- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #57827 üzenetére
gyártanak még országútit, aminek nme karbon az 1. villája leglaább?
-
concret_hp
addikt
ha már bringákkal menőzünk
van nálam kölcsönbe egy időfutam bringa, full karbon váz, dura ace szettsztem jól fog menni
-
-
concret_hp
addikt
válasz
PindurAnna #57664 üzenetére
én is gondoltam erre, de azt mondják, néha elmegy ~10 csatlakozott eszközzel is simán, és van hogy 2nél is dobál + ugye az egyik vezetékkel van rádugva és azt is ledobja néha.
-
concret_hp
addikt
routerre ha több cucc van csatlakoztatva és abból rendszeresen eldobál 1-1 eszközt (nem mindig ugyanazt, többin megy tovább a net, semmi speciális nincs, hoyg ha torrent emnen v bármi ilyesmi, nincs másik wifi azonos csatornán, ill vezetekkel is van rádugva 1 gép, néha arról is elmegya net stb) az vajon mitől lehet kuka az egész? (asus 520gc asszem)
-
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30 #57646 üzenetére
jól vágom, hogy valami egészségügyi témáról van szó?grat
-
concret_hp
addikt
embörök most realizálom, hogy ha a pólóid nagyok lettek, mert fogytál, akkor az ingeid is
-
concret_hp
addikt
válasz
bobsys #57506 üzenetére
az még tuti meglesz, adóügyekre 5 év vonatkozik, de az úgy néz ki, hogy 2008-ról 2009-ben kell bevallást leadni és 2010 jan 1-el kezdődik az 5 év, mert egész 2009-ben önellenőrizheted magad. a bankszámla adatokat ennek megfelelően nyilván legalább ugyaneddig meg kell h őrizzék (de inkább tovább nyilván), az hogy hogy jutsz hozzá úgy, hoyg már amúgy nem vagy ügyfelük az egy sokkal érdekesebb kérdés.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #57420 üzenetére
még az is lehet hogy úgy lesz
-
concret_hp
addikt
nehéz dolgo ez a gdp pörgetés, nem is nagyon pörgetem, p*náról volt szó, vagy nem érdemes visszaolvasni?
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #57262 üzenetére
csak annyira az iájfont nyomod, sose lehet tudni
mondjuk úgy, hogy rendkívül sokat tettem hozzá ma a gdp-hez
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #57238 üzenetére
azé' androidos verziók is lesznek?
(vagy adnak telót a verdához?
)
-
concret_hp
addikt
nah utolsó hétköznap meló kezdés előtt... úgy izgulok
-
concret_hp
addikt
annak idején qbasicet nyomtuk suliban, csak hát azóta lett 1-2 új dolog is, azért kérdem
-
concret_hp
addikt
17-18 éves valakinek, hogy legyen fogalma a programozásról, mit ajánlanátok?
nem vagyok benne biztos, hogy javával kéne kezdeni... -
concret_hp
addikt
lelövik az iwiwet, utólag úgy látszik, kb. a legjobbkor adták el az alapítók
-
concret_hp
addikt
válasz
BlacKSouL #56945 üzenetére
én konkrétan a szobahőmérsékletű páleszt se tudom meginni (meg semmi más alkoholt se (mielőtt jöttök, hoyg egyes borokat nem tudom hány fokon "kell" inni -> nem iszok bort
)), instant hányingerem van tőle de tényleg, mint 1-2 ételtől
de majd a mézes verzióra rápróbálok, ha lesz rá indok -
concret_hp
addikt
nincs is annál jobb, mint amikor úgy néz ki, hoyg simán hazaérsz a bringázásból az eső előtt, aztán 15p múlva feltámad a szél, kapsz egy laza 40es szembeszelet és elkezd esni az eső + olyan 12-13 fokra hűl a levegő azonnal... és az indulási/érkezési pontodtól épp a kör legtávolabbi pontján vagy
-
concret_hp
addikt
annyira vicces amikor a postán megrendelt erkölcsi bizonyítványod valahol kering a világban
-
concret_hp
addikt
rendszeresen volt szó a 11. kerületi hamburgerezős helyekről, melyikek is ezek?
-
concret_hp
addikt
ssd-nél szerintetek mit jelent ha a hdd sentinel csak 83%os kondíciót ír?
mondjuk 642 napnyi használatot ír, 842 nap becsült hátralevő élettartammal, és kevésbé intenzíven lesz használva mint eddig, szóval annyira nem paráok + fontos adat se nagyon van rajta, de nem tudom értelmezni, bár biztos erre is megvannak a megfelelő módszerek, ahogyan hddnél is.
-
concret_hp
addikt
válasz
szőröscica #56796 üzenetére
szerintem is túlaggódod, de inkább vedd túl komolyan, mint hogy későn kezdj el foglalkozni vele
-
concret_hp
addikt
válasz
bandus #56754 üzenetére
azt érzed, hogy egy picit később írtál ugye?
azért volt már néha, hogy ébren voltam 6-7 közt... amikor f8ra jártam melózni, konkrétan alig volt ember a belvárosban, ahhoz képest meg főleg, hogy mondjuk 11kor, amikor elvileg az emberek dolgoznak, mennyien vannak...tbs: teljesen jó
én 1 picit modernebb géppel városon belül 20as átlagot szoktam számolni, ahol rendes forgalom is van (folyamatos lámpák miatt leginkább...)
most mentünk egy 60as karikát (picit magasabb átlaggal
), jó volt
-
concret_hp
addikt
nem tudom írtam-e már, de tényleg lehetnénk gmt +2 időzónában a +1 helyett... még 6 óra sincs és már tök világos van, a nép túlnyomó része meg még alszik... este meg tök jó lenne a +1 óra világosság
-
concret_hp
addikt
ha mrá állás interjú, kb. március vége ót anem jelentkeztem sehova, kíváncsi leszek mikor fut be az utolsó reply, egy magyar olajtársaságtól (
) tegnap küldtek mailt, hogy hétfőn ráérek-e szkájpolni. oda még febr legvégén jelentkeztem, de max március első napjaiban...
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56672 üzenetére
200 €-s teleszkópos bringát se vegyél
bikediscount.de-n nézd meg esetleg, most nem találom hol lehet angolra állítani és csak random klikkelgetek a felületn...
(#56677) jól látod a helyzetet, a legolcsóbb kategóriával tényleg csak a szívás van (olyanok hogy el se tudod képzelni
), azt a +100-150€-t megéri egy picit jobb gép, hidd el
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56630 üzenetére
diétamentes nap
hát ez kész
-
concret_hp
addikt
tegnap este volt valami fontos határidő amiről én nem tudok, és egy postán este f10kor tud okozni egy szolid kb. 50 fő sorban álló embert 3 sorra elosztva?
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #56602 üzenetére
én egészen sok helyen látom, hogy nem variálnka konverzióval emg ilyenekkel, ami usákoknál X dollár az euban X juró , főleg ilyen kisebb tételeknél
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun #56598 üzenetére
nem lehet, hogy európában 1 juró az az 1 dollár? mert az még kb. jó is
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56573 üzenetére
vágom, de a központi okmányirodában van ilyen kihelyezett hely vagymi ahol adnak 1 nap alatt, azóta megtudtam
-
concret_hp
addikt
múltkor valaki volt a visegrádi utcai okmányirodában, erkölcsi bizonyítványról volt szó? csak ott van olyan, hogy a kezedbe adják egyből? lehet időpontot kérni, vagy ott ülsz fél napot?
(teló konstans foglalt...)
-
concret_hp
addikt
amikor azt hiszed, hogy 1 oldalt kell írnod a diplomamunkádhoz az összefoglalón kívül és kész... de rájössz, hogy egy táblázatban 1 oszlopot rosszul néztél és emiatt egy csomó számítás és az ezekkel járó következtetések is hibásak, az nagyon király
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #56489 üzenetére
szerintem meg néznek bambán
-
concret_hp
addikt
ez is mosolygott, csak nem pont akkro kellett volna a mosolynak röhögésbe hajolnia amikor mondta, hogy majdpénteken. egyébként még nem votl bajom velük, igaz ebben a boltban még nem is vettme át cuccot korábban.
sőt ha ketten vannak 20 vevőre meg tényleg ott van 3 raklap könyv egyesével még arr ai s azt mondom oké, csak nem ez vót' az arány -
concret_hp
addikt
teszkóban kb. annyian voltak, mintha holnapután karácsony lenne
kiszolgálas a 21. században: rendeltem egy könyvet booklineon. jött email, hogy mehetek érte. kb. 3 óra múlva ott vagyok. üzletben 4 eladó 1 vevő épp fizet, 1 nézelődik + én bejövök. mondom, hogy rendelés. név? mondom. megnézik. nem másik név? nem. akkor nem tudjuk odaadni, mert még nem raktuk ki ezeket. kb. 3 órája kaptam levelet, hogy átvehető. igendenempakoltuk ki, hát 125 csomag jött. nem lehet most megkeresni? gyerevisszapénteken. deezkurváranemviccesbazmeg, keressétekmeg. de látod mennyisokittvan. segítsek (bmeg)? mint vásárló nem nagyon érdekel, úgy látom van szabad kapacitás és legalább neröhögjélhozzá. jóakkormegnézi.
legutolsó stóc legalsó könyv volt, így tartott kb. 2 percig megtalálni... kártyavagykészpénz, nincs 190 apród? -
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #56352 üzenetére
#56326-ban picit általánosabban fogalmaztál
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #56341 üzenetére
adja vissza a papírját akkor
-
concret_hp
addikt
no csak, hogy ne maradjak le a munkát váltók közül, én is kaptam állás ajánlatot
még a végén csakcsak informatikus leszek
Bleki én ilyenekkel úgy vagyok, hogy ha működik valami és nem muszáj frissíteni, akkor nem piszkálom. az okokat gondolom már sejted
-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid #56218 üzenetére
lehet hogy csak azzal van összefüggésben, hogy elkezdtem én is figyelni erre, meg rendesen mozogni, de szerintem bőven van fejlődés. tegnap is nem tudtam haladni a vársligetben bringával, mert annyian voltak kint, aminek igen jelentős része futott, bringázott, görgkorizott, gördezskázott, stb.
vagy vivicittán pl 2 héttel korábban megtelt a létszám a félmaratonra 5500, miközben tavaly 4000nél kevesebben voltak ha jól tudom.
rengeteg közösségi futás, bringázás stb, ami 5-6 éve nem volt. vagy pl. Kropkóék idehoznak augusztusban BP-re egy ironman 70.3 eventet, az is elég nagy dolog ám, és pár év alatt tuti érezhető hatása lesz a tömegsportban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest