- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #2161 üzenetére
Hmm. Most 280-nál járok (ram visszaosztva), egyelőre nincs gond. 270-et vitte minden gond nélkül (az is visszaosztással)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #2159 üzenetére
Procicsere történt, azt nyüstölöm épp. Kapott egy opteron-t.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #2091 üzenetére
Hűtés nálam ne lenne megfelelő?
VGA kap elég áramot, tuningot is bírja. Most megy memóriateszt Prime95-tel, még nem jelzett hogy gond lenne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #2048 üzenetére
Évek óta nem nézek TV-t.
-
válasz
Pisztillus #2054 üzenetére
Ha tükrözödik a felület (ill. hasonló), akkor gebasz van
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Pisztillus #1968 üzenetére
és nekem?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #1951 üzenetére
nem tudja valaki, hogy nekem mennyit kell még pofáznom, hogy én is szintet lépjek végre?
pedig már 2006-ban nagyúr voltam, aztán Parci lefokozott addikttá... :- ) -
ToBeY
nagyúr
válasz
Pisztillus #1951 üzenetére
Ó köszönöm szépen,most hogy mondod,én is észrevettem
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #1944 üzenetére
Valamint minden oldalra simán tud regisztrálni. Az internet is felgyorsúl tőle.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #1825 üzenetére
Az öreg banyákról készült képek sajna ritkák.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #1821 üzenetére
Ha az akkor jelents fel, vagy én jelentelek fel rossz hírnév keltéssel.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #1821 üzenetére
Létezne olyan, hogy túl fiatal?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Pisztillus #1819 üzenetére
Miért mi látszik a képen? A dekoltázs nem tiltott...
-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus #1656 üzenetére
innen kell megtudnom, hogy szintet léptem?
én sose szoktam ezt figyelniakkor köszönöm szépen
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #1656 üzenetére
"Ha holnap is él még, akkor megkóstolhatod a zserbót.
"
Legfontosabb a karácsonyi hangulat!
Szép Karácsonyi estét!
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #1591 üzenetére
kérlek szépen, már augusztus óta nem gyanusított meg semmivel.
A muskátlikat egy ideig az erkélyen fagyasztotta, aztán most úgy néztem, hogy berakta a lépcsőházba. Pár beazonosíthatatlan kísérleti növény azért még mindig fagyasztódikviszont becsöngetett tegnap délután, és megkínált zserbóval.... de mivel most nem mondta, hogy "nem mérgezett", (mint a múltkor) - még nem mertem hozzányúlni...
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #1597 üzenetére
Viszont kívánok Neked és minden kedves topiclakónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1591 üzenetére
Viccelsz:? Nem a tűlevelet, hanem a díszt és a szaloncukrot!
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1586 üzenetére
Kiújult a szorulása! Van ilyen....
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1584 üzenetére
Nyugtass meg, ugye nem esemény utáni tabletta van a recepten!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1579 üzenetére
Nno. Hát én meg ezért adom a rangot
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #1574 üzenetére
köszönöm, jól is esett, friss puha kenyérrel, mm
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1574 üzenetére
Jó, de azért Téged fizetgetnek ha valaki oda betér és kérdez és vásárol, nade azért hogy itt írogat meg olvasgat és még szakértő segítséget is kap..
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #1572 üzenetére
nem csináltam csípősre, de egy picit csíp, megkíméltem magam a későbbi kellemetlenségektől...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus #1558 üzenetére
Nem úgy volt hogy EB-n ha első 3 helyezés közül megvan valamelyik akkor kapja meg? Ezüst lett ha jól rémlik.
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #1548 üzenetére
1558: Tudtommal "csak" ezüst lett arany helyett, de így is megkapta. Azonban az is tuti, hogy nem egy verseny volt, hanem valami elég komoly világverseny.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1551 üzenetére
Akkor szavazzuk meg
Aztán majd csak meglásd..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1548 üzenetére
PH!atikus
Mintha már lett volna róla szó, de nem emlékszem mi lett a vége.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1544 üzenetére
Hogyhogy még nem kaptál rangot?
Bon3ss: De lett
Később? Olyan szörnyű morgós vénember leszel mint én -
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #1514 üzenetére
de legalább nem lesz forgalom akkor
gondolom én...
-
fokukac
nagyúr
válasz
Pisztillus #1512 üzenetére
nem sajna. illetve jó, csak előbb kell szereznem a másik önkormányzattól egy igazolást, hogy fizetem a gépjárműadót...
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #1406 üzenetére
Szerintem Pisztillus alapból a természetes oldalról közelít, amikor az nem segít akor pedig a hatékony gyógykezelés oldaláról. Én is pl. általában egészséges vagyok, betegség miatt a legritkább esetben maradok otthon ( mivel általában nemis vagyok beteg).
De most bizony a 38 fokos láz ne segített a pálinka , sem a fokhagyma, sem a sima hagyma, sem a méz. Vagy legalábbis nem azonnal . Két hét volt mire kikeveredtem, most úgy ahogy már jól vagyok, de még köhögök. Közben pedig azért szedtem gyógyszert is , anélkül halál lett volna végig 38.5-38.9en lenni. -
kételkedem
addikt
válasz
A salix alba a fehérfűz!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
No lássuk. A Salix nemtom mi, de az alba az fehér. Ha kéreg, és fehér, akkor olyasmire tippelek, mint anyárfa vagy a fűzfa, esetleg a kininfa, annak is a kérgét használják. A kinint épp maláriás lázcsillapításra, na akkor maradjunk első tippre láz/fájdalomcsillapítás vonalon.
Másfelől ha salix, akkor abból én szalicilt vonnék ki, hogy nyelvtanilag és latinnévileg is stimmeljünk.Ha viszont szalicil, akkor vagy tartósítószer, vagy acetilszalicilsav, akkor meg megérkeztünk az aszpirin hatóanyagához. Ebből meg már leggazdaságosabban aszpirint lehet gyártani.
Jó a következtetés? -
pohár
félisten
válasz
Algopryn, Rubophen, Panadoid?
-
Mawyx
őstag
válasz
Pisztillus #1398 üzenetére
A Neo- citran meg acc azok nem ilyen reklám szerek? Soha senki nem ajánl mást, ezek szerint akkor nem pl Milka csokiként vagy Negroként kellene rá tekinteni, hanem dátha elleni varázsszerek ezek tényleg?
-
NoLF
veterán
válasz
majdnem jó, csak kell még hozzá méz, pálinka, fokhagyma, erőspaprika, bors, forraltbor, fahéj.
-
Dylen
senior tag
válasz
Pisztillus #1402 üzenetére
Ilyen mezei náthák és megfázások esetén szerintem inkább magának az immunrendszernek kellene legyőznie a problémát egyedül. (Persze ehhez a szervezetnek hozzá kellene jutnia ahhoz, amihez manapság nem jut hozzá megfelelő mennyiségben.)
Én megértem, hogy a gyógyszer szükséges bizonyos esetekben, de amikor van természetes megoldás, akkor célszerűbb azt használni. szvsz
Azt hiszem értem mire gondolsz, az alatt, hogy "nem számít milyen áron". Majd 40-50 évesen kezdünk csodálkozni, hogy a szerveink egyre kevésbé működnek jól, holott ilyen korban még tökéletesen egészségesek lehetnénk. Dehát sokkal könnyebb volt mindig bekapkodni azt a pár bogyót, amivel akkor, egy csapásra megoldottuk a bajt... Rendrakásra tényleg szükség lenne.Na szóval végsősoron egyetértünk, csak te gyógyszerész oldalról közelíted meg a dolgot én meg nagyon nem.
-
venember83
nagyúr
válasz
Tiszta vegyifegyver-recept.
-
Dylen
senior tag
válasz
És mi lenne ha inkább természetes módon kúrálná magát? Miért kell mindig mérgekkel tömni magunkat, nem értem
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1305 üzenetére
Hű a betyárját. Magyar wikiben azt mondja: "9-dezoxi-9a-aza-9a-metil-9a-homoeritromicin A", angolban meg: "(2R,3S,4R,5R,8R,10R,11R,12S,13S,14R)-2-ethyl-3,4,10-trihydroxy-3,5,6,8,10,12,14-heptamethyl-15-oxo- 11-{[3,4,6-trideoxy-3-(dimethylamino)-β-D-xylo-]oxy}-1-oxa-6-azacyclopentadec-13-yl 2,6-dideoxy-3-C-methyl-3-O-methyl-α-L-ribo-hexopyranoside"
Most akkor melyik az igaz?
Valaki összevissza írkálgat
Köhögés nincs, bár Thymit írt fel mellé, vettem is egy dobozzal, darabig elvan, ha később más jellegű nyavalya ránktör. Csak a napsütés hiányzik máris. Rohamtempóban töri le a kedvem a szürkeség.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1302 üzenetére
szerencsére itthon maradással kombinálom a gyógykezelést, így nem jelentek biológiai veszélyt a társadalomra, én meg magamon nem annyira érzem.
Az az azi izé biot cucc meg egész jónak tűnik, legalábbis ma már tudok nyelni, és nem érzem úgy hogy keresztül van szúrva egy farúddal a torkom.
Köd meg 10 perc alatt szállt le, úgy, hogy mikor fél 12-kor bementem egy ablak nélküli helységbe, még kék ég és napsütés volt, mikor kijöttem, már vastag tejköd mindenfelé.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1268 üzenetére
hagyma-fokhagyma ér valamit helyi és belsőleges fertőtlenítés gyanánt? mostanában azzal tartom távol a rossz szellemeket.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Upsz, időközben leszaladtam egy üveg borért, és a felét fel is rottyantottam. Most olvasom hogy alkohol nyet, de a gyógyszer használatin nem volt feltüntetve, ezért gondoltam egy fél üveg forraltan nem árthat. Pedig most borsot is tettem hozzá, nem sokat, csak pár szemet.
Na jó, akkor a kúra végéig a többit hanyagolom. -
venember83
nagyúr
válasz
Miért nem?
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #1259 üzenetére
70% fölött már nem fertőtlenít?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Pisztillus #1259 üzenetére
Tegnap voltam legyengült, meg este lázas, úgyhogy ma reggel már eleve nem melóba mentem, hanem a dokihoz. Felírt olyan gyógyszert, hogyaszondja: Azibiot 500
Érdekes anyag lehet, ha az egész dobozban 3 azaz három db gyógyszer van. És naponta 1-et kell bevenni belőle. Ma délben vettem az elsőt.
Az ilyen strepsils meg mebucain izékben nem bízom, de lehet hogy csak a tapasztalataim rosszak. Mondjuk antibiotikumoktól is óvom magam amíg lehet, de 30 évesen már nagyjából érzem hogy mi az ami komoly külső behatást igényel. És ez nagyon úgy tűntMikor doki után belenéztem tükörrel a torkomba...majdnem rosszul lettem. Pedig nekem állandó visszatérő probléma minden évben egyszer a mandulagyulladás. Na jó, az utóbbi 5 évben csak 2x volt. Anno a nagy eset után ki is akarták venni, de végül nem szántam rá magam.
-
Sipi16
őstag
válasz
Pisztillus #1137 üzenetére
Szombat estere mindenki eljutott oda, hogy azzal dicsekedjen amilye van?
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #1113 üzenetére
Az újságban az a mondat szerepel, amit idéztem. Mellette egy táblázat:
10 Mbit-ről 15 Mbit-re
20 Mbit-ről 30 Mbit-re
30 Mbit-ről 60 Mbit-re
Pont ezért mentem be az üszre, mert ebben a felsorolásban nincs az én 5 Mbit-es netem. -
vikvuk
senior tag
válasz
Pisztillus #1004 üzenetére
hányingerre mit ajánlasz?
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #1004 üzenetére
Nem, esmein nem hozott.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #1000 üzenetére
Köszönöm, neked is szép estét!
-
venember83
nagyúr
válasz
Pisztillus #933 üzenetére
5 sportcipő
3 bakancs
2 alkalmi
2 hétköznapi bőrcipő
1 bringás cipő
2 síbakancs
1 papucsSzandál nincs, vendégpapucsokat nem számolom. Mit nyertem?
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #870 üzenetére
Hú , jó hogy mondod, ha legközelebb hazaugrom, el kéne mennem Kékestetőre. Imádom a Mátrát.
-
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #868 üzenetére
Egyelőre nem fogunk véletlen arra járni. -
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #791 üzenetére
Erről van szó
Imádom a havat
Nomeg irigykedem is kicsit venemberre. Télen essen a hó, ne süssön a nap -
tildy
nagyúr
válasz
Pisztillus #732 üzenetére
Hja.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #368 üzenetére
Én sem szívesen járok fogorvoshoz, de lassan muszáj lesz kontrollra elmenni. Majd, ha letudtam a kötelező formaságokat, stb.
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #333 üzenetére
Nézd a dolgok pozitív oldalát, ennél szinte csak jobb lehet a holnapi reggel.
Szép estét!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #306 üzenetére
Majd kirakunk egyet, kettőt. Mármint Mikulást.
Szép napot!
-
vikvuk
senior tag
válasz
Pisztillus #306 üzenetére
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Pisztillus #302 üzenetére
-
vikvuk
senior tag
válasz
-
bnss
veterán
válasz
Nem csak jön, már itt is van. Én viszont kilépek a mátrixból, jó éjt!
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #299 üzenetére
Hasonló szépeket kívánok én is az említett személyeknek!
(A Télapótól csak egy "apróságot" kértem.
)
-
pohár
félisten
válasz
Pisztillus #299 üzenetére
és ami ilyenkor kihagyhatatlan
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #33 üzenetére
Na jó, ez valószínű, de ha akarom vemhes, ha akarom nem? Magyar politikusok jogászkodnak a Sonynak a tecsőn? Minden ilyen üzenettel erősödik a meggyőződés bennem, hogy nem és nem veszek Sony terméket...
Most majdnem vettem egy telefont, de szerencsére másik márkát vettem...
Hol konkurencia egy 360-as flashvideo egy igényes DVD -nek, vagy egy jó minőségű online letölthető zenés videónak?
Akkor tiltsák le a tetves reklámjaikat is, ugyanonnan szvsz.....vagy azokat jókedvvel maguk rakják föl? Ingyen? vagy fizetnek érte a YouTube tulajdonosának, hogy fönn van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Gombászkönyvek egyben
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest