- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #33773 üzenetére
Tudom
csak nevén neveztem a dolgot
Na és ma ki vallja be, hogy milyen fétise lenne vala ?
-
válasz
FehérHolló #33756 üzenetére
Na vazze, leszbi után, homo, mi lesz itten holnap ?
-
Kását nem kérünk, de mással beérjük
UI: Egyébként meg csak ne panaszkodj
-
Nekem egy Alcatel OT-995 van, használtam vettem 1 hete, akkor én most hova tartozom telefonilag (ja és volt anno 3210-esem is, meg előtte szintén Alcatel retró)
-
Ez a mobilaréna játék kikészít, de nem csak engem ahogy olvasom, ilyen kérdést, ehh.
Asszem erre alszok egyet, jó éjt mindenkinek, jó utat egyeseknek, gyógyulást másoknak, havazásmentes, napos időt a békaufónak.
-
Más téma, de szerintem mutatja a mai magyar helyzetet
(avagy elrugaszkodnánk, de hiba csúszik a számításba) -
válasz
VoDaFoNe #32276 üzenetére
Nem is kell romantikusnak lenni, sőt szerintem a romantika már kihalt 1 ideje, legalábbis kisebb mértékű mint régen.
Akkor nem szerencsés az illető ? nem kap sok ilyent ?Mawyx: Hát akkor szerintem uccu keress másik helyett, mert azért én Pesten tuti nem dolgoznék, bár ahogy olvasom sokban olcsóbb az élet mint pl. itt.
-
Nemrég voltam állásinterjún. Közalkamazotti fizetés, informatikus, 140 bruttó + 200 bruttó éves juttatás, hát nem estem hanyatt, főként hogy olyan helyen van, ahol nem a megszokott dolgok vannak. Röviden így nem lesz váltás, hiába több a bér 1 picivel, meg kafetéria (igaz tavaly a béren kivül vagy 110 jött zsebbe (egyéb munkahelyi munkákért) + 13. havi bér). Azt meg nem is említem, hogy a bér nem változik évente, csak 3 évente, na meg ahogy az állam eldönti, és az meg nem változott az utóbbi pár évben.
Közalkalmazottnak elmenni nem sokan fognak úgy érzem (igaz ha nem lenne állásom, akkor már mennék is oda, de így hogy van ...) -
válasz
FehérHolló #32217 üzenetére
Látszik madár vagy, mert a kacsa kell
UI: Jöhet, mikori főzet ?
-
Ha van ismerősőd aki ért hozzá, akkor nézesd meg vele (illetve olyan ismerősöd aki tudja mit kéne tenni, beszélj vele, az ördög sosem alszik jeligével)
Szép havas napot mindenkinek, esett vagy 2cm-t, így arra kevés hogy nagyon élvezni lehessen, ahhoz meg elég hogy utálni lehessen.
-
Én meg nem iszok kávét, problem solved.
-
Jelentkezzen akinek sok kedve van menni dolgozni. Még a kezemet se találom hozzá
-
B.Ú.j.É.K. mindenki ahhoz akit szeretne
-
válasz
FehérHolló #31384 üzenetére
Áááá, hát lerúgna buksimat 1 pörgőúgással
UI: Poénkodni se lehet
-
válasz
FehérHolló #31222 üzenetére
Az még odébb van, 2 óra 45 perc kb.
-
válasz
Winner_hun #31147 üzenetére
Megtörtént, már idebent sikerült 40 perce.
-
válasz
kételkedem #31138 üzenetére
Szolnokon már van kártyás rendszer, vagy legalábbis hasonló.
-
válasz
ClayMore #31027 üzenetére
Nem hinném, hogy pl 1 öltönyben kellene megjelenni állásinterjúra, hogyha utána sose lesz rajta az illetőn mikor dolgozik.
Egyébként juhhéjjaaaa, tegnapi napom szép lett. + 1 havi bér + egyéb juttatás (igaz ez nem céges, de majdnem). Ennek örömére lehet költök kicsit belőle, csak kérdéses mire is, mert azon gondolkozni kell, hogy mi jönne jól. -
válasz
BlacKSouL #30597 üzenetére
Tegnap a flash player miatt nem töltött be az Internet Explorer. Startlap van beállítva a gépen kezdőlapnak, de betöltés közben megfagyott. Letiltottam a flash-t, majd újratelepítettem és jó lett. A probléma az, hogy már nem az 1. alkalom, hogy ilyet csinál.
Holnap új hét, új remények.
-
válasz
Tothgera30 #30546 üzenetére
Én 4:20-tól
(holnap már nem kelek ilyen korán szerencsére
)
-
válasz
BlacKSouL #30529 üzenetére
Hát az a baj, hogy ez lassan bekövetkezik, mert ezek a bérek amik itt vannak, hát az vérlázító, és akkor jönnek az átlagbérrel, kérdem én, hol lehet annyiért dolgozni, mert megyek oda azon nyomban.
Péntek van végre, a kedvem a munkához konvergál az igen magas szintre, éphogy eléri a jól van megcsinálom, de csak ha kell állapothoz.
-
Na én is ismerkedem a Win 8-al, hát hogyismondjam, hmm, vannak furcsa dolgai.
Pl. videófájlt megnyitóm, elkezdi lejátszani, hang van kép még sehol, aztán kép megjön szakadozva, majd 3-4 mp múlva megy rendesen, ez mi a franc, remélem rájövök, mert idegesítő.Ma du, 4-től 1 laptopra Win 7, netbookra Win 8 telepítés, óje
-
válasz
FehérHolló #30268 üzenetére
Ne is mond, de még így is vállaljuk Vodi-t
Szép napot, illetve szebbet, akkora köd van.
-
-
válasz
Winner_hun #28915 üzenetére
Na ja, csak ezt kivitelezni macerásabb, bár hallgatom a javaslat megvalósítását.
Nagycica: Supradynt mondta az üzemorvosunk asszisztense is.
-
Szép hetet mindenkinek
Milyen vitamin/multivitamint érdemes szedni ? 1 ideje a hajam nem az igazi, és fáradékony is vagyok (na meg jó lenne 1 kicsit hízni). Olvastam itt a Biovánne-t, meg Béres Actival, meg egyéb csodakotyvalékokat (), de esetleg ti tudtok mondani valami jót, ami bevált ?
-
válasz
parandroid #28884 üzenetére
Én is voltam már ott nyitás előtt az Aldi előtt mert ép akcióztak 1 vinyót.
Szép Vasárnapot mindenkinek. -
válasz
venember83 #28839 üzenetére
Legszebb öröm a kárörömmmmm
Sikerült a linket rosszul felülírnom.
-
válasz
kételkedem #28537 üzenetére
Teázom, krumplit nem kívánok, ép extrudált kukoricát majszolok, az utolsóra meg vállalkozó kedvű hölgy jelentkezését várom
, vagy lehet a nem létező láztól rosszul olvasok
-
válasz
kételkedem #28535 üzenetére
Vírusos hasmenéses, hányásos nyavaja, de azért próbálok.
-
Ma is egetrengető információ tengerrel kell itten feldolgozva lenni. (na ezt jól megaszondtam
)
Szép napot mindegykinek
-
válasz
Tothgera30 #27697 üzenetére
Illetve szedj ki miinden felesleges dolgot, ami nem fontos (vinyó, dvd ... egyéb bővítókáryták), és negnézném az alaplapi elemet is.
-
Minek a szavak, ha anélkül is megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest