- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #11813 üzenetére
Kerestem itt de nem volt a szabványos munkaruha része.
Verus: Tedd be nekik a "hősmati" kedvencét.
-
Tim82
félisten
válasz
Bubu79 #11614 üzenetére
Ajánld Bolondnak, neki moszatos a cucca.
Nekem már csak annyi hiányzik a bódottsághoz, hogy az AMD 3200+-t lecseréljem X2 3800+-ra (hétvégén meg is lesz a biznisz), a 768 MB DDR RAM-ot 2 GB-ra (ugye, a s939 DDR-et kezel), plusz SATA-rack-ban egy legalább 300 GB-os második vinyó. Ezzel meg is van a gépfejlesztés a következő két évre, további lehetőségeken akkor gondolkodom, ha a Diablo III-nak nem lesz elég.
-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79 #11553 üzenetére
Lehet hogy én vagyok az egyetlen Renáta a PH-n?
Mert nem láttam ilyen nevet a listán.
Brownus: kíváncsi lennék, ki találta ki a fröccsöt, és milyen okból. Nálunk a " metál fröccs " volt olyan, hogy 3dl kannás bor, 2dl traubiszóda söröskorsóban.
Nyuszika: van egy olyan érzésem, hogy te nem provokálni szeretnél, hanem mást.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bubu79 #11481 üzenetére
Nem kaptok Ti a melóhelyen szűrőt? Mennyi Nitrogént be és kilélegzel feleslegesen, holnapra tele lenne egy tartály...
Olyan kéne /Kenny/ ami kilégzéskor begyűjti a nitrogént az elhasznált levegőből....
Télapó: Ez jutott eszembe az öregbeats-ről....
/ezt a verziót nem láttam még/
-
-
1010
őstag
válasz
Bubu79 #11164 üzenetére
én már 4éve nem néztem őket
ott végeztem velük mikor nem volt idő egy elő műsorban arra hogy egy vendég elmondja ami miatt meghívták mert futni kellet tovább mert jött ez esti gyerta gyújogatós spirituális hülyeségakkor miért nem veszik fel és vágják össze adják úgy le
ja mert akkor nem lehetne betelefonálni
de senki nem telefonál bemeg lóversenyt adtak mindig
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #11153 üzenetére
no, jó vegyész móggyára számolgassunk
5V, 0.5A, tehát 2.5W. a víz fajhője 4.19kJ/kgK, tehát fél liter 20°C-ról 5°C-ra lehűtéséhez 31.5kJ kell. tételezzük fel, hogy egy kultúrált kompresszoros hűtő van benne, aminek a c-je monnyuk 5, tehát 1W befektetett energia 5W-ot szállít el. 31500Ws/12.5W=2520s=42 perc... ha eltekintünk mindenféle veszteségektől...
tehát ennyi idő alatt bír szigorúan elvileg, meglehetősen jó teljesítményű hűtőrendszerrel lehűteni 1 doboz sört... én meg bedobom a fagyóba, vagy a jégbe, és 15 perc múlva már iható
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #10943 üzenetére
valszek coronitát citrommal
Dylen: igen, 0.33-as üveg van csak, és hozzá 0.25-ös pohár. elég macerás beszerezni, de azért nekem van belőle egy hatos készlet
aki jön hozzám, az tudja, hogy a dreheres pohárból szabad inni, a milleresért haragszok.
valami miatt itt is az első sorba tettem őket.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #10907 üzenetére
te se azt, hogy az enyémek is beleillenek valamilyen formában a sorba...
más: állatvédők NE olvassák tovább!
ebéd közben beszélgetünk, enikő kolléganőm, vágányzár meg én. mesélem, hogy felvettünk paszabon egy videót egy kismacskáról, ahogy próbál nem elaludni... kevés sikerrel. a méretét "kicsi, grillezni való" módon jelöltem meg. vágányzár szerint a kismacskát savanyítani szokták, enci szerint grillezni pedig az aranyhörcsögöt. szerintetek?
-
Thrawn
félisten
válasz
Bubu79 #10883 üzenetére
Cö-cö
Én csak bal kézzel merem használni (ez fél órától hét napig terjedő sérüléseket okoz), de ha a jobbkezembe kerül akkor még én is félek
Azért megnéznélek mikor négykézláb közlekedsz, majd egyszer összeugrunk egy laza italozásra. Na mit szólsz? Kalapácsot nem viszek, nehogy bajod essen -
NoLF
veterán
válasz
Bubu79 #10855 üzenetére
háhá, erre rászaladtál öreg mackó, egyáltalán nem leszek másnapos
ugyanis holnap mikor felébredek, azonnal elkezdek sörözni, esélyem se lesz érezni a másnaposságot. aztán este 8 felé abbahagyom az italozást, mert reggel 7kor indulok kecskemétre, keresztapaként meg kell tennem amire felkértek
-
csapos2
addikt
válasz
Bubu79 #10680 üzenetére
Őszintén nem tudom, sziesztázgatok itt, és közben rátaláltam gondoltam, megosztom.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79 #10613 üzenetére
ejj, de irigylem őket, nekem meg már le kellene fexenem, hogy holnap kivételesen nelegyek mosottrongy frissességű.
de legalább ma kiélhettem a gonoszságomat (csoportosan) egy olyanon, aki erősen szefós, és mindenkinek csak baja volt vele. remélem megértette az üzenetet, és az eddigi munkatempóján változtat. ha jobban belegondolok... ma a korai magö... izé, kelésen kívül csupa jó dolog történt velem.
-
Diego!
senior tag
válasz
Bubu79 #10584 üzenetére
Miért jobb a sör a férfiaknál?
1. A sör nem kér enni.
2. A sör hagyja, hogy szeresd.
3. A sör nem goromba, hanem felüdít.
4. A sör sörszagú, és nem cefreszagú.
5. A sörnek nincs leszakadt inggombja.
6. A sör nem segít, de nem is ad munkát.
7. A sör úgy sörös, hogy nincs besörözve.
8. A sör ugyan nem tisztel, de nem is bánt meg.
9. A sörnek nem kell ágynemű, csak egy alátét.
10. A sör nem horkol, legfeljebb te horkolsz tőle.
11. A sör nem tesz szemrehányást, ha elhanyagolod.
12. A sör nem akar a főnököd, urad és parancsolód lenni.
13. A sör szerény, nem hiszi magát a teremtés koronájának.
14. Egy sörért csak egyszer fizetsz, míg egy férfiért egy életen át.
15. A sör, ha felbontod, nem biztos, hogy friss, de akkor is a tiéd.
16. A sör nem akar okosabb lenni nálad, csak azért, mert ő a sör.
17. A sör nem mondja, hogy különben is pocsékul neveled a gyerekeidet.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest