Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
PC meg internet nem árt az említett lista mellé. Úgy a jó!
-
Móci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De oké ám! Messzemenően jobb, mint a bolti csodák. Csak sajna elég ritkán tudok venni...
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Két monitor között van pár centis rész ahol kilátok az utcára, képes volt a kettő közötti részen közelebbről megvizsgálni az útra taposott havat.
-
Mawyx
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Nem mindenkinek van böhöm béjemvéje, ami mint egy cápa, a gatyát is leeszi az emberről

Múltkor ugye kerestek meló ügyben, de este fél 9kor végeztem, akkor már nem illik telefonálgatni. Másnap hívtam fel a számot, közölték a részmunkásat már betöltötték (egész nekem meg nem jöhet szóba). Mondom wtf, ezt meg hogy, dehát mindegy, ez van. Most hív ismi megint, telefonáljak újra, mert az én hívásom várták, azért küldtek el minden jelentkezőt, csak véletlenül engem is

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A nők nagyon befolyásosak! Náluk van világ összes pénzének közel fele, és az összes p*n@ja!

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ne rám haragudj, ha a világi hívságok nem tesznek boldoggá - csak azt jelenti, hogy nem Vagy kommersz fogyasztó

-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Remélem, hogy azért nem álltatok meg, és átmentetek rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bubu: Nem jó válasz. A nőknek az is megvan, mégis boldogtalanok sokan, bár pénzük lenne még gyrosra meg sörre...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
mawyx: Mit nekem Visegrádnak vára, ha enyém a világ - nem feltétlenül kell üvegen keresztül bámulni a halakat, be is ugorhatsz melléjük - de ne feledd: Ha a cápa a tenyeredből eszik, a lábadból is fog

7 literes fogyasztás? Az nekem utópia csupán

-
Winner_hun
félisten
Valaki bringával csúnyán eltaknyolt előttünk .
-
Mawyx
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Pl halakat bámulni egy üvegfal mögül?

2főnél egy videgrádi kirándulás 80km 7literes fogyasztással bőven kijön belőle és még marad gyrosravaló is. Az ottani belépő nem fér bele, mert nem emlékszem, de méregdrága volt múlkor is, vagyis lett volna, mert inkább nem akartam bemenni, máskor már voltunk, nem az a lényeg nekem sose, hanem hogy másik városban legyünk és sétáljunk meg együnk az adott helyen valamit. Imááááádom

(#20273) venember83: asszem Blacki mindjárt beszól

-
bnss
veterán
Szép napot, jó étvágyat az ebédhez!
-
Mawyx
őstag
Elég durva a jegy ára
Annyiból veszek pár gyrost. Vagy feleannyi gyrost meg mellé sört 
-
Dylen
senior tag
Ki akar menni hétvégén a tropicariumba?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
A képhez nincs köze.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nem is rossz ötlet - azt hiszem elnézek a napokban a gravírozóhoz...

-
Móci
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Gyárat nem tudok, de sörfőzdét ismerek. Az viszont magyar, úgyhogy belefér számomra a kategóriába.
-
Bubu79
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Cseszheted, ha a szélvédőn ott vigyorog a lézer gravírozott kék matrica a rendszámoddal, esetleg biztos ami biztos alapon be van vésve az oldalsó ablakokba is

De ha mákod van, lopásgátlás címszóval az előző tulaj speckó festéssel a karosszériára is felvésette pár helyen

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
A képen az 1-es és a 3-as?
Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
Tárgy : A gazdaság
A magyar gazdasági mentőcsomag!!!
Tételezzük fel, hogy ...
A központi kormányzat mindenkinek ad kb. 1.000.000 Ft-ot.
. Ha ezt a pénzt elköltjük a Sárkány Centerben, vagy a Józsefvárosi
piacon, a pénz Kínába kerül.
. Ha benzint veszünk rajta, akkor az araboké lesz.
. Ha komputert veszünk, akkor Indiába és Hong Kong-ba kerül
. Ha gyümölcsöt, zöldséget vásárolunk, akkor Hollandiáé, Spanyolországé,
Olaszországé, Egyiptomé és Iráné lesz.
. Ha kis fogyasztású és jó autót veszünk, akkor Japánba, Németországba,
Spanyolországba kerül.
. Ha semmire sem jó elektronikus f@szs@gokra költjük, akkor a pénz
Taiwanra vándorol, és nem segíti a magyar gazdaságot.
Az egyetlen lehetséges mód, hogy a pénzt itthon tartsuk Magyarországon, ha
kurvákra, jó magyar borra és pálinkára költjük, mert ezek garantáltan hazai
termékek.
Én ehhez tartom magam!
Csak hát nehéz az asszonnyal megértetni, hogy mindezt merő hazafiságból
teszem! -
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok van-e BP-en olyan bolt ahol török édességeket lehetne venni?
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
És az egyik júzerrel akár komolyan nyerészkedhet is renomérontás nélkül...

-
Bubu79
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
B+ ez abszurd

Különösen ez tetszett:
Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. (BÖP) ügyvezetője. Rusznák Imre közölte: "Nem feladatunk a parkolóhelyek megtisztítása, szerintünk ez a Fővárosi Közterület-fenntartó dolga". Az igazgató úgy fogalmazott, hogy "nem az úttisztítás a munkájuk, hanem a parkolóhelyek üzemeltetése".
Tehát ha be tudnak állni a parkolóhelyre, amire az autósok gatyája is rámegy jó, ha nem, úgy is jó? És persze az üzemeltetésbe a hóeltakarítás nem tartozik bele - ugye?
A hókupacok vajon kaptak mikuláscsomagot illetéktelen parkolásért?

Köszöntelek Abszurdisztánban

-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Vaterán futottam bele vkibe, kb 10 felhasználói neve van, 1ft-osan hirdeti az aukcióit és magára licitál. Olcsón onnan semmit nem lehet elhozni
De a legkülönfélébb neveken van fent. -
válasz
kételkedem
üzenetére
Miért nem a feleségével él, vagy a felesége miért nem él vele ?
Szolnokon milyen munka az amivel jobban keres mint Kecsón ?
Ez kb. napi 1-1 óra utazás kocsival -
kételkedem
addikt
válasz
zolynet
üzenetére
Nem találkoztam vele kb 20 éve. Mindig ő volt a bezzeg. Bezzeg ő itt-ott végzett főiskolát, bezzeg ő itt-ott igazgató helyettes, bezzeg neki 10 milliós motorja van, bezzeg neki mekkora háza van stb stb.
(#20233) Mawyx Az rendben van, hogy meglátogatja a szüleit, sőt! De az nem létezik, hogy az normális, hogy minden nap bejár három várost, mert az egyikben dolgozik, a másikban alszik, és a harmadikban fürdik.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem
üzenetére
Gondolom Tiszakécskén nem talált munkát. Ha otthon siránkozna, hogy nincs munka, akkor jönnének a szitokáradatok, hogy mert persze milyen kényelmes, nem képes másik városba elmenni melózni, ne várja, hogy a szájába repüljön a sült galamb stb. Most van munka, de egy házat meg nem olyan egyszerű eladni.
De megvan: a kedves mamát rakja be a kocsiba és együtt költözzenek Kecskemétre a nőhöz, csodás lesz, főleg ha évekig nem birja eladni a tiszakécskei házat, meg ha a kedvs anyóspajtás kikészíti őket, meg ha nem lesz munkája, mert egy vmennyi átmeneti ideig tuti nem lesz... -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem
üzenetére
sztem ne találkozz vele többet

az ilyet sosem értettem, nem is fogom szerintem -
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A 30 méter itt is megvan, ködszitálással. Szép a tél!
Egy ismerősöm Szolnokon dolgozik, Kecskeméten él a felesége és Tiszakécskén van saját háza. Kecskeméten alszik a feleségénél, haza autózik Tiszakécskére, hogy megfürödjön és bemenjen az anyjához a frissen vasalt ruháért, valamint az ebédjéért. Az ételessel beautózik Szolnokra a munkahelyére. Munka után irány Kecskemét. Ez mennyire ésszerű, vagy normális?
-
NoLF
veterán
eh, céges, hivatalos email végén, hogyugye ne nyomtassunk. de ilyen formában még nem láttam:
"Figyelem! Óvjuk a Négyszögletű Kerekerdőt, mert különben Mikkamakkáéknak be kell költözni egy új építésű lakóparkba, és az tök gáz!"
b+...
-
BlacKSouL
addikt
éppen pont akkora a köd, hogy 30 m a látótávolság. Hát nehogymár napközben véletlen napsütés legyen, ha már esni éppen nem esik a hó

a sivatagban van köd? -
na, mintegy a mai nap megkoronázásaként az imént elfüstölt az egyik, a gépembe szerelt potméter. mikor máskor, mint éjjel fél kettőkor... itt szellőztetek, tök jó.
-
Ez az, gyűjtsetek arra, hogy végre el tudjak menni...
(bár igazából bármikor el tudok...)Hmmm.... Akkor inkább gyűjtsetek nekem szééép, nagy elcédé tévére,
esetleg egy szép új honda accordra, esetleg panorámás tetőteraszos lakásra "a Vár szoknyáján", vagy valami hasonlóan értelmes, és maradandó dologra..
A számlaszámom az adataimnál.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nah ki ?
Miért jó két nick? -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére

Oké, én is megyek, vagyis ágyban vagyok rég, csak ki kell kapcsolni a gépet és lerakni az ölemből
, jó éjt. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
rá-e-érsz?

-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát én ennyiből semmit nem látok

De aludnom kéne már, csak olyan kevés idő van netezni. -
Winner_hun
félisten
Na most buktatta le magát az egyik fantaikus tag rangú egyén, van még egy üzletelős nickje.. ki találja meg?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pisztillus
üzenetére
Nem.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak nem a jópár, azonos időben aktív felhasználóra gondolsz? Ami esetleg egy-egy leállás-újraindulás eredménye?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem jöttem rá.
-
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt én sem vágom.

Na én is nyugovóra térek, jó éjt mindenkinek!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mit kezdjünk vele ?

-
Winner_hun
félisten

-
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mennek a fejlesztések úgy veszem észre.

-
pohár
félisten
Olyan hideg van, hogy fájt a homlokom meg a szemhéjam ha pislantottam ahogy hazafele jöttem

-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
fúbazze... enyhe bódulat jött rám. Ahogy Braccalone mondta ... na melyik filmben? És mikor? Ááá, lúzerek, guglizva könnyű. Vagy jahúzva. Vagy bingezve. Vagy ... hagy ne soroljam fel.
szóval egy icirikissé hirtelen vót benyalni ezt a züveg forraltbort, de ha egyszer olyan faszányosan megcsináltam. fhűűű.. nagy levegő.amúgyegyébiránt meg vagyok hűlve, köhögés méregfogát már kihúztam a köptető 15 millisével magambadöntésével, ez már csak a takonykór miatt volt..
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogy honnan szeded ezeket mindig 
-
PH-User
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére

Egyébként holnap érkezik a 2x2GB memóriám, megszűnik a csigaság.

Bon3ss - Jó éjt!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De a legkülönfélébb neveken van fent.