- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Én nehezen viselem - hajnali kettőig még csak-csak valahogy, de utána mintha ólom húzná lefelé a szemhéjaimat
Igen, azt is hallottam, hogy sok embert elküldtek - de azt is, hogy hébe-hóba már veszegetnek is fel népeket
A válás nem egyszerű dolog, nem csodálom, hogy megérezted a hatását
Nem féltelek
Véncsont: Most éppen megy rendesen
-
Bubu79
addikt
Talán Killing még nem annyira
Csapos: Háddevau - én csak kérdeztem
tope: Jól néz ki - nincs harag ( de azér' a szemem Rajtad tartom
)
Innék egy sört
- de biztos kiülne a képemre az elégedettség (
) és haza zavarna a főnököm éjszakásból (
) - úgyhogy józanul megyek melózni - ég Veletek
-
Bubu79
addikt
"In the sky a mighty eagle
Az égen egy hatalmas Sas szárnyal
Doesn’t care ’bout what’s illegal
Nem érdeklik a törvények
On it’s wings the rainbow’s light
Szárnyain megcsillannak a szivárvány színei
It’s flying to eternity"
Az örökkévalóságba szárnyal
"Eagle fly free
Szállj szabadon Sas
Let people see
Hadd lássák az emberek
Just make it your own way
A Magad útját járod
Leave time behind
Az időt hagyd Magad mögött
Follow the sign
Kövesd a jelet
Together we’ll fly someday"
S egy nap majd együtt szárnyalunk...
Azt hiszem Neked nem kell linkelnem - de azért álljon csak itt
Szép napot Népek
-
-
csapos2
addikt
Ki készítette a statisztikát, és mi alapján?
Mert tény, hogy nem rossz dolog a jó végén lenni az eseménynek, de azt is hozzá kell tenni, hogy ez egy igen sok tudást és tapasztalatot igénylő dolog. Egy nem túl jól indított produkció, akár tönkre is teheti az együttlétet, illetve nagyban ronthatja az élményt. Szerintem.
-
fokukac
nagyúr
dehogy is, hiányos az, ahogy a mester is megmondta a kedvenc blogomban :
" amik közül pár a hiányos nemi életemre vonatkozott. Ehelyt jelenteném ki, hogy a nemi életem valóban hiányos, minden férfié az, akit nem minden nap három különböző kurva sz.p le a Copacabana Beachen (nem a magyaron, hanem a brazilon) és ha a kurvák elfogynak, egyszerűen átugrik mondjuk Beverly Hillsre Hughhoz, hogy ott vészelje át napi két playboy-nyuszi sz.patásával azt a pár napot, amíg meg nem jön az új sz.p.sk.rva-szállítmány Tahitire, ahol olyan finoman tudnak ukulelézni a lányok, de ez mellékszál, most már hagyjuk a romantikát "Ui. ja, és munkahelyen még nem csináltam...
-
-
Tim82
félisten
Gary Jules (illetve Tears for Fears).
Szerintem a Mad World-ot keresed ugyanis, a filmben akkor a háttérzene, amikor Donnie visszamegy az időben (feláldozva magát) és minden szereplőt felsorolásszerűen megmutatnak.
Rákeresve, szerintem Magyarországról nem elérhető videó.
mod: ja, én a klipjét kerestem, köszi, mikoljan.
Rarri, figyeld az adatlapodon lévő emailcímedet.
-
csapos2
addikt
Melyik az a sok közül?
"Carpathian Ridge" – 1:35
"The Tangent Universe" – 1:50
"The Artifact and Living" – 2:30
"Middlesex Times" – 1:41
"Manipulated Living" – 2:08
"Philosophy of Time Travel" – 2:02
"Liquid Spear Waltz" – 1:32
"Gretchen Ross" – 0:51
"Burn It to the Ground" – 1:58
"Slipping Away" – 1:17
"Rosie Darko" – 1:25
"Cellar Door" – 1:03
"Ensurance Trap" – 3:11
"Waltz in the 4th Dimension" – 2:46
"Time Travel" – 3:01
"Did You Know Him?" – 1:46
"Mad World" – 3:07
"Mad World" (Alternate Mix) – 3:37 -
Bubu79
addikt
Nézd - a legkevésbé sem érdekel, hogy milyen szinten teszi tönkre a fejlődő szervezetét holmi alkoholos italokkal - az ő dolga, nem nekem b@ssza szét a májamat, gyomromat, állítja falhoz a maradék kevéske agysejtjeimet a különböző szeszekkel, amiknek egy része alig valamiben különbözik a tisztaszesztől, csupán 10%-kal kevesebb az alkoholtartalma és némelyik úgy vedeli, mint jómagam egy forró napon a csapvizet.
Ami kicsapja a biztosítékot, hogy eközben mérhetetlenül pofátlan módon nyilatkozik és olybá veszi a világot, mintha ő maga rittyentette volna, az összes benne sétáló emberrel együtt.
Ez pedig már nem generációs kérdés, hanem nevelésbeli.
Voltam én is annyi idős. És most az általam leggyűlöltebb és milliószor megfogadott mondat, fog elhangzani, amit soha az életben nem akartam a számra venni - hogy bezzeg az én időmben azért volt annyi korlát bennünk, hogy nem töröltünk lábat boldog-boldogtalanban az utcán járva, csak mert vagányok vagyunk...
Szóval ez van Reni.
Nem tudom elfogadni a jelenséget és nem tudok vállat rándítani felette. És nem is akarok.
-
Bubu79
addikt
Biztos őskövület vagyok begyepesedett gondolkodásmóddal, de nem tudom nyugodt szívvel helyeselve nézni, amint 18 év alatti nagyon menő "party arcok" végighányják az utcákat, felborogatják a kukákat, valamint az ordenáré, harsány jókedvükkel ( aminek szerves része a megb@szom a kurv@anyádat is te ribanc jellegű felkiáltások tömkelege - természetesen jó hangosan, hadd tudják meg milyen f@szacsávó/tutipin@ is vagyok ) a hozzám hasonlóan prűd és begyöpösödött agyú vénemberek nyugalmát zavarják meg.
Tudom, a minta nem kifejezetten felel meg egy reprezentatív felmérésnek, hiszen valószínűleg a csendes többség nem ilyen, de hadd ne kelljen bólogatnom arra, hogy ez így van helyén, mer' ez most egy ilyen világ...
A környéken sok szórakozóhely akad ahol alkoholt is árulnak - és a legdurvább, hogy a törzsközönség ránézésre 15-16-nál tuti nem több...
-
Bubu79
addikt
Azért az elég riasztó tud lenni, amikor pénteken este melóból hazafelé jövet ( 22:00 magassága ) betépett tinihordákkal találkozik az ember, akik épphogycsak nem erőszakolják* meg egymást a nyílt utcán, annyira jól érzik magukat
* szó nem lehet erőszakról, tekintve, hogy ellenkezésnek nyoma sincs
Vén pöts vagyok, meg prűd, meg ilyenek - de azért ne már...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest