- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #13553 üzenetére
Egy kis trollmetál, hogy helyrebillenjek lelkileg
-
Bubu79
addikt
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Racecam #13543 üzenetére
live stream-et, és add el az 1000 férőhelyes virtuális nézőteret, aztán öltöztessél be egy plüsst télapóruhába majd menj el nyaralni vhvá sé helyrerázódsz
ha szüzességet vesznek jó pénzért az emberek a neten, meg webcamos sexet akkor halálért is fizetni fognak
mariah carey bye bye
katt 1:34től 1:44 ig -
Bubu79
addikt
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #13202 üzenetére
Ezek szerint nem tévedtem
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #13004 üzenetére
Akkor holnap végre megkapom a repulzív dielektromos molekuláris fényszablyámat, amit minden évben kérni szoktam karajcsontra?
Idén is lestem a fa alatt, de úgy látszik megint csak megfeledkeztél róla - szégyelld össze Magad
ludsimon: Hülye kérdés - szezonális kézbesítő
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam #12996 üzenetére
ott nézem én is.
már tavaly se volt normális, mikor a karácsonyfám virágzó rozmaring volt, ami 3 nap múlva lefagyott (az udvaron). az idei meg még hülyébb. egyik nap -15°C, 2 nap múlva +22...
bubu: érdemes lenne, csak macerás, mert könnyen kisül, és túl nagy helyet foglal. kispolákba semmiképp nem ajánlott. de bömbibe is necces. könnyen elázik tőle az egész gép.
-
Bubu79
addikt
válasz
Racecam #12521 üzenetére
Nem hiszem, hogy jól járnál egy még ettől is kótyagosabb vérmedvével - szóval csak óvatosan azzal a hajigálózással
Főhuszár: Most szólj hozzá - hát nem szörnyű, hogy a kisgyermekek bálványa, az egy napot dolgozók társaságának tagja ilyen agresszív így karajcsont tájékán...
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam #12437 üzenetére
muszáj volt - olyan meglepi, ami még nagyobb lesz ha kibontja...
(egy halszemoptikás lomo-gép;analóg+3tekercs film)
-
Pisztillus
senior tag
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #12272 üzenetére
Ezzel a hozzáállásal esélye sincs, az biztos. Csak azért írtam az előző postomba azt, amit, mert hátha olvassa, és esetleg elgondolkodik kicsit. Bár az is igaz, hogy sokak szerint örök álmodozó vagyok...
NoLF, hejesírásó: Ezek a főnökök már csak ilyenek... (Mondom én, aki magam is az vagyok.) Az is igaz, hogy egy ilyen helyzetben lesülne a bőr a képemről.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Racecam #12265 üzenetére
Pedig ez a zokni gyerek még ide is betolta a képét. Fel is merült bennem, kinek lehet az új regje, de most már tudom. Csak azt nem értem, miért nem képes felfogni, hogy ezzel a viselkedéssel semmire nem megy, ám gyakorlatilag elpuskázza azt a lehetőséget, hogy valaha is normálisan visszatérhessen ide. (És az utolsó mondat nem csak zoknira vonatkozik, hanem az összes, jelenleg ZT alatt állóra.)
NoLF: Ez már biztos?
-
kételkedem
addikt
válasz
Racecam #12229 üzenetére
Ha mindig elfojtja magában az ember a dolgokat, az sem jó!
Néha ki kell jönnie annak, ami ki akar jönni!
Ennek több illetve átvitt értelme is van, lehet mosolyogni.
BlacKSouL tankönyvekbe illő társadalom rajzot tárt elénk, amihez lehetne még hozzátenni néhány gondolatatot, de így is megállja a helyét.
Ezt a sort pedig akár én is írhattam volna:
baromira nem érzem jól magam. De amíg élek, remélek. Már nem sokáig....Gyógyúlj meg, legyen szép napod, béke, megértés!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest