- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
szőröscica #57653 üzenetére
Nem nehéz rájönni. Privát ment.
-
válasz
szőröscica #57648 üzenetére
Ahhoz még kellene egy kevés, de a lustaság utamat állja.
( #57649 ) bandus: Köszi. Reggel örülök ha a bankba eljutok.
-
-
-
Újabb vizsganap indul. Remélem minden sikerül
. Szorítsatok
.
-
válasz
parandroid #57429 üzenetére
Ugye
. Igazából rossz nyomon követési számot kaptam, és a csomag papíron Győrbe tartott.
-
válasz
Tothgera30 #57426 üzenetére
12:20-ra átvettem. Ez mindenképp pozitívum.
-
-
-
Ha 19:00 körül került csomag a DPD futárhoz, és Classic-ként lett feladva, várható a következő napi kiszállítása? Kinek van ezzel tapasztalata?
-
Akkor nagy szerencsém volt, mert Black Limited Editionból tudtam szerezni 17k körül pár hónapja, és ahogy látom benne van minden túlhajtásban
.
-
-
-
Átbringáztam este a várost... egész kellemes ilyenkor, de nagyon esős idő alakul.
-
-
Hulla vagyok. Holnap meg irány a bringáért.
-
-
-
Tapasztalatok már olyat hogy noti HDD pár nap alatt szektorhibásodik, mert 2-3 nap alatt 96, majd 90%-ra esett a jó szektorok száma? Egy EliteBook-ban van, egy gyári 320Gb-os WD, 7200rpm-el, ment vagy 100 napot. Barátnőm használja, nem sokat mozgatja, de vonaton előfordul hogy filmezik vele. Esetleg ilyen csekély mozgástól előfordul hogy "felkarcolja" a lemezt? Nekem ezzel nincs tapasztalatom, mert én a Latitude-met csak asztalon használom. Esetleg van olyan program (ami esetleg mindkét gépre jó lenne), és rázkódás esetén leállítja a HDD-ról való írást-olvasást?
-
válasz
FehérHolló #55939 üzenetére
Képzelem a szituációt:
Gyerek beleharap, leharapja a csokinyúl fülét. Apuka körülnéz,mint 007-es a filmben, senki sem vette észre, gyorsan visszateszi. Anyuka konstatálja, és igazat ad neki. Tescsó vezetőség megszavazza a leharapott csokinyúl újraértékesítését, mint hibás/sérült termék.
-
-
-
-
Ki merre megy Húsvét ünnepe alatt, rokonlátogatáson kívül? Húsvétra is be vagyok osztva... bár úgy sem akartam menni semerre, mindenhol nagy tömeg lesz, és az frusztrál.
-
válasz
Integra #55740 üzenetére
Elég vicces ez a járóbeteg ellátás... bennfentesként bőr és nemi beteg előtt álltam 1,5 óra pluszt, pedig csak egy papírmunka volt. (Ősmagyarként biztos hamarabb bejutottam volna, főleg ha hangoskodom és vergődőm is) Fekvőbetegen jobb a helyzet, csak a betegszállítás van nagyon sz@rul megoldva, amit régen érdekes módon megcsináltak jól, kevesebb papírmunkával. Most meg mindenhol írni, jegyzetelni, 3 helyre beírni ugyan azokat az adatokat, és a páciensre egyre kevesebb idő marad.
-
Uh, de rég jártam erre...
Most van egy kis idő gépezni.
-
-
Ez jó...
ui.: Tényleg igaz, mindig vannak hasonló kérdések.
-
-
-
Hideg van kint
. De lassan indulni kell, eh
.
-
-
-
válasz
bandus #54392 üzenetére
Köszönöm. Ha nem elég jó hely, akkor egyértelmű a döntés! Viszont, őszintén szólva én erre vártam. Nem sok gyakorlatot töltöttem ott (valami 90-120 óra), de megtetszett, és lehetőség szerint meg is jelöltem az önéletrajzomban. Szerencsémre az egyik dolgozó külföldre "emigrált", így lett egy hely, persze a csavar ott volt hogy most teljes állásban vállaljam el, és úgy járjak mindenfelé mellette, tehát azokat a napokat szabadságként számolják el.
-
Úgy néz ki, hogy sikeresen megfeleltem az interjún, tehát új melóhelyem lett. Nem tudom hogy fog minden sulis és gyakos hülyeség a melóval együtt, de meg kell oldani. Várom a további kihívásokat.
-
válasz
FehérHolló #54180 üzenetére
Cég fizeti a szállást, külön szobájuk van, stb. Még most kezdett, ugródeszkának nem rossz, főleg hogy semmi szakirányú végzettsége nincs. Bár úgy is nyelvet tanulni ment ki, ez volt a fő cél.
-
Szerintem inkább az adott munkakörön belül a maximum elérhető fizetést célozták meg
. Már ha abból indulok ki hogy diplomás ápoló keres 150k körül, akkor vicces hogy külföldiában ennek az összegnek a 3-3,5x-osa is lazán előkeríthető ugyan ebben a munkakörben
.
ui.: Volt csoporttársam "segédmunkásként" Dániában 380k-t kap (átszámolva), heti 6*9 órát dolgoznak, 3 havonta járnak haza, szervertermeket telepítenek, nyelvtudása alapfokú német.
-
-
Szabadságon
.
-
Végre sikeres vizsgák és sok-sok tanulás után relax
. Pierre Woodmann sztorit vagy az Amerikai botrányt kellene nézni, persze szigorúan feliratosan
.
-
válasz
FehérHolló #53801 üzenetére
Így kell hozzáállni
.
-
Önéletrajz leadva, új melóhely kiválasztva...
-
-
Hamarosan vizsga... reggel óta nekifeszültem a tanulásnak és alig haladok. A negyed részét már tudom, de a többit alig bírom megjegyezni. Valakinek bevált terv vagy praktika? Csütörtökön reggelig van időm
.
-
-
-
-
-
-
-
-
Höh...
...vizsgák előtti pánik, de a hülyeséggel megy az idő
.
Hippopotomonstrosesquipedaliofóbia - A hosszú szavaktól való félelem.
Arachibutyrophobia - Félelem, hogy a mogyoróvaj a szájpadlásra tapad.
Gymnofóbia – félelem a meztelen testektől
Ablutofóbia – a mosástól és a fürdéstől való félelem
Barofóbia – félelem a gravitációtól
Dextrofóbia – a test jobboldalán lévő dolgoktól való félelem
Didaskaleinofóbia – az iskolába járástól való félelem
Dromofóbia – félelem az úton való átkeléstől
Erotofóbia – félelem mindentől, ami a szexualitással kapcsolatos
Eufóbia – az attól való félelem, hogy jó híreket hallunk
Az alliumfóbia- rettegés a fokhagymától.
Heliofóbia – a Naptól való félelem
Coulrofóbia – félelem a bohócoktól
Nomofóbia – félelem, hogy nem tudjuk használni a mobiltelefonunkat
Medorthofóbia – félelem a felálló pénisztől
Panfóbia – félelem mindentől
Triskaidekafóbia – a 13-as számtól való félelem
Mnemophobia - Félelem az emlékektől
Phobophobia - Fóbia a fóbiától
Optophobia - Félelem a szem kinyitásátó
Allodoxaphobia - Vélemény iszony
Deipnophobia - Félelem a vacsorapartiktól
Rectophobia – végbéltől való félelem
Urophobia – vizelettől való félelem
Sophophobia – tanulástól való félelem -
válasz
kételkedem #52234 üzenetére
Tavaly is drága volt.
-
-
4:20-as ébredés, 25 perc várakozás, 140km utazás, és 11-től Sürgősségi/Oxyológia vizsga...
Nem jó ez a nap...
-
-
válasz
bandus #51815 üzenetére
Ez elég gyakori jelenség manapság. Egyik srác akivel gyakszizni szoktam, most vett Samsung Galaxy valahányas 120-ért, ezt úgy teremtette elő hogy félállásba dolgozik még mellette. Persze az ő pénze, meg arra költi amire akarja, de meg volt lepődve mikor mondtam hogy másfélszer ennyiből megúsztam a Dell Latitude-m, NBD garival 2016-ig.
-
A NAV közbenjárásával én is 60k-t fizettem egy Jiayu G3T-re, ez volt eddig a legtöbb amit kiadtam telefonért, mert azelőtt 40-45k körül mindig megálltam, de már alap G3-at is imádtam (fém ház, ips 1280*720p, nagy akksi - offline egy hét üzemidő) csak voltak gyermekbetegségei.
-
válasz
FehérHolló #51776 üzenetére
-
Péntek... pihi nap
. Jövő héten Sürgősségi vizsga... ehhh... kaki lesz
.
-
-
-
2,5-3 óra alatt ki is cseréltük a szervizes sráccal az alaplapot és a touchpadot, juhé
.
-
válasz
Tothgera30 #50819 üzenetére
Sikerült
. Bios volt elállítva (gyárilag) a kis Lattiban, de most új Biossal egy csoda lett
. Majd pénteken folytatom a driverek telepítésével, addig had pihenjen
.
-
válasz
FehérHolló #50826 üzenetére
Offline ilyesmiről szó nincs.
-
-
-
-
Ez egy másik téma. Szoc. munkásoknak eleve alig van gyakorlatuk, én már 300 óra gyakorlaton túl vagyok, ők meg 120-150 órát töltenek le. Az hogy kakit pucolnak az azért van mert 1. - e.ü.-ben ált mindenki kakit pucol, ha szükséges, ha nem akkor rangsor van. 2. - szerinted egy szoc. munkás nélkülözhetetlen, mikor ápoló/mentő ápoló, -tiszt hallgatók és dogozók többfunkciósak? 3. - Hivatás igen, itthon sajnos nem fizetik meg, eléggé rossz helyzet van, néha nekem és elborul az agyam emiatt.
Mellékesen jegyzem meg hogy a kaki pucolás a legenyhébb meló, mert Clostris, Macis, AIDS-es 65-70 éves (hátrányos helyzetű és családi életű) nőbeteget az intenzíven kezelni nem játék, miközben hiányos felszerelések és védőöltözet van, tehát gumikesztyű vagy maszk sincs, ha lenne rá szükség.
-
Ehhh, elegem van abból hogy két hete lebeszélem xy-al hogy postára adja az előre megvásárolt és kifizetett terméket, és még most sem adta fel, pedig tényleg fontos lett volna
.
-
-
válasz
Integra #50625 üzenetére
Gyerekkorom óta, magas vékony alkat vagyok, ezen csak tömegnöveléssel tudnék változtatni, de úgy e.ü. okok miatt nem akarok, stb. Eleve szálkás, vállas testalkatom van, hízni sem tudok, de még van bőven edzeni valóm, crossfitre szívesen ráállnék, napi fél-egy órám biztosan lenne rá kezdőként. Amúgy teljesen egyetértek veled.
-
-
-
-
-
Boldog új évet mindenkinek!
-
-
-
Véletlenül letöröltem majdnem (pár megmaradt
) az összes filmet a gépemről...
Eh, Guy Ritchie, Quentin Tarantino movikat is pótolni kell
. Mindegy, úgy is kellett a szabad hely
.
-
válasz
Integra #50319 üzenetére
Pár hónapja hasonló eset. Alszunk, erre éjfélkor hangos tuc-tuc zene. Várok pár percet, hátha abbahagyja. Fél óra múlva még mindig megy. Felöltözök, átmegyek, hogy jó lenne halkítani, mert aludnék, másnap 5-kor kelek, 6-ra gyak. lesz. Addig lehalkította, kb. 5 percre, ahogy eljöttem, ugyan olyan hangerővel, de még a széket is verték a padlóhoz. Gondoltam hogy átmegyek egy keményebb fegyverrel, de be van kamerázva, így nem tettem. Szóval tök felesleges az ilyen hülye kis pöcs*kkel foglalkozni, egyszerűen nincs semmi kilátásuk, csak a mának élnek, piálnak, buliznak anyuci+apuci pénzéből. Jó nekik...
#50322 bandus: Megszokás kérdése, Jettában pl. lehetetlen hátra látni, ott tükörből kell, de Wagonnál f@szán hátra látni, csak a hátsó fejtámlákat kell lenyomogatni. Aut. váltót meg kétszer próbáltam (különböző autókban), de határozottan utálom.
#50325 Integra: WagonR nagyon jó... tudnék mesélni, hogy ismerősnek hány autója volt (B6 Passat TDI, stb.), de a kis sárga Wagonját mindig megtartotta
.
-
válasz
parandroid #50314 üzenetére
Nekem anno úgy tanították. Én felváltva nézegetem közbe a tükröt is, de tükörhöz nem tudok mérni, hogy hány cm vagy m van még.
-
A lakásba most 25-26 fok van, szellőztetve reggel volt, még este szoktam néha nyitott ablaknál aludni, bár reggel igaz hogy vacogok.
Érdekesen tolatsz, én nagy ritkán tolatok tükörből, de leginkább hátra nézek, olyan nincs hogy előre nézve gurulok egy métert hátra. Bármi mögéd kerülhet, amin átmész.
-
+4 fokban élvezet kint dolgozni, és a nap is kisütött
.
-
válasz
concret_hp #50200 üzenetére
Dugó és zsugorvég.
-
válasz
Integra #50187 üzenetére
Mármint úgy értettem hogy körte és almapálinka íze nagyjából ugyan az, ami talán jobban észrevehető a vegyes, és a szilva, illetve az egyéb kuriózumpálinkák. Ezeket jól el lehet különíteni, egy laikus számára is. Igen, az egy körte, pusztán csak ott van, mivel a vegyes pálinkába körte is van.
-
-
Itt nem lehet hirdetni
. Ha érdekel, ez-az róla, vagy hogy hol készült, és milyenek vannak, akkor privátban keress
.
#50184 Integra: Körte és az alma ízvilágra szvsz. ugyan az
.
-
válasz
DonThomasino #50180 üzenetére
Ahhoz kicsit sok lesz...
-
-
-
-
Most szombaton ugye munkanap
. Tehát az is meglehet hogy a futár holnap meglátogat, és hozza a csomagom
? Eh, de szombat érzésem van ma
.
-
-
válasz
parandroid #49602 üzenetére
10 éves autónkba is most fordult bele a 74 ezer km
. Kereskedők örülnének, ha bevinném, tuti nyerne rajta 150-200k-t, sőt
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest