- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép estét mindenkinek, álmodjon mindenki jót (
rizsacsökkentést, hasonlót) -
válasz
FehérHolló #52868 üzenetére
Igen, ez jó megoldás lenne, támogatom, ámde ha azt nézed a hitel is hasonló (igaz ott nem bírsz máshová menni)
Mondjuk, ha idegenben is elveszted az állásod, akkor ott se tudnád sokáig fizetni a díjat, az más kérdés, hogy félre tudsz tenni. (vagy ilyen esetben fizetik helyetted ?) -
Az a baj, hogy itt Mo-on soknak számít, az hogy van 160-ezres hitele, az azt jelentené, nem kevés pénzt vett fel, de mire ?
Havi 300 nettóból azért tudnék félretenni simán egy 100-ast, persze nem luxusban élnék, mert arra tény nem elég még ez a pénz se. Viszont számoljuk azt, hogy 2-en keresik ugyanezt a pénzt (azért így nézzük már), így már összejön fél milla, abból tud lakást venni, mégha hitelre is, meg gyereket vállalni, de ha szerinte nem, akkor szerintem hagyja is az egészetFehérHolló: Miért is az ? mire költené a pénzét, ha nem arra, hogy legyen saját lakás/ház, ahova hazamehet, ahol felnevelheti a gyerköcöt ...
-
válasz
concret_hp #52860 üzenetére
Most mondanám, hogy teszek vagy nem teszek érte, a legnagyobb baj az, hogy a bérek rohadtúl nincsenek a kiadásokkal arányban, ha valaki elvégzi a munkáját, akkor meg tudjon élni, legalább egy lakást össze tudjon spórolni, de nem így van. A minimálbér értéke jó lenne, csak ép nettó 100-nak kellene lennie. (jelenleg 66 ha jól nézem)
-
válasz
bandus #52858 üzenetére
Szeretnék én annyit keresni, mint a kedves emlegetett a levélben (500.000 bruttó), éphogy nem nyomorog, hát beszarás.
Egyébként egyetértek, a sok juttatást kellene eltörölni, 3 gyerek felett csak csökkenteném, nemhogy még többet kapjon, ha szülni képes, akkor lássa is el maga. -
válasz
FehérHolló #52653 üzenetére
A legvége tetszik, nyugodtan menjen ki minden fiatal, nem baj. Aki itt marad, annak kell megteremteni a helyzetet, hogy legyen értelme visszajönniük. Na ebből nem lesz itt soha semmi, mert itt soha nem fognak olyan bért kapni, mint odakint, a fiatal csak a pénz miatt megy ki, itt nem fog fele annyit sem kapni.
-
válasz
concret_hp #52638 üzenetére
-
Hát ha április 6-án marad ami marad, akkor azt kell mondjam, az agymosás sikeres volt.
-
válasz
parandroid #52396 üzenetére
Azért ez se kutya
-
Olyan, hogy tartós cikk már nem létezik, direkt arra fejlesztenek mindent, hogy a garancia után menjen tönkre így vagy úgy és vegyél másikat.
1. és 2. hólapátolás is megvolt, közben kiporszívóztam, felmostam, konyhában pakolásztam, majd levezetésként WC pucolás, ja és ezt ebéd előtt. Mondjuk evés óta érdemi dolgot nem csináltam, na majd holnap befejezem a takarítást. Holnapra meg ki kéne találni valami ebédszerűséget.
-
-
válasz
BlacKSouL #51854 üzenetére
Úgy látom napfényhiányod van
UI: Egyébként lassan nekem is, ezt a szürke vackot nem szeressem, pedig itt 8.6 fok van, szóval közel sem téli hideg, de majd talán jövő hét után lesz esély hóra, utána meg újra melegedés. Így könnyű a Fityisznek rezsicsökkenteni, hogy fűteni meg nem is kell (arról nem beszélve, hogy szerintem a gáz rosszabb mint előtte, mert egy teli edényt alig lehet felforralni). -
válasz
FehérHolló #51776 üzenetére
Sandisk Sansa Clip + és társai nem jó ?
UI: Na az nincs
-
válasz
BlacKSouL #51772 üzenetére
Volt nekem is vízszűrős porszívom, jól szívott, por tényleg minimális, de nehézkes, illetve ha nem takarítottad ki használat után akkor úgy betudott büdösödni, hogy ihaj.
Most egy porzsáknélküli samsungom van, sajna a hangja már elég nagy, de szívni szív még, majd ha bedja a kulcsot, akkor szintén valami porzsáknélküli lesz, mert ezt tényleg egyszerű takarítani. -
válasz
Winner_hun #51671 üzenetére
Legalább próbálkoznak szóval be happy
-
válasz
szőröscica #51466 üzenetére
Mondjuk belegondolva tényleg egyre igénytelenebb műsorok vannak rajta, de mostanában az OzoneNetwork-re szoktam rá
-
válasz
szőröscica #51464 üzenetére
Discovery, National Geographic, Spektrum ... nem tudom, hogy az emberek miért néznek híradót, meg ilyen Valótlan Világot.
-
válasz
FehérHolló #51173 üzenetére
Na ja
-
Most jut eszembe, holnap már Péntek van
-
Csakhogy folytassam a sort.
Mi a Tina magazin férfi megfelelője ?
Töcs -
Valakinek bejött az élet
Vasútra: Mikor még főiskolára jártam (ennek már 11 éve lassan, hmm de rég volt), már akkor újították a Budapest-Debrecen szakaszt, hogy 160-al menjenek a vonatok rajta, egy kérdésem lenne az illetékes felé, hány vonat is megy azóta 160-al ? ja hogy egysem, nincs több kérdésem.
UI: Aludni kéne menni, de rohadtúl nem vagyok álmos, pedig holnap korán kelés.
-
Sz@r érzés is meg nem is, olyan valakit mosolyogni látni, akit jó hogy így látok, csak ép nem így gondoltam elsőre.
UI:
na ez se javít sokat a helyzeten -
válasz
Lortech #50638 üzenetére
Hát most mondjam, hogy visszajöttem az időben, mert láttam, hogy írtad mit néztél
Spoiler veszély
UI: Még szerencse, hogy nem születik gyerekem, mert akkor nem jöhettem volna visszaUI2: Szeretem az ilyen filmeket, elmerengtett, hogy mi lenne ha ...
UI3: Én ma találtam, mondom egynek jó lesz, hát nem csak egynek. -
Időről időre, érdekes egy film, vannak benne elgondolkodtató dolgok, aki szereti a Pillangóhatás szerű filmet, annak kötelező.
-
Rám jött a felismerés, meg a tudat, hogy holnap menni kell, de nincs kedvem, még szerencse hogy csak 2 nap ez a hét.
-
válasz
bandus #50546 üzenetére
Írta, hogy más van már, csak 1 dolgot nem értek, miért nem vele volt tegnap
Én 2012.02-tól más beosztásban vagyok a cégnél 2004.03 után, nem bántam meg, több lett a pénz mégha az alapbér maradt is, sőt ha azt nézem az alapbérre kb. még több mint 2 havi bér jött innen-onnan a céghez köthető munkákból, na meg túlórák, és még 13. havi is, így már azért nem is rossz. Viszont váltani ezekután nehezebb lesz, mert anyagi elvárások vannak, legalább az alapbér 40-50-el több nettóban, mert nem érné meg a váltás. De hátha lesz valami, mert MO. jobban teljesít.
-
Boldog teli perceket ebben az
Új esztendőben, kellemesen töltse az
Évet az első pillanatokban, és
Mindenkinek szépet és jótUI: Akkor csak fent maradtál, győzött a lelkesedés az ásítozások felett.
-
-
válasz
concret_hp #50470 üzenetére
-
Bizony eljött ez a nap is
Ojj rég óta vártunk de itt van
Legyen hát mindenki örömteli
De vigyázzon, ne vigye túlzásba
Otthon vagy máshol érezze jól magát
Gazdagon teljen virslik vagy lencsék közepette
Ússzon a pezsgőben, vagy egyéb italokban
Jó évet előre is, igaz valahol már az van
Északon vagy délen, mindenhol Szilveszter van
Virradjon hát szép nap mindenkire holnap
Ezzel a néhány sorral búcsúznék én mostan
Teljen mindenkinek örömmel, mámorban
Karácsony után akár most is forralt borban
Így vagy úgy vége lesz az évnek
Van ki buliban tölti, pohárral kezében
Áldásom férfira és nem utolsósorban hölgyre
Nagy trombita kézbe, indulunk előre
Oda lesz ez az év is, eltelik ma gyorsan
Karácsonykor és ma sem hallunk szomjanBÚÉK
-
Az semmi, hogy bezárnak, de bacnak feltölteni a polcokat (illetve rendelni többet, ami fogyóeszköz). Ép most jöttem vissza Auchan-ből, akad ember, de bevallom többre számoltam, viszont amit máskor ennyi idő alatt elintézek, na az most nem sikerült. Itt lencsegulyás lesz, estére pizzázunk keresztfiammal, meg az öcsikével, mert lepaszolták nekünk, mellé lesz még virsli.
2 nap múlva meg már újra munka, ehh, elment ez a 11 nap hip-hop. -
Akkor is csinálunk
e=mc2: Na ja, az a klasszikus, csak 1 picit hosszabb is, de tény nagyon jó.
-
Ne is mond, én jó 2 órája odakint felástam a virágoskertet, meg nemrég jöttem vissza a boltból, hát kimondottan jó idő van. Egy dolog babrál ki az egésszel, nincs semmi program még holnapra, menni kéne pedig valahova, csak ép nincs kivel, pedig azt hittem pár hete, hogy lesz, csak az élet, meg a "szerelem" közbeszólt. Mindegy, lesz ez még ígyse, legalább a séta jólesett.
UI: Új totyik mikor lesz vajon, kihúzzuk mostmár jövőre ahogy nézem.
-
Új hét új remények, de sikerült egy kicsit hátbadöfni (sőt inkább lelkileg) 1 mondattal így kezdésnek, de ez van, nem tudom miért gondoltam úgy ahogy.
-
válasz
kételkedem #50233 üzenetére
Akkor sikerült olcsón megúszni
-
-
válasz
Tothgera30 #50183 üzenetére
Azt hittem, hogy nem ennyire "nagyban" megy, egyébként nyilván nem itt akarom megvenni.
-
válasz
Tothgera30 #50179 üzenetére
Mennyiért adod ?
Előttem most csak egy Tokaji Sárgamuskotály figyel, igaz ezt nem magam palackoztam, nincs szőlőm Tokajnál, sem máshol. -
Eljött hát ez a nap tavaly után újra
gyerekek ajándékok előtt elbújva
várják már az estét, még ha hó most nem lesz
mert meleg van most odakint, csapadék sem lesz
felnőttek hada állítja a fát, diszíti, fényárban úsztatja
de csúcsdísz ugyan csak hiányzik még rajta
készültek a bejglik, kalácsok, töltött káposzták
egyes étkeket mondjuk a rokonok hozták
tele van az asztal finom étkekkel
estére jókedvvel, vidáman, énekkel
örüljünk hát eme napnak, hiszen egy van az évben
ne haragudjunk a másikra, töltsük vele békességben
Kívánnék most mindenkinek Békés, Boldog Ünnepet -
válasz
kételkedem #50088 üzenetére
Egy erősebb antennát, 12dBi-set
-
válasz
BlacKSouL #50082 üzenetére
Hangulatod az egekben
kaják állnak hegyekben
Karácsonyfa nálad ég
nem a gyertya lángja ép
de azért kedved legyen vidámabb
mégha éppen nincs tele az ágyad
a szép szőke, barna, fekete, vörös lánnyal
kivel aztán lennél fullig vággyal
kívánok én neked kellemes Karácsonyt
ha ép most még ülsz a virgácsonyMawyx: Hmmm, lehet Biosban kéne állítani valamit, nem hiszem, próbáld mind2-t rákötni egyszerre, és majd lesz valami.
-
Más észrevette-e, hogy a rizsacsökkentés óta a gáz minősége csapnivaló ? Alig nyitom ki a melegvízet, a kazán egyszerűen nem tudja felmelegíteni rendesen.
-
Új hét, új remények, szépet mindenkinek, annak meg kitartás, akit "dolgoztatnak".
-
Hát a kajával nem lesz gondom, max annyiban, hogy bejgli mérgezést kapok.
Most meg ép nézem a Hobbit-ot, aztán majd ha lesz kedvem, akkor megnézem a 2. részt is.
Porszívózás és felmosás megvan (még szerencse hogy ezt a 2-t a takarításból szeretem csinálni), de ki kellene suvickolni a fürdőt, törölgetni is kéne ...UI: Na holnapra is megvan a program (ép most csörgettek), kis maszek lesz, mondjuk az sosem árt, nem indul a masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest