- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Újabb "szép szürke" téli nap, az ember kedve tovaszáll azonnal, mert azt hiszi korán van még, de az órára pillantva rájön ez a helyzet nem lesz jobb. (de reménykedünk, hogy lesz ez még ... )
Takarítani kéne, csak nincs aki/ami motiváljon. Na azért hozzákezdek
-
Itt esetleg
ehh, mégse, ép írják, hogy nincs -
Jövőre én is szeretnék venni egy autót, de csak töredéke jut rá, szóval egy Swift-nél többre nem fussa, abból is csak 90-es évekbeli jöhet szóba. Na igaz, nem is menőzésre lesz, hanem ha kell, akkor legyen, arra meg megfelel.
-
válasz
FehérHolló #49579 üzenetére
Hát 10 éves autóért 2 millát kérni (igaz majd 200 ló, de minek, hol fogja azt bárki is kihasználni használat során, persze, ha menőzni akar az ember)
Az meg érdekes, hogy dieselre akar cserélni, tán csak nem sokat fogyaszt -
Egy kis hazai mákos bejgli light (legalábbis a tésztája light, mert több a mák mint a tészta
)
Csináltam volna képet, erre nem találok olyan elemet, ami elég lenne a fényképezőgépnek, a teló meg nem adja vissza rendesen, mert anélkül nem az igazi az érzékeltetésUI: Ki kér ?
-
Ellentmondasz magadnak
Itt sincs kupi, azal nincs baj, de 1 porszívózás, felmosás kombó csak kellene, valahogy majd rábeszélem magam (mi lenne ha egyébként meg nem szeretnék porszívózni/felmosni)
UI: Jöhetsz segíteni
Tim: Burzsuj
Jövő hét még munkával telik, legalább elterelem a gondolataimat, igaz, ott is csendesedik a dolog, viszont egyre több helyről hallom, hogy 1-2 napot dolgoznak az emberek idén, vagy már nem is mennek. 9 nap és Karácsony, nekem meg semmi kedvem az egész "cécóhoz".
-
válasz
Pttypang #49424 üzenetére
Elég baj az, hogy ez a megoldás : "Találok külföldön is munkát", de sajnos nem marad más lassan, mert nincs 1 olyan ember ott fent, aki azt mondaná, "na most kapj@tok be, innentől kezdve mese nincs", és elkezdenének a másikért ténykedni, és nem a saját zsebét tömné meg elsőnek.
UI: Álmodik a nyomor szokták mondani, de velem lehet olyan "baj" is van, hogy túl optimistán fogom fel, lelkiismeretes vagyok, nem a másik kibaszására játszom ...
-
válasz
parandroid #49421 üzenetére
Hát igen, mint írtam előszőr a rablást kellene befejezni odafent, majd utána lehet bármiben is gondolkozni, hogy teher csökkentés, nettó bér növekedés ...
-
Valahogy el kellene indulni a bérfejlesztés útján, mert így ahogy most állunk ...
Abban viszont igazad van, hogy senki nem menne magyar céghez, mert ott b@sznán@k úgyanúgy magasabbat fizetni, szóval akárhogy is nézük, ez sehogyse jó, kizsákmányolják a magyar dolgozó népet, igaz előszőr a rablást odafent kellene megszűntetni, akkor talán maradna az átlag embernek is. -
válasz
fokukac #49188 üzenetére
Ugyan már, majd a megmaradó boltok versengeni fognak a vásárlók kegyeiért, és árcsökkenési hullám repíti a vásárlási kedvet az egekbe, ezáltal a magyar vásárlóerő jobban fog teljesíteni.
UI: Egyébként meg bevettem a tablettát, meg úgy néz ki "rózsaszínben" kezdem érezni a világot.
-
Fast and Furios is died
Hát elég hülye halál pont annak aki ilyen filmben játszik, de sajnos ez intő példa lehet mindenkinek, hogy az élet más mint a filmek. -
Történet ON
120.000 Ft volt, nincs (volt nálam félmaszekből ennyi):
Csengetett 1 illető, hogy akadna neki tölgy fa 16.000 Ft/m3, kellene-e, mondom neki, 1,5 m3 kellene (ép esedékes, mert a pincében nézegettem, hogy venni kéne még télire), de megnézném. Hát ő az kevés, de na jó idejön.
Pár perc múlva megjelenik a teherautó, rajta a fával, nézegettem, hogy ez normális konyhakész (nem kell még méretre vágni, befér a kandallóba).
Mondom neki csak 1,5-2 m3 kellene, hát erre vigyem már el a felét. Kis egyezkedés után ideadja a felét (kb. 4,65m3 mérőszalaggal) 70.000-ért.
Lepakolva kérdi nem-e kell a másik fele. Újabb egyezkedés adja 50.000-ért, mondom magamban annyiért érdekelne, de..., telefon tesómnak, kell-e fa, hát kell, na akkor pakold le azt is.
Hát így lett nekem a felpakolt kb 9 - 9,3 m3 fa 120.000 Ft (nyilván kalodában nem lenne annyi, de az nem is ennyibe kerülne, nameg ez itt van csak be kell pakolnom)
Szóval az elkövetkező pár napban fázok is meg nem is, csak helyet kell csinálnom.OFF
UI: Még jó hogy van ráérő időm, mire ezt berámolom a helyére
-
válasz
kecskebégető #48282 üzenetére
De akad 2 is, csak kissé ereszt
-
Az itt folyó hozzászólásokról ez jutott az eszembe:
Mamika a tüntetők között a következőt kiabálja:
- Menstruáció, menstruáció ...
- Kedves hölgyem az demostráció.
- Mindegy, csak vér folyjon.UI: Világbéke vagy mi
-
Valaki tud online linket Digisport 1, 2-höz ?
Nem most érdekel, hanem úgy általánosságban, van-e ingyenes lehetőség ? -
Békés megemlékezést mindenkinek
-
-
Ja holnap már megint Hétfő
-
Hát én is pl. cipővásárlás előtt állok, valami márkás sport kellene amit hidegebb időben is használhatok (én akár télen is abban járok, mert kényelmes), de nem igazán szeretnék 10.000-nél többet költeni rá. (Ja a ballagási ruha az több volt, na de azt még nem én költöttem rá.)
-
válasz
parandroid #46349 üzenetére
Hát na ja, ne csodálkozzunk, hogy itt tart a nevelés, orvoslás ... ahol, ha az embereket bacnak megfizetni (megbecsülni), akkor ők meg bacnak lelkiismeretesen ... dolgozni.
-
válasz
parandroid #46344 üzenetére
A 100k nettó, az most kb. 150k bruttó (éves színten 1,8milla), tehát a minimálbér 1,5x-a, szóval akkor most ha jól számolom az emberek majd fele kb. rosszabbúl él, mint amiből te megdögöltél volna.
-
Ennyit offolni az onban
Ma (remélem utoljára) fűvet nyírtam, hát
kibaakarom mondani igazán szép időnk volt, lesz még ennek böjtje, de lehetne még vagy 1,5 hónapig ilyen idő. -
válasz
parandroid #46135 üzenetére
Magaslabda volt, hát illet lecsapni
-
Mi a fené(k)ről beszéltek meg ti itten ?
-
1 jó filmen túl, A nagy Gatsby, ez a DiCaprio srác mindig benne van a "tutiban", ámbár a zenei aláfestések kissé érdekesek voltak, de ez tette azzá ami.
Szép estét mindenkinek.
UI: Nekem egyelőre se garázs, se parkolási bajom nincsen, de remélem már csak jövő év elejéig, pontosabban, utána se legyen.
-
Mai Triatlon megvolt, sima biciklizés helyett, bicikli, durrdefekt, "frászkapás", sétával tolás leizzadással.
-
válasz
DeFranco #45250 üzenetére
Ad 1: Miért késik ?
Ad 2: Akkor engedjék ki, amikor szabad a pálya
Ad 3: Nem látok bele hogy mit kellene tenni és miért történik, de szerintem csak józan gondolkodás és szervezés, na meg nem kellene ellopni a pénzt a vasúttól, és nem menne úgy, hogy itt most lassítani kell, mert sz@r a sín (meg hasonlók)
Ad 4: Ellentmondok magamnak, tényleg nem egyzserű a helyzet, de azért kapják egyesek a fizetést, hogy ezt megoldják, vagy nem ? -
válasz
Tothgera30 #45247 üzenetére
Hát mert a buszt nem állítja meg a forgalom, a vonatot meg a zárt pálya (ahol csak vonat megy) igen, FAIL
UI: Tekintsünk el a kábelszakadástól és egyéb ilyen dologtól -
válasz
concret_hp #45183 üzenetére
Mennyibe kerül rendelni onnan ? (valamennyire ismerem, a kollégám rendelt onnan anno)
-
Hol lehet márkás sportcipőt venni normális (10.000 Ft körül) áron interneten keresztül ?
-
Valaki tudna ajánlani biciklire első lámpát, lényeg, hogy ne kelljen sűrűn cserélni elemet, lehessen látni vele, ja és ne legyen drága.
-
-
Baconos csirkemáj jöhet ide is, ha maradt, fénypost
Szép hétvégét mindenkinek
-
válasz
Pttypang #44232 üzenetére
Hát igen, sajna az élet nem olyan egyszerű, mindenki mohó, és önző, ilyen az ember, illetve ezzé vált, az én elképzelésem kissé valószerűtlen, maradi, de hát én ilyen vagyok, hogy mindenbe a jót látom, segítek a másiknak (többség csak a saját érdekét nézi)...
UI: Elég sok bánya volt MO-n, szóval energiaszegények nem lennénk, csak kellene nem kevés tőke, mint írjátok is, dehát nehogymár pénzt fektessek valamibe, ami lehet nem is fog hasznot hozni úgy jópár évig, na meg ellehetetlenítjük őket. ...
-
válasz
bandus #44231 üzenetére
Úgy értettem a dolgot, hogy a tejelő tehenet nem kellett volna eladogatni, most meg sírni, hogy mifene, hát az a pénz nálam is lehetne ...
Nekem sincs bajom vele, de nézd azt, hogy ez a pénz az állami kasszába kerülne, és nem a "milliomosok" kezébe (jó most lehetne jönni sok mindennel, hogy mi lenne ha B eset meg mi van most (A eset)) -
Azt hiszem a Hétfőről csak ennyit
-
-
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy egyes bankoknál a kártyás vásárlások után is fizetni kell, azaz nem ingyenes, ezt bevezetik máshol is, pl AXA ? mert onnantól kezdve rohadtúl nem éri meg bankszámlán tartani a pénzt.
UI: Megnéztem, nálam nincs dupla, legalábbis az utóbbi pár nap alapján.
-
válasz
Tothgera30 #43104 üzenetére
Jártam már én is így, és ezen eljárás tökéletesnek bizonyult
Szép napunk van ma is, nincs az a nagy meleg, napos, eltarthatna ez még vagy 2 hónapig, persze hetente 2x eshetne az eső úgy 10 perceket, hogy ne pampongjon senki a szárazságra hivatkozva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest