- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
óóó, keresgél a fene, meguntam. miután legyőztem a 4+1 nagyfőnököt, és nem írták ki hogy ingyen kapok egy 128 Gigás pendrájvot, vagy egy 256 Gigás esesdét, úgy döntöttem ikszelek és bezárom a lapot
minden 5. random meccset buktam csak el, és 800G körüli mérettel minden főgonoszt legyaktam, onnantól nincs kihívás, a csúcson hagyom abba
-
jaja.. szeretem a hót!
autót is letakartam, hogy este ha megyek haza, csak lerántóm róla a leplet, és megyek (miközben röhögök, hogy más még söpör, meg kapar) de lehet így rajtam röhögnek majd
fokukac
de sajnáljuk...
Te már kicsit tovább mentél. Én a hóesést szeretem.
Azt, hogy lagyak van, meg sózott minden azt énsem
-
Mawyx
őstag
Régen más világ volt, akkor nagyszülőknél tanyán nagy gazdaság volt, gabona is volt, rengeteg zöldségféle, kézenfekvő volt, hogy állat is legyen, tehén, disznó, liba, csirke, mára ez már a múlté, minden kaját úgy kellene megvenni, annyira drága, hogy nem megy és erős sincs vele foglalkozni... Nálunk városban ennyi jószág nem volt, most csak csirkék, azok tojnak szorgosan.
(#18724) Pisztillus
(#18725) venember83
semmi ilyet nem láttam, semmi hiba sehol, akkor úgy tűnik ez tök normális, hogy le-ledöglik a gép. Fagyásaim vannak tök random, néha 1 órán belül 3szor, néha 2hétig semmi. Anno szervizben is volt a gép, visszadobták, hogy nem találtak hibát. Biosban a teszteket lefutattam meg a hirens cd-n amit csak találtam. oprendszer egyetemi licenszes xp. -
venember83
nagyúr
Az a pici puha tulajdona, nem? Mondjuk már mindegy, nem kell több, de kösz az ötletet.
-
BlacKSouL
addikt
még nem tudom, elképzelhető, de nem tudom mennyi időm lesz.
ám ha tehetem inkább az Arubába, meg a Pietas Juliába megyek, esetleg az Uljanikba, [link] ha épp student party van, esetleg disco trash. ha meg jön más is akkor megnézzük a Summer Club-ot [link]; [link] is. -
-
fokukac
nagyúr
nem, ezt nem bírod elképzelni. a vonat tele van, még vagy 20 ember áll az ajtók előtt... az emberek elkezdik egymást benyomni, majd mögéjük megy mégy 3-4 kalauz, és azok nyomják be a népet, de egymás hegyén-hátán, az euklidészi geometriai tér megtöltése érdekében, nagyon durva. és minden ajtónál ez megy, majd egyszer csak becsukódnak az ajtók, és a vonat elindul, gondolom, kényelmes lehet odabent...
Aktív témák
Hirdetés
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest