- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
VoDaFoNe #31376 üzenetére
Nálunk is ez a szokás.
Én megkaptam a hőn áhított nadrágot meg zoknitAmi meglepi volt, az egy pléd meg élelmiszer, csupa olyan dolog, amit szeretek+kajajegy. Év végéig jó és megmaradt, én meg örülök neki, ma is vettem finomat és holnap is megyek, beosztom erre a pár napra.
Munkahelyen bonbont kaptam meg saját készítésű üdvözlőlapokat. Nagyon meghatott a dolog, de azért magamban megjegyeztem, hogy nem figyelünk igazán egymásra, a férfiak mindig bort kapnak, a nők bonbont, akár szeretik, akár nem, ez a szokás és kész, holott én pl jobban örültem volna egy Pringlesnek. -
-
-
válasz
VoDaFoNe #29028 üzenetére
Húzogatták előre hátra, jobbra balra, pöckölgették - Hát azt nem kellett volna. Igazítani lehet a vénában, de ha nagyon b@szogatják szépen felszántják a belső falát, most meg szép ödéma lesz ott, míg fel nem szívódik. Stranguláló végig rajta volt, ökölbe szorítottad, ittál előtte elég folyadékot? Mert egyszer volt az egyik srácnak is reggel iv.-s vért alig lehetett levenni, erre beböki hogy 2dl kakaót ivott
. Bár értelmes volt, egy rajzszöget nyelt le, azért került oda, ahová
.
-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe #28908 üzenetére
Meleg lehetett. Első váratlan vágta mindig meglepő tud lenni minden új lovon.
Apukám azt mondta, hogy hagyjam szaladni, álljak ki és egy próbáljam körbekörbe terelni, hogy visszataláljak, majd 2-5 perc múlva meg fogom tudni fogni.
Nekem csak egy ilyen lovas élményem volt (~14évesen, csak öleltem a ló nyakát, az meg cikázott az erdőben - jól megkarmoltak az ágak), azóta ha lóra kerülök, akkor nagyon keményen nem engedek az állatnak. (Bazgere, már évek óta nem ültem lovon..!)
Ja, apu szerint meg embernevelte ló max jól megrúg, de agyon nem lép. (Eddig mindegyiket elkerültem.
)
-
-
-
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
VoDaFoNe #27904 üzenetére
Persze, emlékszem Rád, meg az is rémlik, hogy a Te bátyád volt a harcmesterünk, ugye?
De arra, hogy Te is tékvandóztál, arra nem.Nem is szólok be neked...
Ui. bár már kezdem megszokni, a b.nejem is kung-fuzik, és legalább két szamurájkardot tart a lakásomban, szóval az élet tele van veszélyekkel, neki se merek beszólni, mert még a végén úgy járok, mint az imádkozó sáskák...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest