- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kételkedem #5115 üzenetére
Kékre hátrányos helyzetű (nagy részben roma - vagyis csak) fiatalok járnak, akik nem fejezték be a 8. általánost és kisegítő iskolában kell tanulniuk
. Illetve kis többsége akik befejezették az alapfokú képzést, na ők szakmát tanulnak, de van amelyiknek már gyereke/családja van
.
ui.: Gondolom a 7-es, 8-as vonattal jársz, hát ne csodálkozz. Szerencsére nekem a 6-ossal kel járnom minden nap, vagy néha korábban, ez annyiból jó hogy "tisztább" a környezet, kevesebb a kulturálatlanság, bár ha minden nap találkoznék az általad említett fiatalokkal és hosszabb időt kellene letöltenem velük egy légtérben már régen felakasztottam volna magam. - magánvélemény
-
Nah, indulok is, szép napot mindenkinek...
-
Eh, ki vagyok bukva
. Még a Genius-tól se tudom megrendelni a 1255A-t, pedig utolsó darab lenne
.
-
-
-
-
-
-
-
-
Jó éjt, reggel korán kell kelni, ha egyáltalán felkelek még
. Jó időt, hó/eső mentes napot holnapra
. 30Y koncertre meg készülni, amúgy Y2K-ban lesz
.
-
Hazaértem, beraktam az XFX-et a gépbe és most jön a teszt
!
-
-
-
-
Hazaértem. Kicsit neteznék, erre ez simán kib@sz velem. Már kétszer szakadt meg a hálózat.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Hideg van, fúj a szél, ehh, nem nekem való ez
.
-
Cépjóreggelt.
-
-
-
-
válasz
venember83 #4468 üzenetére
E52? Amióta nekem van én imádom, egyszerűen tökéletes, attól eltekintve hogy az enyém szürke és feketét szerettem volna.
-
-
-
válasz
kételkedem #4401 üzenetére
Tükör radiál, vagy slick. Biztos még pályanapról maradt fent!
-
válasz
venember83 #4369 üzenetére
Bár álmosan nem jó párna csatázni...
-
Hazaértem. De jó...
-
válasz
kételkedem #4317 üzenetére
Igen csak jó lenne ha felépülne rendesen. Bár az én ujjamat is összerakhatná valaki, persze ehhez képest csak egy hangyányi probléma, csak se időm, se energiám arra hogy türelmesen végigvárjam míg vagdosnak és varranak. Lehet itthon megcsinálom ha lesz görbe hegyű tű és be leszek italozva.
Jó estét mindenkinek, holnap reggel megint 5-kor kelek, sajnos.
-
Beteg vagyok, nesztek egy kis mai muzsika erről is
.
-
-
-
Szétmentek az újaim...
-
-
-
-
-
válasz
venember83 #4227 üzenetére
1. kikeresni a HDD "E" partíciójáról a megfelelő filmet...
2. elindítani a tökéletes lejátszóval...
3. nyitva tartani a szemem, de nem elfelejteni pislogni, illetve levegőt venni, de nem egy időben...
4. úgy tenni mint ha élvezném is...
5. néha-néha felröhögni...
6. kikapcsolni a gépet és nagyokat ásítani...
7. elmenni kajálni mert lassan már éhes vagyok...ui.: Áh, felcserélem, a 7.-est rakom legelőre, a többi ráér!
-
Ki vagyok nyúlva... Filmezni kéne valami vígjátékot.
-
Szerintem nincsenek kapcsolatai, csak az ideg vezérelte, így gondolt egyet és leverte a pillantód. Ha más nem, keresel egy pár km.-re lévő rendőrkapitányságot, ahol megteszed a feljelentést. A visszapillantó pedig nem olcsó, nézd meg, örülsz ha bontóba találsz olcsón, főleg ha ilyen fűtött vacak (nekem is az van, de az ára tiszta horror), szóval és mindenképpen feljelentést tennék!
ui.: Az enyémre 18k egy tükör! Ez már nagyon durva.
-
-
Hazaértem, erre kis sárga papírt találok a postaládámban
! Hamar rájöttem hogy a Logitech akar megajándékozni
.
Tehát Ups futár hozott volna csomagot, és 11:05-kor akarták kézbesíteni
. Gondolhatni hogy senki sincs itthon hogy átvegye, mindegy, rendesek voltak, holnap egy másik címre kiküldik
.
-
-
-
válasz
fokukac #4128 üzenetére
Az előző gépemben nekem is a memóriák döglöttek meg. Ha tápot cseréltem, akkor memóriát is kellett vennem, és így tovább...
Ma amúgy egész jó idővolt a hidegtől eltekintve hogy a 6:03-kor Záhonyból induló vonat egyszerűen nem jött, így vártam egy laza 90 percet, mert az utána lévő vonat is késett. De ahogy szokták mondani, minden rosszban van valami jó, és volt is, nagyon, sőt. Szóval most hazaértem is itt PH-zom, közben pedig várom hogy végre valahára kipostázzák az új Logitech MX-518-as egerem, ami helyett azóta már vettem másikat, tehát nagyon türelmesnek kel lennem.
-
válasz
kételkedem #4085 üzenetére
Jó nézne ki benne az ágyam...
-
válasz
kételkedem #4057 üzenetére
Ha majd felel belőle, az milyen ütős lesz
. Persze prezentációt csinál a videó bevágásával
.
-
válasz
kételkedem #4044 üzenetére
Nem, ez itt az On-topic, csak itt minden elfér, így szabad szellemű költők átcsaptak afféle viccmesélésbe, amiből már-már versenyt űznek
.
-
...Hát szétszedni még csak-csak, de összerakni már hmmm, szóval kissé félek tőle...
-
Én hétköznapokban korán kelek, 5:30 az átlagos, de hetente kétszer kelnem kell 4:30 körül is, így valamennyire ráállt már a szervezetem erre...
ui.: Ismer valaki olyan üzletet vagy boltot ahol házat cserélnek egy E52-n, mondjuk a gyári szürkét feketére, és mindezt olcsón megcsinálják, maximum olyan 5k-ból, mert 3,5-4k körül lenne rá komplett ház, de én nem merem szétszedni?
-
-
Jó éjszakát
. E 52 Ovi maps frissítését éjszakára hagyom is...
-
válasz
venember83 #3965 üzenetére
...de mindenhol a házban
? Az ütne, és kiépítési költsége se lenne kevés
.
- Szomszéd nálatok is áramszünet van?
- Nem, nálunk csak UPS. -
válasz
kételkedem #3945 üzenetére
Szép kutya
, és persze örül a napsütés + hó kombónak
. Neked meg jön a lebaszás
! Nappal szembe fényképezni
?
-
Jó reggelt
.
-
Szép délutánt...
-
válasz
venember83 #3837 üzenetére
Annak is eljön az ideje...
-
Igen, szerencsére már túl vagyok rajta, bár a mai nap se volt kutya, de mivel 4 óra 20 perckor! ébredtem így álmosan ásítottam a világra...
#3747 Mawyx: Hát van ilyen, bár mai is állt a vonat vagy 50 percet mert egy gyerek rosszul lett és vitték a sürgősségire
.
ui.: Megjött,.. végre... kicsit nagyobb és szebb mint az elődje... de az enyém... és csak az ENYÉM... igen... egy... E52-es
!
-
Neked sem sokkal jobb, bár nekem sokat jelentene hogy később ébredhessek fel, így is reggel 8-tól zűrzavar lesz legalább délig.
#3740 Mawyx: Hát nekem nagyon off, ma csak rossz történt, hát párat megemlítek: ...késett a vonat és futottam, lekéstem a buszt ami pont előttem indult el, idegbeteg volt mindenki, hajléktalan akart tőlem kunyerálni, magas volt a vérnyomásom (átlagban kb. 90/60-100/60), semmi sem jött össze amit terveztem, elhagytam a pénzem vagy valahol leraktam, visszafelé is lekéstem a vonatot így egy órát vártam, romákkal utaztam akik cukkolták az agyam, hazajöttem havat lapátoltam és eltörtem a hólapátot. Ja, és ma 5:30-kor keltem, és reggel még a kulcsom is itthon hagytam.
-
Lassan le kellene lefeküdni, mert holnap korán, 4:30-kor kelek, de szerencsére délután 3-ra már itthon leszek. Bár annak örülök hogy lassan vége ennek a sz@r napnak, komolyan mondom ma minden ellenem volt, áh visszagondolni is rossz.
-
De sz@r napom volt ma...
Bár szerencsére megúsztam Nyíregyen egy közlekedési balesetet és belekeveredést egy verekedésbe, de egóm sokat esett a meghunyászkodás miatt!
-
-
Hát Sprektum jó, de inkább Travel ha már rákapok, de csak hétvégenként egy félórácskát, Rum meg nem játszik csak kb. olyan félévente. Discovery-n pedig csak az 5. sebesség néhány részét és az Autókereskedőket csekkolom, azon kívül nekem a TV csak kikapcsolva van jelen az életemben, de jobb is így.
-
-
Jó éjszakát...
-
-
-
-
Kéne egy kicsit horpasztani
.
-
-
-
-
válasz
Pisztillus #3366 üzenetére
Nem unalmas, sőt egy ideje tanulás mellett zsúfolt lett, de hát muszáj. Esetkocsin jobb volt, de kedvenceim a masszív alkoholisták és a hajléktalanokkal való foglalkozás (ma is el kellett kapatni egyet egy a Security-vel, mert szökni próbált
), de hát fiatal vagyok, még bírja a gyomrom
. Igen, vízzel nem lehet, habbal, porral jobb lenne
.
#3367 kételkedem: Kb. óránként megy vonat, ma én is lekéstem a 18-ast, hát jöttem a 48-assal, ez van, kibírom, még mindig jobb kicsit várni, mint ~400 forintos benzint venni
.
#3370 Winner_hun: Ezt már láttam...
-
válasz
Pisztillus #3360 üzenetére
Szerencsére ezt sem "hírtelenharagomban" írtam, illetve nyugodt ember vagyok, nem szoktam kiabálni, inkább később hívtam be a jóasszonyt, ha ilyen szemtelen akkor ráér
! Hozzátenném hogy annyi időm nem volt hogy kimenjek levegőzni vagy kajázni, mert 11-kor tudtam 5 perc szünetet venni, azután 3-kor tudtam ebédelni, és ugye az épp váróba betoppanó beteg (nem említeném meg hogy tipikusan milyen szárm., de szerintem mindenki ráismer) pofátlankodik
. Mert még ha időd néni jön, hogy ő 11-től itt vár és 12-re menni kell az ebédért/unokáért/boltba/vizsgálóba/stb., akkor még megpróbálom neki megoldani a hamarabbi bejutást, persze ha kér és nem pofátlanul parancsol, de rájuk nem jellemző a szemtelenség
.
-
válasz
kételkedem #3332 üzenetére
A'la etnikum...
Ma is hívnám a beteget, erre Oláh Jánosné előretolakszik hogy neki délután fél 1-re menni kell az ebédért, és ő akar bemenni elsőként. Erre ránézek sz órámra ami fél 12-t mutat, vannak olyan betegek akik már 3-4 órája várnak, látják hogy tele van a váró, de mivel ő brazil, ezért őt megilleti az a jog hogy fél 12-re jöjjön be, pofátlanul ordibáljon az ajtóban és még elmondja a "szép véleményét". Szóval ma fél 4-től vagyok talpon, reggel fél 8-kor bevittem két masszív alkoholistát, így neki tuti jobb lett volna ha nem idegesít fel!
-
-
-
Postát megjártam ebben a szar időben, most pedig menni kellene megtankolni az autót, mert már fogytán a benzinova, csak hát az is drága...
Venni kénre egy új telefont...
Nem kell nagy tudású, drága se legyen, viszont bírja az intenzív használatot
!
-
válasz
kételkedem #3202 üzenetére
Jó étvágyat, az finom lehet
.
-
-
Mai vizsga letudva
. Hihetetlenül jól sikerült, persze készültem rá elég sokat, és holnap lesz az utolsó
.
#3128 FehérHolló: Hasonló nekem is volt, szerencsére én se szoktam engedni a sebleszedést
! Ha már hegesedik, akkor maradjon úgy
.
-
válasz
FehérHolló #3123 üzenetére
Huh, hát nem szép, én is tavaly vágtam el az ujjam egy ablaküveggel, én nem varrattam mert nem volt idő, azután sebesedett és már nem akartam bántani, így szépen összehegesedett, és nem lett szép. Majd felvágatom valamelyik sebésszel és összevarratom ha épp ráérek, akkor legalább szépen összeforr majd, bár eddig nem zavart, lehet ezután se fog.
-
Mindenképpen állj neki, legalább halovány sejtésed lesz róla, azután/vagy pedig az emlékezetedben is felidéződik a tananyag
. Bár ma nagy szerencsém volt, mert nem tanultam sok mindent, és csak jegyzeteket vittem be vizsgára
. Azután gyorsan és könnyen beleolvadtam a környezetbe (kaméleon effektus), és szerencsére nem figyeltek rám és tudtam sorozni (a'la Kalasnyikov)
.
-
Elálmosodtam ettől a sok tanulástól, pedig még két nap vizsga lesz
. Csütörtök-Péntek meg munka, szóval már attól is kivagyok
. Szerdára pedig találni kellene valakit aki elviszi az autóm műszakizni
.
-
-
válasz
venember83 #3070 üzenetére
Nekünk is van hasonló, nagyon keveset használjuk, pedig direkt LED TV vásárlása volt a cél hogy keveset fogyasszon
. Médialejátszódhoz pedig sok sikert, és nagyon gyors futárt
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest