Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
70 évesen előfordulhat, hogy 30 ropogós ezressel kitörölheted a feneked és nemhogy rusnyát, bányarémet sem kapsz érte - arról nem is beszélve, hogy talán már a zászló sem áll vigyázzba egy doboz kék bogyótól sem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval ha ilyesmit fontolgatsz, akkor hajrá - lesz még rosszabb jeligére

-
venember83
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nekem jó lenne egy kevésbé széjjelgyúrott, és nőiesebb egyed is.
De minthogy erre ma este vajmi kevés az esély, ráadásul punnyadt haverjaim a meg nem tervezett bulit is lemondták, így lenyomtam egy üveg forraltbort. Amit én istenien tudok megcsinálni. Majdnem olyan jól mint dugni, de a forraltborom mostanában már kóstolták.
És azért sem teszem offba. -
PH-User
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Mekkora bulája van.

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Egy dögös barna - megértelek
Legyen hozzá szerencséd 
-
PH-User
addikt
Jó estét mindenkinek, most jutottam vacsoráig. Töltött káposzta.

-
Bubu79
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ok - beszéljünk a "b.szásról, p|náról meg szexről"

A téma adott - tessék kifejteni szépen ki kivel, mikor merre, esetleg mennyiért - ez itt a PH! bulvár rovata
Kellemes időtöltést - megkérnék egy illetékest, hogy 22:00-kor nyissa ki a megfelelő topikot is az érdeklődők számára
mod.: Jahm - bocsika, OFF-ba tettem

-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Akkor ideje gyorsan adatlapot szerkeszteni, kedves elvtárs.

BS: Személy szerint nekem mindegy, a politika is ugyanúgy megfoghatatlan távoli fogalom számomra mostanság, mint a b.szás, a p|na meg a szex. Ma különben rájöttem, hogyan valósíthatnám meg az álmaim. Bankot kellene raboljak. Csak ez nem egyszerű, mivel hétköznap dolgozok s nincs időm ilyesmire, hétvégén meg zárva vannak.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
Innentől lesz a legkirályabb uralkodni. Ha valami szar, azt az előző 8 évben b.szták el. Ha valami véletlenül sikerül, az az új király érdeme. Nem kell pozitív eredményt felmutatni, hisz bármit, mindent a mostaniakra lehet fogni, és a pénzt ugyanúgy zsebre tudják vágni. Ha a kánaánt annakidején is meg tudták volna valósítani, akkor 12. éve ugyanaz lenne a király. Első Viktor. Csakhogy a dilettantizmus, és a lopokcsalokhazudok világa erősebb volt.
De a faszé kell ezt megint elkezdeni.
Mé nem lehet b.szásról, p|náról meg szexről beszélni inkább? 
-
pohár
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Ennyi... Ha neked kell fizetni, akkor szinte azonnal jön a levél, ha neked fizetnek, akkor úgy húzzák ahogy csak tudják
(tisztelet a kivételnek) -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
A bürokráciával a világon semmi probléma nincsen, ha pénzbehajtásról van szó.
Tőled nekik. Akár kamatostól is.
Visszafelé viszont lassabban őrölnek a malmok - és még a kamatot is elfelejtheted
-
zoltanz
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Rosszabb mindig lehet.
Az is csoda eddig nem csődölt be az ország...
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
Enné' azér' má' sokkal rosszabb nem lehet, nem?
Mindegy, meglássuk.Érdekes volt, ha jól emlékszem, akkor több mint egy hete pénteken írták a nevemre a lakást, szerdán meg már várt a postaládában a boríték, hogy idén meddig és mennyit kell adózzak a lakásra. S méghogy lassú és szövevényes a bürokrácia.

-
zoltanz
nagyúr
Viktornak igaza van, nem jó ezeket a spekulánsokat segíteni és a vállalkozókat tönkretenni.

-
szípjóestét!
Bejelentkezem. Történelmi pillanat : az első hozzászólásom az új gépről.
Eddig pöpecül működik, meg minden.

Életem leggyorsabb vindóz installja volt, nem egészen 10 percig tartott, teljesen el vagyok alélva...persze, azt már látom, hogy a genius billentyűzettel, amit most délután vettem (mivel az alaplapon nincs ps2-es port, kellett egy usb gyorsan), gyorsan külön fognak válni az útjaink...

-
BlacKSouL
addikt
Én a vízilovakkal vagyok c. filmben amikor a hajót rakodják be, van az a közismert afrikai fekete dal, vagy dallam vagy ének, amit már több filmben is hallottam. Valaki meg tudja mondani mi az, vagy linket hozzá jutúbon vagy valahol?
Köszi megvan! : [link]
vénember: se pina... öö, ja vagy az van?

-
venember83
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Beletaláltál, fellebbezett, de a prohardveren se esélyegyenlőség se demokrácia nincs.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Tothgera30
üzenetére
Honvédségnél is a női tiszteket uramozák.

-
bnss
veterán
válasz
Killing
üzenetére
Nem is volt akadály, csak mérsékelni kellett a tempót. Szerencsére Szekszárdig sikerült annyi időt hozni, amivel kényelmesen át tudtam jönni a zűrös részeken. Utasok voltak velem, ilyenkor pláne a biztonság az első.
szerk.: nem is beszélve a tegnapi részvénypiaci mínuszról, bejött a megérzés, sajnos. Mondjuk nem kellett nagy jóstehetség hozzá...
-
zoltanz
nagyúr
Kis humor most Éles István:

[link] -
bnss
veterán
Szép estét! Mindenkinek ajánlom Baranya megye útjait, akik adrenalinra, kalandra vágynak. Garantáltan só és takarítás mentesek!

-
-
Sipi16
őstag
Miért ilyen nehéz elkezdeni tanulni?

-
venember83
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Volt, egyszer olyanra is volt példa, hogy buliban unalmamban elment egy fél doboz, de nem szerettem meg egyáltalán. Mostanság meg már nincsenek bulik az életemben.
Ui. Különben soha nem cigiztem mindennaposan, a fent említett fél dobozon kívül meg talán összesen elszívtam egy fél dobozzal egyetemi bulis éveim alatt.
-
j0k3r!
őstag
nekem is hasonlo a tortenetem. 14-17 ig cigiztem, aztan baratno miatt 1 ev kihagyas, aztan kezdodott a foiskola ott szinten ment a tema. tavaly nyar ota megint nem szivtam, csak 2 szalat, azt is reszegen szilveszterkor : ))
mind a 2x amikor leraktam, egyik naprol a masikra tortent nalam is, mindenfele tapasz meg ilyesmi nelkul. -
Vessetek meg, de nekem sose volt cigi a számban.
Gyűlölöm a cigifüstöt, meg a tahókat, akik a képembe fújják...(De azon kedves hölgyek és urak, akik ebből a topicból ugyanezt szokták csinálni sörözések alkalmával, ezt ne vegyék magukra...!
) -
Tim82
félisten
-
nike_
addikt
ma Farsang, nemsokára indulok
nyomni fogom a keringőt mint álllaaaattt. -
BlacKSouL
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Én a helyedben rengeteg babot, meg hagymát, fokhagymát kajálnék, és rendszeres büfögéssel meg hangos fingással jelezném, hogy míg amit te csinálsz az őket zavarja, amit ők csinálnak meg téged zavar. Ráadásul amit te csinálsz az természetes, és ha nem csinálnád beteg lennél, amit ők csinálnak az viszont nem természetes, és ha tovább csinálják betegek lesznek.
Amúgy a dohányosok sajnos nagy része olyan csökönyös meggyőzhetetlen önző és fafejű álltafajta, akit gyakorlatilag semmivel nem lehet meggyőzni hogy miért jobb ha nem bagóznak. Tapasztalat. Mindenre van 1000 féle magyarázatuk, ellenérvük.
De a legcsodálatosabb az egészben ha mondod hogy beteg leszel tőle és meghalsz, a válasz: leszarom.Szóval én finghadjáratot indítanék. És már tervezem a pólót: "Te bagózol én fingok" felirattal. A kép pedig egy füstöt fújó arc, meg egy meztelen segg lenne egymás felé fordítva.
Ebben a "civilizált (hahaha) társadalomban miért illik füstöt szívni és fújni, és miért nem illik hangosan fingani?
-
Gaboman
nagyúr
Srácok valaki ismeri ezt a szállítmányozási céget?
Mert jönne tőlük egy eléggé necces árum. -
Killing
addikt
válasz
bandus
üzenetére
Nekem is ez a problémám. A cigi füst kevésbé zavar mert már megszoktam, de a ruhámon meg érződik, ez már a nagyobb probléma, de elég sok öblítővel lehet orvosolni. Panelban meg nincs sok szárítási lehetőség, kint az erkélyen nem lehet (télen, meg hely sincs nagyon), így mosás után egyből 'ázik' a cigi füstben erre még nem találtam megoldást.

-
bandus
veterán
szerintetek mi az az anyag, ami legjobban elnyomj a cigifüstöt? rajtamkívül mindenki dohányzik itthon, az én szobámon kívül minden helyiségben, de azért itt is érezni. és egyre jobban zavar? mit tanácsolnátaok? valami illatosító, vagy van ilyesmire külön kifejlesztett termék esetleg?
köszi

-
zolynet
veterán
válasz
venember83
üzenetére
jelenleg csak momo kormány van meg eredeti gtr2

majd egy egyhat fekete civic sport lesz valszeg -
hoffman_
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ebben igazad van

Viszont ettől nem lett jobb, sőt
Elég gányul vagyok, és kezd veszélyben forogni a holnap esti Super Bowl döntő a srácokkal. Ha az lesz kaputt, na akkor leszek ideges! 
-
melyik mai DVD-író tud 6x CLV-ben írni?
köszi
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Csak azért se írom oda.
Másnál nem dívik a félrebeszélés, persze ami hivatalos forrásból van azt meg kell kérdőjelezni, de ha ő valamit hasraütésre kitalál akkor az úgy van és ha azt másnak nem tudja bemagyarázni akkor a másik már reménytelen eset (bár ezt utólag kiszedte
) -
PH-User
addikt
25k+postába eladó a Q6600, ha érint valakit.

Egy zacskó sajtos pogácsát sikeresen elfogyasztottam.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
taknyoshalat én is majdnem kitettem egyszer a neve miatt. akkor még nem pecáztam. azóta néhány halfaj elnyerte nálam eme megtisztelő címet. élükön a keszeggel.
-
NoLF
veterán
jáj
azért szeretek itthon lenni, no...
1 óra megfeszített hólapátolás után jól esik egy félórás fényterápiás hidromasszázs

no és persze most valami kaja.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Yettel topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB szép állapot 88% akku 273 ciklus
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Legyen hozzá szerencséd
Mé nem lehet b.szásról, p|náról meg szexről beszélni inkább?

!

Elég gányul vagyok, és kezd veszélyben forogni a holnap esti Super Bowl döntő a srácokkal. Ha az lesz kaputt, na akkor leszek ideges!