban vagyok, telefonálok elég sokat munka miatt, most megnéztem, egy szem por sincs rajta...de az orrom az tele van, szoval volt por
-
ßrainiac
addikt
Masnak is minden alkalommal csupa por a elulso kamera amikor elojon? Baromi idegesito. Alig hasznalom, de mar karcos is (egyelore csak a lencse mellett..).
-
szeky81
tag
Apa kezdődik.
Észrevettem, hogy bejövő hívásoknál nem jelenít meg partner nevet, "ismeretlen hívó". Volte hálón vagyok. 3G-re visszalépve igen. Voda természetesen. Tegnap még rendben volt minden.
Másnál ilyen anomália? -
zoleeno1
veterán
válasz
StarDeLuxe #513 üzenetére
Én ugyan nem, doszt elég nekem a gyári cam
De vannak itt akik jártasak ebben, majd jönnek
Nincs mit. -
zoleeno1
veterán
válasz
StarDeLuxe #509 üzenetére
Összeghúzod 2 ujjal a kezdőképernyőt, beállítások, ikon hozzáadása új alkalmazásoknál (első opció) kikapcsol.
Nincs 16:9 a gyári kamera appban.
-
válasz
StarDeLuxe #509 üzenetére
Play Store-on belül a Beállításokban.
És tudtommal nincs a gyári kamera appban 16:9
-
StarDeLuxe
tag
És még egy kérdés:
Nem találom a gyári fotó appban a 16:9- képarányt sem. Nincs? 4:3/full/1:1 ezek vannak. Köszi! -
StarDeLuxe
tag
Hol lehet kikapcsolni hogy a telepített appok ikonját ne tegye ki a főoldalra? Nem találtam sehol és nagyon idegesítő 😁
-
szeky81
tag
válasz
StarDeLuxe #506 üzenetére
Van pár Telenoros és Telekomos haverom is és soha nem volt ki nem csöngött és elhalasztott nem fogadott hívásom!
Vodánál a mostani legutolsó frissítés óta van VoLTE. Én csináltam egy resetet és belaktam újból, mert azelőtt kicsivel jobban merült. Most 5-6 óra közt van a képernyőidőm.
-
válasz
StarDeLuxe #506 üzenetére
Én semmilyen hívás problémát nem tapasztaltam soha.Szerintem hatalmas a telefon pedig én hozzá vagyok szokva a 6" körüli telókhoz már évek óta
-
StarDeLuxe
tag
válasz
beyruth82 #505 üzenetére
Ma elhoztam a vodától telót. Volt az üzletben, így már mentem is érte. Most ismerkedünk, bár nem sok minden változott a rendszerben. Nem nehéz, pont jó, Viszont nagyobbra számítottam a képek alapján. A Volte ikon nálam is megjelent frissítés után, igaz aktiváltattam. Olvastam hogy volt valami gond a volte miatt vodás hívásoknál és az Iphonosokkal, ez micsoda? Ja és köszi a válaszokat a kérdéseimre!
-
válasz
StarDeLuxe #504 üzenetére
Ha a vodánál(ahogy én is) vagy a MM-ben veszed akkor biztos hogy nem kell az oneplus.com-on keresztül intézned mert a voda es az MM intézi..Azt hogy milyen módon nem tudom es azt sem hogy gyorsabb-e ha egyenesen a gyártón keresztül meg hogy ven-e rá lehetőség egyaltalan...
-
válasz
StarDeLuxe #502 üzenetére
A pop up kamerával minden ok és szép képeket is lő szerintem.Az előző telónál legalábbis jobbakat(xiaomi mi 9T-szintén pop up kamerás-huawei mate 10 pro).Talán ez az első telefonom aminek a szelfi kamerája is szamomra szép kepeket csinal.Véletlen erintest soha nem tapasztaltam még a 2 hónap alatt.Súlyra nem könnyű az biztos de megszoktam és szerintem így leejteni is nehezebb en még egyetlen egyszer sem ejtettem le míg a regi telóimat havonta 1x-2x biztosan.
-
StarDeLuxe
tag
válasz
beyruth82 #499 üzenetére
Köszi a választ!
Nagyrészt otthon netezem wifiröl, mobilnet munkaidőben, de az nem sok. Ha lesz már 5G, a 4G akkor sem lesz lassabb, és ez is megfelelő.
Pop-up kamerával semmi gond? Súlyra? Hajlított kijelző miatt mennyire gyakori a véletlen érintés? Nem volt még hajlított kijelzős telóm. -
Anubris
őstag
Srácok nem lehet ezzel a telefonnal úgy fotózni, hogy a vaku nonstop égjen?
Az elemlámpa funkciót kikapcsolja, ha fotózni akarok, a vaki meg csak lenyomáskor kapcsol be. -
válasz
StarDeLuxe #498 üzenetére
Van gyárilag folia a 7T Pro-n.Szerintem az egyetlen előnye a 8-nak az az 5G (meg talán a valamivel erősebb proci de az nem mérvadó).Sok tekintetben meg kevesebbet tud mint a 7T Pro.Ma ugyan még nem sokat számít de 3-4 év múlva már lesz jelentősége az 5G-nek.Az időtállóság miatt ez nagyon fontos főleg ha ilyen hosszú távra tervezel.Szerintem már 2 év múlva is teljesen általános és elterjedt lesz az 5G a középkategóriában is és országos lefedettségek lesznek a szolgáltatóknál.Nehéz döntés ha ilyen hosszú időre tervezel.Attól is függ mennyit mobilnetezel és mennyit netezel wifin szerintem.Ha inkabb wifin netezel akkor valószínűleg évekig bőven elég lesz neked a 4G+-is.A 4G+-al is el lehet lenni még 4 év múlva is ebben biztos vagyok de azért addigra már lassúnak fog tűnni az 5G-s hálozatokhoz képest ez is biztos.
-
StarDeLuxe
tag
Sziasztok!
Telefon váltásra készülök. Szeretett OP3- mat cserélném, bár még a 83%-os aksin kívül semmi gond vele, de már vágyom egy újra. Úgy látom maradok a oneplusnál, a 3-at nagyon szeretem és már lassan 4 éve használom. Az idei elszállt árakat nézve, a 8 és a 7T pro között vacilálok, mert ezek van egy árban amennyiért jó lenne megúszni.
Szerintetek melyiket érdemes választani?
Nem váltogatom évente a telóimat, jó lenne ha addig kihúzná mint a 3-as.
A kamera nekem fontos, ahogy néztem majdnem ugyanaz a kettő, talán még a 7T pro jobb is és annál a kijelző felbontás is nagyobb. Akksiban nincs nagy különbség, töltési sebesség ugyanaz. Ami a 8 mellett szól számomra az az 5G. Hátrány lesz a hiánya ennyi idő múlva szerintetek? Ráadásul színben a kék 7T pro szebb, 8 - nal egyik sem az igazi.OP 7T pro- n van gyárilag feltéve fólia?
Érdekes hogy a 8 pro- n állítólag nincs, ami nekem baj. ( A 3-on még mindig a gyári van fent, semmi baja 😁)
A 8 pro lenne a legjobb, de 1050€ eléggé sokkalom egy telóért, de még ezt a verziót sem vetettem el. Az Ultramarine Blue gyönyörű 😉
Még a Redmi K30 pro Zoom ami esélyes lehet nálam, ha lesz egyáltalán itthon, és mikor... De az meg rendszerben és supportban gyengébb mint az OP szerintem, bár nekem még nem volt Xiaomi-m , de a családban van több is.Köszi a válaszokat!
-
FiriGabi
újonc
Sziasztok!
Oneplus 7T Pro telefont szeretnék vásárolni Németországban. Néztem a hivatalos oldalt ahol 759 Euro az ára, viszont Ebayen lehet találni több mint 100 Euroval olcsóbban is. Ezek többnyire HD1910 számúak vagy annyi van írva, hogy Kínai verzió Google-el. Tudnátok nekem abban segíteni, hogy mi lehet a különbség közöttük? Egyszerű felhasználóként használnám és hát azért a magyar nyelv jó lenne bele...
Előre is köszi a válaszotokat! -
devil8012
csendes tag
válasz
renziNNN #492 üzenetére
Szia! Igen folyamatban van. Az open beta 2 után ment ki hivatalosan a 10.0.8 stabil. Utána lesz egy open beta 3 amire tudsz frissíteni. Tesztelünk , visszajelzünk és a stabil verzióban mindent javítanak mire kiadják.
Amennyiben nem akarsz beta verziót használni akkor állj vissza stabilra.
Itt egy link hogy hogy kell:https://forums.oneplus.com/threads/closed-oneplus7t-rollback-update-from-beta-to-stable.1207427/
Azt most mondom, hogy töröl mindent.
-
renziNNN
tag
Sziasztok!
Nem rég vettem használtan a telefont - factory reset-et nyomtam neki, de nem rég vettem csak észre a Build numbernél, hogy az OP7TPro_O2_BETA_02. Erről felvilágosítana valaki légyszi bővebben? Ez folyamatban van-e még, küldenek-e rá frissítéseket, jó-e ez? Ha egyszer vége lesz, akkor gondolom vissza kéne állni stable-re vagy új beta-ra, azt hogy tudom megoldani?
Előre is köszi -
Anubris
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert tapogatom én a telefont, mint vak a pinát, de egyszerűen gőzöm sincs, hogy lehet gyorsfotót készíteni a képernyőről.
Egyszer kétszer véletlenül sikerült, de nem tudom hogyan.
A képrögzítőt megtaláltam, de az videót csinál.Másik kérdés. Valahogy összehoztam, hogy a képernyőn ahova nyomok egy fehér pötty jelenik meg. Idegesítő, ezt hogy tudom kikapcsolni?
-
szeky81
tag
A mostani frissítés hozta elő. Annyi még, hogy a beállításokban a fenti állapot jelző ikonoknál ki/be lehet kapcsolni. Alapból be van, így látszik.
-
szeky81
tag
Meg is jelent a VoLTE. (Voda). Mondjuk kikapcsolni, ha akarnám se tudnám. (Nem akarom...) Eltüntetni csak.
-
drsanya
aktív tag
Sziasztok. Érkezett a Vodásra 10.0.8 verzió. Egyébként a Oneplus oldalon a szoftver letöltésnél csak a 10.0.5 elérhető. Tudja valaki, hogy ennek mi az oka? Valami voda cucc lehet?
-
ßrainiac
addikt
válasz
P780Amateur #475 üzenetére
Alzas ar alatt erdekelhet
-
P780Amateur
csendes tag
Sziasztok. Engem annyira érintett (főleg Vodafone hálozatból és iPhoneról hívnak), hogy ezért küldtem vissza a telefont a OnePlusnak 2 nap után...
Viszont emiatt, van egy karcmentes, két napot használt eladó gyári Sandstone tok (7t pro), ha érdekel valakit... -
Esprit12
csendes tag
válasz
Esprit12 #472 üzenetére
Közben kiderült a hiba valószínű oka. A Volte jelenleg nincs "aktiválva" még a telefonomon. Az iphoneokon be kellett állítani azt hogy 4G NO Volte-ba menjen a hálózat és úgy már tudnak hívni engem is. Megpróbálom az itt a fórumon le irtakkal meg csinálni magamnak is a Voltet és akkor remélhetőleg nem lesz több ilyen probléma.
-
Esprit12
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus 7t pro
Valaki tapasztalt már olyat hogy Iphone-ról nem tudják hívni? A hívó félnél kicseng de nálam semmi. Néha néha jön a hívás de 99%ban semmi. Sms át jön. Csak Iphoneoknál van ez a probléma. Egy cikket találtam még 2019 májusából hogy Amerikában volt ilyen probléma a 7 Pronál. Lehet erre valami megoldás? -
pitiless
senior tag
válasz
purcigeorge #469 üzenetére
Független mindkét sim slot. Semmilyen szolgáltatói vacak nincs benne.
-
purcigeorge
aktív tag
Üdv. A Vodafone-nál független telefont árulnak? Milyen szoftver van rajta? Megegyezik a oneplus.com-ról rendelt telefonnal?
-
Dimond G
senior tag
válasz
ßrainiac #466 üzenetére
Felhívtam a Vodafone - t. Nost 1-3 munkanap az elbírálása, megállapítják a hitelképességet... Majd dobnak egy számot. Azt elutalom az első havidíjjal és csak utána hozza a futár. Szóval a héten nem valószínű hogy meglesz eme remek masina!
Ja és a Vodafone oldalán nincs is feltűntetve eme infó.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Dimond G #465 üzenetére
Nekem úgy kellett hivogatni őket, mert az e-mailben amit kaptam link azt írta, valami hiányzik.
Aztán kiderült hogy valamilyen hiba miatt klónozták a rendelésem, teljesen más azonosító alatt futott a rendelés, valahanyadik hívásra kiderült, hogy már van egy harmadik azonosító is azóta
Végül elkerült a futárszolgálathoz, de azok nem nagyon akarták kihozni ha jól emlékszem aznap, de másnap sem; mivel közel voltak, elugrottam a cuccért.
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Ma délelőtt rendeltem online a Vodafone-tól. Dual sim-et írtak és van raktáron.
Megrendeltem. Feldolgozás alatt áll. De meddig?
Van erről tapasztalat?
-
-
drsanya
aktív tag
Ma frissültem 10.0.7-re. Érdekes, hogy a weboldalon viszont még mindig a 10.0.5 van ami elérhető. Vodás vagyok.
-
válasz
tylerddd #456 üzenetére
Azt nem tudom de a licencet ők sem kapjak meg az új telefonjaikra ebben biztos vagyok.Hiszen egy cég végül is.Tudom hivatalosan egy leanyvállalat ami teljesen független pénzügyi háttérrel rendelkezik de hát ha a huawei kémkedik - az usa szerint legalábbis -akkor nyilvan a leanyvallalatokon keresztül is ezt teszi és rájuk is vonatkozik a tiltás.
-
zoleeno1
veterán
válasz
beyruth82 #452 üzenetére
Hogyne lehetne, csak nem azzal a módszerrel, amivel anno, elsőnek
Pl youtube-nál keress rá erre: Huawei Mate 30 Pro: How To Install Google Apps
Aztán, hogy meddig működik, kérdéses... Sokaknak macerás is... Ezért is mondtam, hogy sokan nem akarnak ilyenekkel szórakozni, ennyi pénzért. -
válasz
zoleeno1 #450 üzenetére
Már nem lehet rá telepíteni sehogy sem rendesen működő google appot.Böngészőből tudod használni őket maximum.Egyszerű júzer megveszi nem fogja tudni rendesen hasznalni ahogy egy bármilyen másik androidos telefont.Ezért nem is vennék és ezért nem is adtak ki itthon a mate 30 pro-t.
-
válasz
tylerddd #448 üzenetére
A nyers androidot lehet de se biztonsági frissítések se google appok.Gmail(fiók és alkalmazás),youtube,google maps,stb nem tudod használni.Állítólag böngészőből lehet(chrome-ból ugyebár nem
) de hát ki az aki majd telefonon böngeszőn keresztűl szenved az asztali móddal?Nem tudsz a telefonba bejelentkezni google fiókba sem.A telefonszámaid,bankártya és fizetési adataid,jelszavaid,stb mind újjakat kell csinalni vagy alternatív megoldast talalni.Freemail?Citromail? Még viccnek is rossz.Szóval ez akkora kompromisszummal járna amit több éves google hasznalat után nehezen tud az ember megtenni.Egész egyszerűen egy 330-400 ezer forintos telefontól alap hogy minden menjen rajta rendesen ne keljen alternatív megoldásokat találni.Ha van egy 350 ezres teló amelyik csúcs mindenben és futnak rajta a google appok míg van egy másik 350 ezres amelyik ugyan olyan csúcs de nincsenek google appok és mindenféle kerülőúton kell megoldani hogy elérd azt a felhasználói élmenyt amit a másikon akkor te melyiket valasztanád?Nos egyértelmű gondolom.Mároedig a huawei ezek ellenére is csúcs áron adja és akarja adni a telefonjait.Kutya nem venné őket itt nálunk, vagy ha igen csak olyanok akik tájekozatlanok nem tudják mi az hogy nincs google licenc és 2 nap múlva mikor rajönnének tömegesen vinnék vissza a szolgáltatókhoz,boltokhoz hogy nem tudják rendesen használni a telót.Tele van cikkel a net.Google licenc egyenlőre biztos nem lesz.
-
válasz
tylerddd #446 üzenetére
Második kérdésedre a válasz biztos hogy nem véletlenül keveredett az oneplus magyar szolgáltatói kínálatba, ahogy a xiaomi sem.Ez a huawei kiesésének köszönhető.Hatalmas űrt hagyott maga után tekintve hogy minden harmadik eladott telefon huawei volt eddig magyarországon.Google licenc nélkül magyarországon felejtősek a huaweik(maga a gyártó sem merte kiadni legújabb mate szériáját nálunk) maradt volna az iphone,samsung,lg és talán a sony.Radikálisan lecsökkent volna a kínálat.A feltörekvő kínaiak meg jöttek és berúgták az ország kapuit.Ha továbbra sem lesznek huaweik szolgáltatónál kereskedelmi mennyiségben(mert valami limitált ezer vagy mennyi darabot kiadott a huawei a mate 30 pro-ból itthon is)akkor maradnak a most berobbanó márkák és ha sikeresek lesznek esetleg még bővülhet is a kínálat realme,oppo,vivo meg még ki tudja mi minden jöhet.Én jobban örülnék ennek a forgatókönyvnek.Sok múlik azon mennyire fogynak az idén a xiaomik és oneplusok illetve hogy mi lesz a huawei itthoni leányvállalatával.
-
tylerddd
veterán
Hello! A Telekomnál kapható OnePlus készülékek szoftverébe belenyúl-e a szolgáltató? Tehát kell-e várni a szolgáltatós szoftverre frissítés esetén?
Ezenkívül lehet-e tudni, hogy általánossá válik-e a OnePlus a hazai szolgáltatónál vagy jelenleg a 7T/7T Pro csak "véletlenül" kavarodott ide?! Köszi!
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407 #443 üzenetére
Jogos, de ott nyilván kevesebb van, mivel hónapokkal később indult
Nekem végül is mind1, de gondoltam értelmesebb 2 helyett 1 topikba összeszedni a dolgokat. Ha meg az egyik be lesz zárva, az nyilván ez lesz.
-
zoleeno1
veterán
Mivel már egy ideje kint van a teszt, szerintem a továbbiakban mindenki fáradjon át a hivatalos topikba
IDE
-
Sőt!Legmagasabb csomagban készülékkedvezménnyel 155 ezer ft.Én amúgy is ebben a csomagban vagyok és lejárt az előfizum tavaly novemberben.Hosszabbítok és 155 ezerért megvan a teló.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
hyperspace #437 üzenetére
Érdekes árak vannak ott...
vodánál 199 a pro elofizeteses ára -
Szila|H|
tag
Van bármi info arról hogy Telenornál hogy hogy nincs Pro verzió ?
-
Galahed
senior tag
válasz
pitiless #432 üzenetére
Sziasztok!
Éreztek szignifikáns különbséget a P30 pro éd a 7T pro kamera minősége között? (zoom nem számit, inkább a hirtelen előkapott állítgatás nélküli képek készitése lenne a fő feladat. Néha nyomtatásba is menne, 10c15-ös méretben. ) (Olvastam van itt P30 pro tulaj is...
) Előre is kösz.
-
pitiless
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki Android Autot? Nekem nem akart csatlakozni, a fejegység tudomást sem vett róla.
(Citroen Berlingo lesz majd az alany, egyelőre a szomszéd autójában néztem.)
-
Esprit12
csendes tag
Sziasztok!
Oneplus 6T-ről mennyire érdemes szerintetek 7T Pro-ra váltani?
Oneplus 3al kezdtem, utána jött alig több mint egy éve a 6T. A 3-nál megfogadtam hogy innentől csakis Oneplust telefonjaim lesznek, viszont a 6T kameráját én néhol vissza lépésnek éreztem a 3-hoz képest(lehet csak én nem vagyok normális) 😅 és amúgy sem éreztem azt a hűha érzést a váltáskor. Nem is volt tervben most a csere, viszont a 7T pro nagyon megfogott. Kamerában ez azért már tényleg jól muzsikál. Oké nem egy Iphone vagy Huawei minőség de utána járásom alapján számomra teljesen megfelelő. Kinézetben, sebességben abszolút élmezőny az biztos. Az üveghátlap ami kicsit elriaszt, szépnek szép csak szerintem felesleges.
. Úgyhogy kérnék egy kis segítséget pro és kontra 😁 -
Boboboss
csendes tag
válasz
hyperspace #424 üzenetére
Tudom, hogy a szolgáltatóknál is meg a hivatalos oldalon is elérhető de sajnos jó 30-40-el drágábban mint amennyibe egy Emagon vagy Turbadon került 3 héttel ezelőtt.
-
devil8012
csendes tag
Megvannak a logok.
Gyorsan átfutottam.
Esélyes hogy ez okozza a hibát:
Error opening /sys/kernel/hbtp/display_pwr: No such file or directory.
Van a rendszerben amúgy Aod (OPAoD név alatt fut) csak false-ra van állítva.
Majd este felrakom az egész logot ha érdekel valakit megtudja nézni. -
Boboboss
csendes tag
Sziasztok,
Valaki nem tudja, hogy mikor lesz itthon megint normálisan elérhető a 7T Pro?
Hülye voltam és január elején kellett volna megvennem mikor 230.000ft volt. Mostanra eltűnt minden komolyabb nagy online áruház kínálatából és csak 1-2 shady online gsm boltban elérhető 260.000ft fölött amennyibe a bemutatáskor sem került, ráadásul "bolti" kamugaranciával amit aztán szinte lehetetlen normálisan érvényesíteni.
-
BlackTreff
tag
Üdv!
Arra a hibára, hogy a hívást néhány esetben nem jelzi a telefon, valaki talált már megoldást? -
devil8012
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #417 üzenetére
A helyzet változatlan. Reggel megint nem kapcsolt le a kijelző viszont nem befagy mert az óra működik rendesen.
XDA app-ot most töröltem mert az OOS állandóan baszkurált vele hogy sokat eszik a háttérben.
Log bekapcsolva, várom az éjszakát
Rendszert cserélném én is csak ami tetszik (xXx NoLimits) nincs 7T Pro-ra. -
devil8012
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #415 üzenetére
Hát ha ezt tényleg egy app okozza akkor nem hibáztatom ezért az OOS-t :) inkább a programozót aki az app-ot írta
.
Én teljesen elégedett vagyok az OOS-el meg ezzel a telóval.
Most apkmirror-ról frissítem a kamera szoftverét még egy kicsit reszelnek rajta akkor törlöm az ultracam-et -
devil8012
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #413 üzenetére
Nem, már szinte mindent kikapcsoltam, pin-kód, ujjlenyomat, arcfelismerő, BT stb.
Viszont kaptam egy tippet:
Akkumulátor/Akkumulátoroptimalizálás/speciális optimalizálás alatt van a készenléti állapot optimalizáció. Ez kimondottan akkor működik amikor az ember alszik.
Ez nem tetszik valamelyik app-nak vagy a sima akkumulátoroptimalizálás esetleg mindkettő.
Szerintem az első lesz a nyerő mert eddig csak éjszaka volt ilyen probléma nappal soha nem jött még elő. -
atti15
csendes újonc
Nálam is elfelejt néha lekapcsolni a kijelző.
-
.LnB
titán
válasz
tibcsi0407 #409 üzenetére
Nekem sincs.
-
devil8012
csendes tag
Nincs töltőn éjjel mert ez az optimális töltés se nagyon működik ezért ez tuti nem a képernyőkimélő.
A beállítások\megjelenés\alvás csak a feloldott telefonra vonatkozik és amúgy 1 percen van.
Koppintásra mutatja az órát és 1-2 másodperc után le is kapcsolja a kijelzőt nappal.
Éjszaka viszont nem csak a bekapcsoló gombra kapcsolja ki a kijelzőt. -
drsanya
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #400 üzenetére
Pedig bizony éjjel úgy marad, ha rákoppintasz a kijelzőre, ez nálam is fennáll. Biztos valami beállítási bibi, annyira nem ástam bele magam, mert éjjel inkább a ha felkelek, az órámat nézem meg.
-
Nagya21
addikt
válasz
tibcsi0407 #400 üzenetére
Hali!
Van.
Be lehet állítani, hogy töltéskor menjen, egyébként nincs
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128gb független
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest