Hirdetés
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Tabaqui
csendes tag
válasz
kabelmania27 #5 üzenetére
Kösz, már postoltam.
https://prohardver.hu/tema/one_otthoni_szolgaltatasok_tv_internet_telefon/hsz_7560-7560.html -
Tabaqui
csendes tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Köszi.
Opció nincs, csak ők, nem szeretem én se mióta nem UPC...
Nem tudom milyen doboz, de szerelő azt mondta, az admin jelszó rajta van. Az anyámnak most lecserélt ADSL modemhez úgy kellett kicsikarni belőlük a jelszót, mert azt titkos volt....
Nálam 10 éve fiber van, ilyet sose tapasztaltam, mint amit mondott az illető, mindig berheltem a wifit. Most valami fekete "designed by Vodafone" dobozom van one-nál, kiáll az oldalából egy roppant idétlen fémcső merőlegesen, öröm volt falra szerelni így...
-
Tabaqui
csendes tag
Anyuméknál éppen most szerelik be a fiber netet One-tól (cirka november óta tartó folyamatos kínkeserves balfasz szerencsétlenkedés után a cég részéről, de ezt most inkább hagyjuk is).
Most beszéltem a szerelővel telefonon, és azt mondta hogy ne változtassam meg a wifi "felhasználónevét" (gondolom hálózat nevére utalt, mert rákérdeztem többször is hogy konkrétan ugyanarról beszélünk-e), és jelszavát, mert "akkor nem látja a rendszerük a modemet a vezetéken, és nem tudnak frissítést kiküldeni az eszközre, és ha nem megy ki egy (firmware) update, akkor elmegy az egész net."
Erre többször is rákérdeztem, hogy a wifi nevéről és jelszaváról beszélünk-e, és ragaszkodott hozzá, hogy igen.
Létezik ilyen?
Aktív témák
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest