- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL #19105 üzenetére
Ja, és eljutottam oda, hogy velem senki ne szánalomból keféljen. Pont
A fenti címen várjuk azon igényes, ápolt, intelligens, átlagon felüli külsővel rendelkező hölgyek jelentkezését, akik szerelemből, vagy legalább a szex élvezetéért, de semmiképpen nem szánalomból szeretkeznének!
-
neduddki
nagyúr
válasz
BlacKSouL #18892 üzenetére
HI!
nekemis van egy csak kijeven turol szarmazo kolleganom, de ugy tud fani hogy az vmi fellemtes, pedig gyerek koraban igazna adzodhetet, eszt sajt maga is bevalja, de aszongya eltebn meg nemfszott ugy mit uj delhiben telente azon a par heten mikor a himlajabaol legyutt a hideg /merthogy arra a par hetre enm csinalak szigtesa zindiaik hanem inkabb faznak/:- )
duv
neduddki
p.s. aszem uj delhit mondott, de max rakerdezek
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL #18751 üzenetére
És az, hogy a mi tolerancia-határ lámpánk hogy világít, az nem érdekel?
küldök Neked egy ars poeticát, csak, hogy ma lássál valami jót is
Hell A. magazin Blog No.1 -
fokukac
nagyúr
-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL #17628 üzenetére
Bakker - erről fejembe jutott az egyik volt kollégám sztorija...
A jóember bringával járt melóba télen is - és mivel az acélgyártás fellegvárában csak azt nem lopták el, ami le volt betonozva, vagy forró volt, mint az öntő üstben az acél, ezért a bringa fent lakott az erkélyen.
Egy napon, mikor meló előtt be akarta hozni a bringát, hogy aztán levihesse, bevágódott mögötte az erkélyajtó, s a kallantyú el is mozdult záró irányba...
Kint állt a mínuszokban egy szál rövidgatyában, pólóban és papucsban az erkélyen, esélytelenül, hogy bárki is beengedje...
Úgy egy órát tölthetett kint az erkélyen, mire az asszonykája hazaért melóból és beengedte - a lába cseppet megfagyott és meglehetősen setét színt kapott, kórházban töltött néhány napot, de megmentették az ujjait - s mindezt csak azért, mert nem verte be az üveget
Sajnáltuk a jóembert, de miután kiderült a heppiend mocskosul kiröhögtük szegényt, Charlie Brown volt ilyen peches a Snoopy-ban utoljára
-
venember83
nagyúr
válasz
BlacKSouL #17462 üzenetére
Azt a 2-3 napi 1-1 órát vagy ki kellene iktatni, vagy rendkívüli módon megnövelni. Ez így nem állapot, csak kínlódás. Szerintem.
Különben rájöttem arra is ma reggel, hogy én is öreg vagyok már ezekhez az esti sörözésekhez. Bár lehet, hogy enni kellett volna valamit, s akkor másképp fordul a kocka.
-
-
Dylen
senior tag
válasz
BlacKSouL #17275 üzenetére
nem, nem hívhatsz cicusnak
Nem úgy értem a normálisat, hogy legyen unalmas. Hanem inkább úgy, hogy lehessen rá számítani, legyen őszinte, kb legyenek hasonlóak a céljaink és az sem árt ha van humora. És persze itt jön az, hogy legyen benne valami ami megfog. Ezt a mondatot minden pasi utálja, mert mi nem tudjuk megmagyarázni mit is jelent, ők pedig így nem tudnak a feltételnek eleget tenni.
Nos röviden ennyi.
Reggel pedig még nem álltam készen arra, hogy 5 sornál hoszabb hozzászólást elolvassak -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL #17288 üzenetére
Mikubá már megint elaludta.
főnökkapásvan: ki mire gerjed, csak nyugodtan, ha neked attól lesz jobb! Én nem állok senki boldogságának az útjába!
Mindenesetre a f.sz linkelésénél gondolatától olyannyira beizgultál, hogy minden [ Szerkesztés ] ellenére sem megy a ":t" cseréje "
"-re.
-
Algieba
őstag
válasz
BlacKSouL #17253 üzenetére
Igen, a szilveszteri programom évek óta a Rádiókabaré.
Ezen a mondaton akkorát nevettem.Tökéletesen leírja a világvége abszurditását.
Vagy a horoszkóp:
"Holnap a Hold a Nyilas házában lesz, a Nap pedig mindenkiében."fokukac: Köszi! Úgy vélem, vennem kell magamnak egy net elérést. Ki mit javasol netbook mellé? Hordozható kell, mert átváltottam vándoréletmódra.
Szerk.: Holnap nincs meló, mert tavalyról maradt egy szabadnapom, így a főnök kötelezően kijelölte nekem pihenésre a pénteket.
Kivételesen jól jön a "szigor", mert lejártam a lábamat... a cirka 40km és átlag 4 órás alvás miatt kimerült vagyok.
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Háztartási gépek
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged