- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #54154 üzenetére
Pillanatnyilag a helyzet szomorú.
Amúgy egy Pentax K3 lett volna egy 18-135-ös obival + markolat.
Szvsz ha első gépnek kell, akkor egy pentax a canikonnál jobb ötlet azonos áron - masszívabbak a vázak, "primitívebb" a szoftver stb. Bár igazából elsőnek akármi jó, mert kiderül, hogy mi a kényelmes használat. ~20e expó után...
Ja, egy fontos gondolat még: akármit veszel, NE akarj hozzá sok objektívet. "Rendes" zúmhoz jobb egy izmosabb kompakt. A 16-18 körüli kezdő fontos, a 150 körüli vég szintén jópofa már. Ez még kb. belefér 1 obiba (lsd. pentax 18-135) - ilyesmi kezdővel de ennél nagyobb véggel csak trutymák képű eszközök léteznek akármire.
1MFt alatt nem érdemes álmodozni kukkolós természetfotóról, csak szenvedés lesz vele.
Stb.
-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna #54077 üzenetére
Mondjuk már az én időmben is azt vallottam, hogy ha nem 1értelmű a helyzet, akkor szóljon értelmesen a szájával, és rendezzük a kérdést.
A pokolba vezető út és a jószándék-kövek viszonya miatt.
-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna #54075 üzenetére
Ismét egy _onnan_ -> [link].
-
tbs
addikt
Ez a baj, ami a hozzászólásokból látszik. [link] Hitéletet élnek ott, ahol nemkéne... Logika, józan paraszti ész és észérvek..? Piha! Minek az...
Megérett a világ ezen szeglete a pusztulásra...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #54038 üzenetére
Mer' a buzik a 12:00-hoz és a zenithez passzítják a cuccot, az meg idehaza elég pontos.
Az igazi gond inkább az, hogy
rühellnek felkelni az embereka reggel 7:00 helyett 9:00 meg 10:00 az általános munkakezdés ideje... "Kiskoromban" a szüleim 7-re jártak melózni, én meg átsétáltam a suliba 8-ra... Ha nem voltak épp nagy munkák, akkor du. 4-re már haza is értek. -
tbs
addikt
BTC híreink: MtGox eltűnt a netről. Közelgő minimum csapda. Új megállapodás a főbb BTC exch-k között.
Idén sem fogunk unatkozni..!
-
tbs
addikt
válasz
kraftxld #53743 üzenetére
Nos kérlek, asszem a világ szerencsésebb felén van pénz a megfelelő infrastruktúrára és nem sírnak már egy rendesen konfigolt "maradns+postfix+dovecot+sallangok egy dobozban" miatt is... A netszolgáltatók ötletszerű RDNS konfigjáról még nem is beszéltünk...
DNSSEC sem mai találmány
valóban, de teszkörnyezeten kívül még és sem láttam.
Kb. ennyire jó az életben...
-
tbs
addikt
válasz
bobsys #53740 üzenetére
De, félmegoldásnak jó az SPF. Sajnos a DNS/RDNS párost kéne megbízhatóra szerelni (pl. DKIM de az még halottabb, mint az SPF), az lenne a tutiság, de amíg olyan DNS szerverek és szolgáltatók vannak a világban (USA-ban is), amiket dns poisoninggel szét lehet kúrtatni mondjuk egy shell.com esetében IS, addig nincs igazán miről beszélnünk...
A sok hobbi hozzáértő eltolt konfigjai teszik a szenny számára élhetővé a netet...
McElek: szerencsés doménekre felügyelsz.
Bitcoin mellékhajtás lenne még kerülőút -> namecoin DNS, de az meg ha nem .bit, akkor nem fog menni.
Szerk.: Gab.Lol
-> ja, láttam már ilyen levelet, nem is mertem forwardolni senkinek.
-
tbs
addikt
Ennél durvábbak mostanság: gyártanak egy kurvára korrekt mélszervert vmi felhőben, megszórják a népet, majd ha már túl sok a visszapattanó aldomént váltanak és kopizzák a cuccot egy másik "gépre". Gecók rendesen.
Spammer reneszánsz van ~3 hónapja. Erre még nincs jó ellenszer...
-
tbs
addikt
válasz
Tothgera30 #53627 üzenetére
Megtévesztő a hely. Akármelyik vidéki községben lehetne. Nem csak a keleti országrészben. Kerkáskápolna. Szentimrefalva. Akárhol.
10+ éve a legjobb gyaloglós-túrázós emlékeim keletkeztek Szalonna és Recsk között - ma már nem feltétlenül mernék arrafelé sétálni heteken át éjjel-nappal...
Monty bébi a megmondhatója, hogy kedvelem (kedveltem) Szilvásvárad környékét nagyon. Mióta elszórtak sok10milliónyi EU-s ilyenolyan támogatást megváltoztak ott az emberek. Valahogy nem jó ott mostanság...
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #53538 üzenetére
Nem. A BTC != MtGox.
Huobi, btc-e, bitstamp -> ~$600, mtgox -> ~$130, de utóbbin nem lehet napot óta rendes tranzakciót intézni, gyakorlatilag áll.
-
tbs
addikt
válasz
PindurAnna #53460 üzenetére
Oh. Megtévesztett a "hálózsákok" hippiszaga.
Szori. Mást nem tudok felajánlani.
Mondjuk most elég összkomfortos - mióta hugi odább költözött s átpasszolta a nem költöző holmijait - szóval van benne mosogatógép, asztal, bicajok, szőnyegek, muzeális szgépek, működő amigák c+4-ek és c64-ek minden földi jóval, könyvtáram egy része, nyárigumik stb., mit felsorolni se tudnék már.
-
tbs
addikt
Tudna vki adni egy linket egy win2000 alatt működő nem IE böngészőre..? Opera tetszene talán, de nyitott vagyok egyéb megoldásra is.
-
tbs
addikt
válasz
bandus #53373 üzenetére
Divat. A Cserpes csokija nagyon "kakaós", nem igazán csoki, a "túrója" meg inkább rikotta mint túró... Nekem nem ízlik.
Pár kollégám preferálja a Cserpes cuccokat, de... Igazság szerint mi nagyon sok tejterméket magunk állítottunk elő igazi tehén igazi tejcsijéből - és a cserpes cuccoknak kujvája nem olyan íze van, mint amit megszoktam kiskoromban egy tejföltől/túrótól/tejtől/joghurttól/kefírtől/vajtól... Biztos az EU élelmiszeregészségügyi előírások irtják ki belőle az ízt és teszik "lisztessé" pl. a tejföljét... -
tbs
addikt
válasz
concret_hp #53338 üzenetére
-
tbs
addikt
Nolfie, lett egy új a GuldenDraak mellé. Kasteel Rogue.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #53266 üzenetére
Erremostinkábbnemszólok...
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #53264 üzenetére
Mindenesetre ne előtte nap szóljatok. Ha lehet.
szerk.: Bobtesót mindenképp szemrevételezném amíg elérhető távolságban lesz, szóval...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52666 üzenetére
Vö. német előremenetel vs. gázolajas tömegótók... Csinálnak azért beteg kanyarokat sajnos ott is.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #52435 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52396 üzenetére
Az a baj ezzel (is), hogy a kevésbé érdeklődők elől rejtve maradnak a dolog szépségei, mert kuvvára fogyaszthatatlanul írnak ezek a zoknyomozók...
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52166 üzenetére
Ne felejcsük el, hogy a hidrogéncellás izé is villanyautó.
A mostani akkuskodást mindenki látja hogy nem lehet fenntartani - de kuvvajó pálya a hajtáslánc fényezésére, a világ szoktatására a hanghoz, a máshoz.
Lsd. még pl. számítógép architektúrák.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid #52114 üzenetére
Hál isten értem mindegyik álláspontot.
-
tbs
addikt
Ööööö.
Szvsz architekturálisan gyakorlatilag az eniac óta nincs felmutatva semmi újdonság, csak szépen ki lett fényezve a cucc. A szoftverek optimalizálása pedig méltánytalanul alulértékelt történet már régóta. Értem a profitciklus nyomását, de ide is illik a klasszikus: több csilliárd légy nem tévedhet -> finom a tehénszar...
Az elég jó ritkán jó. A pragmatizmus rövid távon előny. Stb.
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #52048 üzenetére
Csak 1M variáció van, szóval ha sokszor nyomogatod, akkor persze, igazad lehet.
(Inicializálástól függ, hogy mekkorát szór. Ez egy viszonylag "béna" típusú token. A lényege amúgy is a változás, nem a variációk száma.
)
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #51417 üzenetére
??? Jóaz.
Bandus: havi 100k fél évig?!? LINKEEET..!
-
tbs
addikt
Köcce. Nem vagyon winben büfé, és a google mindegyik kérdésre 300 kipróbálandó cuccot dob fel. No ennyi időm nincs a dologra.
-
tbs
addikt
Köszi srácok.
A dfhl win7 alatt nem az igazi, mielőtt vki nekiugrik. A másikat csekkelem.
Következő problémám:
Drive image online win-ről. Lehet-e? Mivel? -
tbs
addikt
Win tool-t keresek.
Fájl duplikációkat keressen, tökéletes egyezés esetén hardlinkeljen az egyikre, a többit törölje.
Látott vki ilyet..? (NTFS)
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun #51385 üzenetére
Catan-t xboxon is lehet nyomni vadidegenekkel.
Néha durva partik alakulnak ki.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #51198 üzenetére
Hmmm... Akkor szeretnék a jobb oldali lenni, ha a baloldalié a yacht.
Szopjon más a fenntartásával.
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló #51194 üzenetére
Nem a csajé a jaht?!?
-
tbs
addikt
válasz
szőröscica #51044 üzenetére
Na B+, te startstop nélkül is kujvalassan indulsz?!?
-
tbs
addikt
@nak -> [link]
-
tbs
addikt
válasz
concret_hp #50997 üzenetére
Hát nemisbaaól van a nyugdíj.
Pletykák, ügyfélkapcsolatok stb. De fantáziátlan bagázs vagytok..!
-
tbs
addikt
válasz
freelanced #50979 üzenetére
Menj inkább fodrásznak. Tuti jövedelem, biztos nyugdíj, minimális stressz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest