- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #44289 üzenetére
Nos, ezt szted ki nem látja..?
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #44286 üzenetére
"...a zene ott kezdődik, hogy sok év tanulás és gyakorlás..." Ez elég nagy butaság azért.
Nem a "zenét" kell tanulni és gyakorolni, hanem a szerszámot. Lásd még az irányított óvódás rajzok kérdéskörét.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #44246 üzenetére
Nekik van jó tippjük..? No, mingyá' dobok egy mélt rájuk...
Szerk.: Az okok természetesen politikaiak. Iskolapolitikaiak.
-
tbs
addikt
Telefon kérdés, hátha:
Olyan primitív (nemokos) telefont keresek, amelyik időzítve tud bekapcsolni/kikapcsolni. Nincs vkinek egy jó tippje..?
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #44219 üzenetére
Nagyon jó, dinasztikus figurák (apa/fia) -> Dental Harway, a Kolossy térnél. Kapcsolatunk több évtizedes múltra tekint vissza, és a családom sem csalódott még bennük.
-
tbs
addikt
Ez érdekel vkit..? -> [link]
-
tbs
addikt
Rendes monitor a kulcs mindenhez.
-
tbs
addikt
Egyszer láttam egy diákmelós srácot Teszkóban aki annyit csinált (az általam folytatott vásárlás ~2 órája alatt az éjszaka közepén), hogy levette a szénsavmentes ásványvizeket a polcról, a helyére tette a szénsavasakat. Majd mikor ezzel végzett, akkor fordítva csinálta ugyanezt. Közben zenét hallgatott, és láthatóan a mozgásért csinálta.
Bazzeg, úgy gyúrt, hogy még fizettek is neki..!
-
tbs
addikt
Budafoki/Hengermalom (?) sarkán lévő OMV kútnál műszaki hiba miatt a 95-ös helyett MAXX Motion 95-öt adnak ugyanazért az árért, ~428Ft/l-ért.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43437 üzenetére
Mondtam, hogy király a cucc.
-
-
tbs
addikt
Nem bizonyítani akar. Kompenzál.
(Bár ehhez hozzá tartozik, hogy évekkel ezelőtt Szilvásváradon a zerdőbe sétálva szóltam páromnak, hogy "nézzed má' milyen kurvajólkinéző csaj itt a hegyek közt nemidevaló ruhában", oszt alig vettem észre Montybébit a csaj kezén... Nyilván füttyöghettem is neki: selátottsehallott...
)
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43342 üzenetére
Vagy a gyerekülés része (isofix) vagy a kocsié (biztonsági öv). Extrákat lehet venni. (Gratulálok egyébként.
)
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43340 üzenetére
Este. Osztrákiába' még elnavigált ideoda, sztem európatérképes. De hamar kiderül, csak meg kell nézned.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43335 üzenetére
Höhö, van egy ~5 éves térképpel. Ha el szeretnél tévedni, akkor oda tudom adni kölcsibe.
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #43332 üzenetére
Osztrák matricát omv kúton "szoktam" venni... (Képek úton...
)
-
tbs
addikt
válasz
kételkedem #43326 üzenetére
Hogytemilyenpozitíwagy..!
-
tbs
addikt
A 60% már leánykorában is bruttó volt. Minden kormány, ha emelés van, akkor bruttót emleget, ha adónem jön akkor meg nettót... Mert úgy nagyobb a számok közötti különbség - a birkáknak meg ez kell...
Ennél sokkal viccesebb, hogy múlt hét szerdán hoztak egy határozatot, hogy a KLIK nem foglalkoztatja az oktatás "oktató" kisegítő személyzetét (iskolapszichológus, könyvtáros, szabadidőszervező stb. (A karbantartó személyzet sorsa (portás, "házmester") már tavasszal eldőlt)), amit pénteken este kihirdettek. Akik meg a fenti csoportból nem olvassák esténként a magyar köz(l)önyt, azok gyanútlanul bementek dolgozni hétfőn...............
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #43266 üzenetére
-
tbs
addikt
Ha csak albi, akkor vegyél méterárú boltban a legolcsóbb filcből 2ajtónyit, és duplán, függönyszerűen lógasd be. Ha elköltöznél, megveszel beszáron, csak tedd el a blokkját.
Az ajtó meg a "függöny" közé meg mehet valami tömegelő anyag. (Srácok jókat mondtak. Nálunk a szomszéd és közöttünk "homoklapok" vannak, olyan félajtónyiak, 2cm vastagok, de alig bírtam megemelni őket. Hang nem jön át a cuccon.
)
Ha "jó" vagy, akkor a függönyt mindkét oldalra elkészíted.
Caveat: NE legyen feszes az anyag sehol!
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #43068 üzenetére
Jaja, hogy tudja mennyi anyag tud belemenni.
-
tbs
addikt
Imádom a Wordpress-t...
Ma is szétcsesztek egyet nálam... De ilyen durva gépelhúzást még nem láttam WP-ből. Ügyesednek a béna siteadminokra vadászók...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #42834 üzenetére
Akkor is eufemizmus.
Production Release sztem szebb.
A hard deadline egy élő kifejezés..? -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #42828 üzenetére
Szoftverben "final release"?!?
-
tbs
addikt
Höhö-> [link]Illetve nem is vicces...
-
tbs
addikt
No, mára is finom kérdés: thinkpad, bios supervisor password reset... Lehet-e alaplapcsere nélkül..? (e125)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #42602 üzenetére
Sztívia..?
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #42589 üzenetére
El kell vinni.
-
tbs
addikt
Sürgős kérdés: mac-en (os10) hol a pékben találom magyar layout-on a *-ot..? (Apple support fórum tippje: shift+8...
)
-
tbs
addikt
Nekem új, de zseniális.
@nak szeretettel -> [link]
-
tbs
addikt
válasz
Integra #41668 üzenetére
Ööööö...
Kettlebell fasza, de helyi zsírégő mutatvány mozgással nem létezik. Krosszfit hívő vagyok én is, de a test metabolikája a saját homeosztázisára törekszik, nem a célhelyek egyensúlyvesztésére...
MawyxPeter80 +1. (Szerk.: B+!)
Úszás: csak a core izomzat miatt van létjogosultsága, amúgy kifejezetten káros ha nem versenyszerűen csinálja az ember, hanem hobbisport céllal. Az emberi izom és ízületrendszer függőlegesre van evolválva.
Természetesen kusza fogak: genetikáról hallottál-e már..?
Amiben maradéktalanul egyetértek: BÁRMILYEN mozgás jót tesz a mai tunyáknak.
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #41566 üzenetére
2 napja..? Ami nem megy ne erőltesd...
(Spécin preparált xp telepítő kell, ráadásul az újabb usb hub csipek drivere nélkül hajlamos menet közben megfikkanni... Szopó, nem erőltetném tényleg.)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #41526 üzenetére
Majdnem, de nem rossz megközelítés.
-
tbs
addikt
És még van ott pár ütős cucc.
-
tbs
addikt
Öööö. Leesett (véletlenül) számomra 2db teszkós Cherokee Classic 34x32-es farmer. De rám nem jók. (Naná, hogy úgy.
) Szóval ha vki eljön érte (priv.), akkor -mondjuk - sörér' viheti darabját.
Winner bébi, nem a méreted véletlenül..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- ÚJ! Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest