Aktív témák
-
-
hejesírásó
senior tag
irigykedem.
Na röpke 15 órás csúszással most begyúrom a lángos tésztát.
keresztezem a mama féle krumplis lángost a kefires krumplimentes bakonyival. meglássuk milyen lesz.
ludsimon: már tudom az éves bonuszom összegét szval..hidd el nem szopás, bőőven megéri most utcsó napokban belehúznom h mindennel határidőre meglegyek.
-
Lortech
addikt
Mivel az alap ugyanaz, és a mazsola összetöppedt szőlő, ezért magasabb a cukor tömegszázaléka benne.
Pl. aszúnak (ami nem = mazsola persze) legalább >2x akkora a cukor tömegszázaléka mint a sima szőlőé.Amúgy én is utálom a mazsolát, de én csak süteményekben elkészítve, magában meg tudok enni fél kilót egyszerre.
-
Verus
senior tag
Sziaaa
Nem szeressem a bejglit.
És szia zoltanz, Pisztillus gyógymanó, pohár kedves, rarri szemünk fénye! Szépséges napot Nektek! Ma le se lehet lőni annyit mosolygok
Szia Kételkedem
Bizony, bizony ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volna. És jogos, karácsonyi ajándék, Jézuska hoztaNektek is szia Psychonaut, hejesírásó, Sipi !
-
Bubu79
addikt
Azért egy órát nem neveznék topikgyiloknak
Beléd is!
Blackie: Csak nem a jó meleg garázsból indultál el a géppel? Mert akkor az első számú gyanúsított a humán tényező, aki a volánnál ül - teleszuszogta a gépsárkányt
Kis idő kell a klímának is, hogy győzze a párátPsychonaut: Dehogy is - csak igyekeztem alkalmazkodni a kollégához
-
hejesírásó
senior tag
Kérdezz, felelek->Mi a francért pakoltál megint a tűzcsap elé te ökör!? ŐŐŐŐ
Barkóba->Itt van időben? Igen. Rákérdezhetek? Igen. Közüzemi számlák?
Barkóba->Nincs itt időben vagy késik? Igen. de itt kéne neki lennie? Igen. Kell a gyártáshoz? Igen. Rákérdezhetek? Igen. Alapanyag?
Erős ember verseny->Ki hozza fel a clearwateres palackokat ma?
Bújócska->Hol vannak az IT-s srácok? Hol van a fénymásoló szerelős srác?
Fogócska->Minden ahol csak munkát kell delegálni.
Nyomozós játék->Ki felel ezért a dokumentálatlan folyamatért? Ki szokta csinálni?
vmint Mi alapján csinálja az aki csinálja? Tulajdonképpen miért is csinálja? -
pohár
félisten
Hát igen, ebből se lesz senki, csak egy rühes kis qrva
-
pohár
félisten
-
bnss
veterán
Pontosan! És amit a tisztelt polgármester úr megígért, be is tartotta. "Idén olcsó lesz a hóeltakarítás!" - most már tudom, hogy miért: a városban alig látni hókotrót, ha jön, akkor a tolólap fent van, a só/zúzalék szóró minimálisan üzemel és elég gyorsan halad a jármű, ergo alig kerül az utakra só/zúzalék.
szerk.: ezzel a gondolattal el is búcsúzom, mert nem végzek soha. Jó éjt!
-
kételkedem
addikt
Túl szép, hogy igaz legyen.
Minden termékünk esetében a kiszállítás bruttó 480,-Ft.
Egyelen futárszolgálat sem szállít 480 Ft-ért semmit sehova, főleg értékhatár nélkül. Nehogymár vegyek egy cd-t nettó 93 forintért, ők meg házhoz szállítsák!
Az előre utalást preferálják, vagyis az én pénzemmel mennek el a nagykerbe ezért ilyen alacsonyak az árak. Ez megint kamu szerintem.
Valami kisebb összegű cuccal be lehet próbálkozni, de egy plazma tv árát nem utalnám nekik előre.
ngabor: nem kicsit tüntél el, hanem nagyon. Mint kéxarvas a sűrű hóesésben.
-
Bubu79
addikt
-
Pisztillus
senior tag
Ahogy korábban is írtam, nagy a valószínűsége annak, hogy az előző táp nem tudott elég kakaót adni a VGA-nak. 2D-hez még nem kell olyan sok vellany (ezért bírt felmenni az XP), de a win7 Aero-ja már 3D-t követel - ehhez meg már nem volt elég a delej - így le is fagyott. Ez persze szigorúan szvsz.
neduddki: BE lapja giga 790X - de az olyan nagyon nincs messze a 780-tól, így - szvsz - annak is vinnie kell. Nekem az előző táp a gyanús - no, de hamarosan úgyis kiderül.
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest