Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szerintem kéne egy gyűjtő topik az összes OnePlus-oknak.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jogos

-
Deresgebe
csendes tag
https://www.telekom.hu/lakossagi/keszulekek/akcios-keszulekek/one-plus
-
törölt tag
válasz
Izee1233
üzenetére
Na akkor így más ki is esik nálam a Kínából való vásárlás.
Nem éri meg így már.
Amúgy most per pill. 7T és 7Pro közt vacilálok. Mind a kettő egy árban van akciósak. Nem tudom melyikkel járnék jobban.
A 7T-ben tetszik a lapos kijelző és a makró mód a kamerába kamerában,M míg a 7Pro-ban a faltól falig kijelző.
Igazából ha valaki azt mondaná hogy az egyiknek sokkal jobb az akkuja akkor a felé lépnék. Nálam az elsődleges. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Bocs elkerülte a figyelmem
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
De ez a flesselés úgy megy ahogy gondolom, hogy maga a cég megszerzi a telefont, kibontja és mókol rajta majd vissza teszi és úgy küldi el?
-
tibcsi0407
félisten
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Neked milyen töltővel jött?
Illetve láttam egy pár helyen hogy árulnak kínai, globál verziósat és olyat amire fel van flasheelve a globál.
Ezek közt mi a difi?
És mi az hogy felflesselik rá a globált? Olyankor gyakorlatilag kibontják és valamit mókolnak vele?Bocs a sok kérdésért csak próbálok tisztán látni mielőtt pénzt adok ki.
-
törölt tag
Van itt valaki aki rendelt már ilyen telefont de nem a gyártó oldaláról?
-
Braavos
tag
Valószínűleg pár heten/hónapon belül én is erre a telefonra fogok váltani Mate 10 Pro telóról.. Úgy látom sokan leszünk volt Mate 10 tulajok..
Még várok milyen vélemények lesznek a telóról, és utána megveszem.
-
XDAnonymus
csendes tag
Sziasztok!
Engem az érdekelne hogy így hogy már szolgáltatóknál is lehet kapni, ki van valahol állítva a telefon Pesten? Nem láttátok valahol esetleg? Kézbefognám. Tudom hogy nagy csak érdekel hogy ez élőben mennyire lenne zavaró nekem. (Így igazából kiállított 7pro is megfelelne 😁) -
PartyShan
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm, egyelőre még nem sürgős a robot, várok egy jó TWRP-re.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Mai nappal én is beléptem a klubba.
2 kérdésem lenne
Rendszer szintű dark modot merre találom?
Android Autó-t valaki tudja használni a telefonon?Ha jól látom alapból telepítve van (legalább is én nem telepítettem) telefonon viszont nem találom, de a play áruház telepítettnek jelzi, igaz az autó fej egységével még nem lőttem össze a telefont de holnap kipróbálom.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi. Ez tényleg nagyon jó képeket készít. Ma érkezett meg a telefon. Egy pár gondolatot tudna valaki mondani a rootolás menetéről? A patched boot.img az miért kell, miért nem elég a bootloader nyitás>twrp>magisk?
-
tibcsi0407
félisten
Ide is, hátha valaki csak ezt olvassa:
Nekem jelenleg a Hypercam E1 verziója van telepítve, amit itt találtok: [link]
Az XML fájlt itt lehet letölteni, a Oneplus 7,7 Pro, stb menüből: [link]
Nálam ez a nyerő:monster-4-day-yr10-rn-op-.xml
Az XML-ek használata a követkető módon lehetséges: [link]
Nagyjából ennyi.
Hiába régebbi verziós, mint az új 7-es Gcam iterációk, a mai napig sokkal jobb képet lehet ezzel lőni bármilyen fényviszony mellett! -
Nagya21
addikt
Hali!
Brutáljó a teló fogyasztása....
27%-on van az akksi, 42 óra üzemidővel, és 6.5 óra képernyővel.
Dualsimes üzemmód.
Üdv Nagya -
zoleeno1
veterán
Kijelenthető, hogy a készenléti idő tökéletes lett / megjavult. Napok óta csak 3-4%-ot merül minden éjjel.
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan belépek én isa klubba. Megrendelve a mai napon. A kérdésem az lenne hogy a root menete megegyezik a 3-aséval? Azaz bootloader nyitás>twrp>magisk install? Vagy van valami más lépés még?
Köszönöm ha segítetek.
-
ßrainiac
addikt
Na ugy latszik, a vodanal azert van gyokerebb tarsasag. Telenor szerint a sima 7T (raadasul a 128-as) kozel 3 kilo.
-
btotyi
tag
Sziasztok,
tudom, hogy van akinek unalmas de ezzel a francos volte-val szívok (telenor). Minden beállítva a leírás szerint, de az istennek nem akarja. Tippek? Van valaki akinek telenorral megy és küldene képet a beállításokról!
köszi
-
Nagya21
addikt
válasz
ßrainiac
üzenetére
HAli!!
Én Vodás flottás előfizetésre hoztam el, úgy hogy Jan 16, án jár le az előfizum, de ha már most hosszabbítok(bombáztak mindenhol az ajánlatokkal) vehetek telót is.
Igy hoztam el 0ft befizetésével havi 11700törlesztéssel(21hó).
A másik jelölt a P30Pró lett volna, de ott behoztak 70K befizetést, így nem az lett a befutó.
Üdv Nagya.
UI: a G-cam jó lett, köszönöm.
-
beyruth82
veterán
válasz
ßrainiac
üzenetére
Van 42 ezres készülékkedvezmény( tehát akkor 202 ezer a teló) de csak ha a legdrágább 16 ezer forintos red csomagjukat választod 2 évre

Igaz valami 2 ezret is adnak mellé meg havi 1 ezrest még elengednek de az akkor is 24790 havonta mindennel együtt.Ez így nekik nagyon megéri -
ßrainiac
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Van egy olyan erzesem h elbuktak a +2 ev husegem.
Az elmult ~12 evben kb mindig benaztak, talan egyszer tudtak erdemben segiteni, most meg ez hogy nem tudjak, hol vehetem meg a keszleten levo telefont...
Azt mar meg sem emlitem (de..
), hogy amikor kerdeztem van-e barmilyen keszulekkedvezmeny (pl. mint T-nel, ahol siman elhozod az S10+t 177-ert), aszongya peeersze, ez az akcios ar, mert listaaron 285 vagy mennyi (igen, es hol barhol a vilagon - a vodat kiveve?!). Mondom oke, akkor magyarul "nincs keszulekkedvezmeny" (nem tetszett neki.. ez van, nekem sem az atb*szas).Megveszem majd 100k-val olcsobban a 7T-t, aminek legalabb esszeru a kijelzo felbontasa es nincs lekerekites (sry a tulajoktol, nem akarok flame-et generalni
). -
beyruth82
veterán
válasz
ßrainiac
üzenetére
Nem dehogy! Én még nem vettem mert a szerződésem 16.-ától határozatlanná vált (lejárt a 2 év hűség) és csak a 25.-ei számlazárás után tudok készüléket venni újabb 2 év hűségre(azt hogy miért ne kérdezd nem értettem én sem) vagy voda familyban egy új szerződést kötök a régi mellé ahhoz vehetek telefont (tehát akkor 2 előfizetésem lenne
). Inkább megvárom a 25.-ét természetesen viszont ahogy nézem szinte sosincs készleten, azonnal elkapkodják kérdéses hogy lesz ez egy hét múlva 
-
zoleeno1
veterán
Beszarás, de a 2-án rendelt ingyen kuponos sandstone tokom még mindig nem érkezett meg haverhoz német címre... 5 napja a helyi depóban van azt írja. Haver bement már megkérdezni, hogy mi van... Azt látják, hogy megkapták, de sem a depóban nem találják, sem a kocsikon nincs... ku.va jó... Utána néznek és felhívják...
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na az lehet.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom mi oka lehet, szerintem a 7 pro-nal igy kellett es csak azért írta... Nálam hiba nélkül működik így is és mint mondtam, a frissítésekkel sem tűnt el.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ßrainiac
üzenetére
Én RZ-vel sokkal jobbnak érzem. A készenléti üzemidő és a boot idő is jobb.
Nem beszélve arról, hogy az összes Qualcomm mókát mindig frissen tartják, amit a Oneplus folyamatosan elfelejt frissíteni a kernelekben.
Már OP5-ön, meg a 6-on is RZ volt a kedvencem. OP6-on a Treskmod-nak RZ kernel volt az alapja.Én csatlakoztattam és töröltem a profilt, amit kért. Valami oka csak van, hogy így kell csinálni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jaja. Plusz elég volt a leírásban szereplő első 2 lépést megcsinalni, bekapcsolni. A szgeppel csatlakoztatós rész már nem is kellett.
Brainiac: Ésszerűen nem éri meg, engem a periszkopos kamera, meg a tele kijelző fogott meg. Ami persze nem ér annyival többet, de lexarom

-
ßrainiac
addikt
Talaltam megis egy csomagot a Vodanal, ami egy az egyben megegyezik az egyik mostaninkkal. Gondolkozom h megveszem a telot, de nem tudom hogy megeri-e a felarat a 7T-hez kepest (igazabol tudom h nem
, csak megerositesre vagyom).Masik hogy full idiotak, nem tudja naluk senki megmondani h melyik boltban van raktaron..
tibcsi0407: erezhetoen jobb a custom kernellel amugy? Mert akkor dobozbol kiveve BL nyitas + fel is kene pattintani, gondolom.
Nincs semmi anomalia?
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Persze. A volte jelet kikapcsoltam fentről, mert nagyon "drabális" volt szerintem, de mindig maradok 4g-n.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ment. De nálam a 2 frissítés után nem kellett újra aktiválni, megmaradt a VoLTE.
-
tibcsi0407
félisten
Csináltam egy feature request-et a VoLTE támogatással kapcsolatban, légyszi írjatok bele Ti is:
[link] -
tibcsi0407
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Jó kérdés. Nem tudok különbséget tenni.
A Huawei mára már nagyon profi cég lett és az EMUI sem egy horror rendszer, mint anno volt.
Ha jött volna a Mate 30 Pro rendesen hazai piacra, akkor szerintem azt vettem volna meg.
De utólag nem bántam meg a Mclaren-t sem. Előtte 2 évig Oneplus-om volt, így nem idegen számomra a rendszer, mókolni is szeretek. Az speciel hiányzott is nekem.
-
beyruth82
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mindent összevéve melyikkel vagy/voltál elégedettebb?
-
Nahát!
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hogy tetszik a Mclaren, mik a benyomások?
-
zoleeno1
veterán
Jo lesz ez gyerekek.
1 nap 20 óra az utolsó töltés óta. Van meg 25%, 4h25m SOT. Az utolsó 2 éjszaka csak 3-3%-ot merült, wifi, hálózat nem volt kikapcsolva.
-
Nagya21
addikt
válasz
CarryPotter
üzenetére
Hali!!
ÓÓÓÓÓ Híveim a Zürben hát ezmeg hogy lehet......
6-os számítógépre rádug, addig tapicskol vakon, míg fáljátvitel bekapcsol, és akkor a képek, videók lementhetők.
A google mentés sem volt???, a telszámok a telón, nem a simen, akkor a f@rok rossz oldalán vagy sztem…. részvétem

Üdv Nagya -
CarryPotter
tag
Sziasztok! HSZ-em nem egészen ide kapcsolódik, csak majdnem. Szóval van egy OP6T-m aminek széttört a kijelzője, de teljesen és semmit nem látni, csak tudom hogy reagál az érintésre, nem a GG törött szét, hanem konkrétan a display maga. Vettem egy OP7-et, van valakinek tippje, hogy így ebben az állapotban hogyan tudnám a legfájdalommentesebben a 6T-ről valahogy átrakni a dolgokat a hetesemre? Nincs biztonsági másolatom, sem semmim

-
VANESSZA1
őstag
Kijött a 10.0.4-es frissítés
-
beyruth82
veterán
válasz
ßrainiac
üzenetére
Igen megértem.Nekem most járt le a 2 évem és voda flottába akartam átlépni havi 6300-ért korlátlan beszéd,1000 sms és 50 giga net havonta viszont onnan meg nem lehet telefont csak egy összegű kifizetéssel elhozni.Az meg nekem most sok lenne.Vagy akkor nincsen oneplus marad ez ami van és megyek flottába.De már teljesen rákattantam a telóra az a baj

-
beyruth82
veterán
válasz
ßrainiac
üzenetére
Miért neked milyen tarifa lenne jó? Az a baj hogy egybe nekem meg most sok a negyed millió ezért inkább hosszabbítok újjabb 2 évre.Max a jelenlegi infinity csomagból lemegyek a red live-ra.Felesleges a végtelen net mikor otthon wifizek a legtöbb alkalmazás nem fogyasztja az adatkeretet(face,messi,viber,youtube,whatsapp,stb korlátlanul használható) az 5 giga pedig a chromera bőven elég egy hónapra. Havonta kb 1,5 giga mobilnetet chrome-ozok el a többi alkalmazás amiket használok mind korlátlan a red live-ban is. Teljesen felesleges +5 ezerért a korlátlan net. Így a készülékrészlettel is ugyan annyit fizetek mint az elmúlt 2 évben.
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez egyaltalan nem rossz.
Havernak eleg durvan rossz akku idok jonnek ki a 7 Pro-val.
Ilyen h 9 oraval toltes utan, 4h SOT es 6% :Y
Kicsit elgondolkodtam a vodas beszerzesen, de nincs olyan tarifaval ami nekem megfelelne :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Garanciában cserélt HONOR Magic V2 512GB Purple ! 1ÉV Huawei Jótállás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Raadasul pont itthonrol.
), hogy amikor kerdeztem van-e barmilyen keszulekkedvezmeny (pl. mint T-nel, ahol siman elhozod az S10+t 177-ert), aszongya peeersze, ez az akcios ar, mert listaaron 285 vagy mennyi (igen, es hol barhol a vilagon - a vodat kiveve?!). Mondom oke, akkor magyarul "nincs keszulekkedvezmeny" (nem tetszett neki.. ez van, nekem sem az atb*szas).