- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
VoDaFoNe #31376 üzenetére
Nálunk is ez a szokás.
Én megkaptam a hőn áhított nadrágot meg zoknitAmi meglepi volt, az egy pléd meg élelmiszer, csupa olyan dolog, amit szeretek+kajajegy. Év végéig jó és megmaradt, én meg örülök neki, ma is vettem finomat és holnap is megyek, beosztom erre a pár napra.
Munkahelyen bonbont kaptam meg saját készítésű üdvözlőlapokat. Nagyon meghatott a dolog, de azért magamban megjegyeztem, hogy nem figyelünk igazán egymásra, a férfiak mindig bort kapnak, a nők bonbont, akár szeretik, akár nem, ez a szokás és kész, holott én pl jobban örültem volna egy Pringlesnek. -
-
-
válasz
VoDaFoNe #29028 üzenetére
Húzogatták előre hátra, jobbra balra, pöckölgették - Hát azt nem kellett volna. Igazítani lehet a vénában, de ha nagyon b@szogatják szépen felszántják a belső falát, most meg szép ödéma lesz ott, míg fel nem szívódik. Stranguláló végig rajta volt, ökölbe szorítottad, ittál előtte elég folyadékot? Mert egyszer volt az egyik srácnak is reggel iv.-s vért alig lehetett levenni, erre beböki hogy 2dl kakaót ivott
. Bár értelmes volt, egy rajzszöget nyelt le, azért került oda, ahová
.
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe #28908 üzenetére
Meleg lehetett. Első váratlan vágta mindig meglepő tud lenni minden új lovon.
Apukám azt mondta, hogy hagyjam szaladni, álljak ki és egy próbáljam körbekörbe terelni, hogy visszataláljak, majd 2-5 perc múlva meg fogom tudni fogni.
Nekem csak egy ilyen lovas élményem volt (~14évesen, csak öleltem a ló nyakát, az meg cikázott az erdőben - jól megkarmoltak az ágak), azóta ha lóra kerülök, akkor nagyon keményen nem engedek az állatnak. (Bazgere, már évek óta nem ültem lovon..!)
Ja, apu szerint meg embernevelte ló max jól megrúg, de agyon nem lép. (Eddig mindegyiket elkerültem.
)
-
-
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #27904 üzenetére
Persze, emlékszem Rád, meg az is rémlik, hogy a Te bátyád volt a harcmesterünk, ugye?
De arra, hogy Te is tékvandóztál, arra nem.Nem is szólok be neked...
Ui. bár már kezdem megszokni, a b.nejem is kung-fuzik, és legalább két szamurájkardot tart a lakásomban, szóval az élet tele van veszélyekkel, neki se merek beszólni, mert még a végén úgy járok, mint az imádkozó sáskák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- PlayStation 5
- BMW topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest