Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Kell-e valakinek egy 15" CRT monitor (Samtron 56E), teljesen jó, működő állapotban? Keveset használt.
Valamint van egy Foxconn ATX házat is fel tudok ajánlani, nincs táp benne.Így néz ki, használt, de egyben van, nincs leharcolva. [link]
Ingyen. Egyetlen feltétel, hogy 11. kerből el kell vinni.
-
hú de szar volt ez a nap!
mondhatni szívás, hogy kapcsolódjak a témához.
-
válasz
Sipi16
üzenetére
Vonaton amikor leült egy dohányos még nem is mellém,de olyan dohányszaga volt,hogy a rosszullét(szépen fogalmazva)kergetett.
Most volt a tévében.Csaj nem a pasitt választotta,mert cigizik
Itt esküszöm,hogy az MTV music csatornán most volt 
Az volt az indok,hogy olyan pasival nem akar csókolózni aki cigizik és ugyan így vagyok a csajokkal. -
Sipi16
őstag
Most akkor az van, hogy a dohányzó lányoknak csak dohányzó pasijuk lesz?

-
Killing
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Vártad már a posztomat hogy beszólhassál, mi?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
grabber
üzenetére
A dohányzás nálam is 99%-ban kizáró tényező, így tapasztalataim alapján a 16-30 közötti nők 60%-a kiesik. Vagy pont csak rosszakkal találkozom mindig.

De azt írtam is, hogy csak az első benyomások alapján esnek bele valamelyik kategóriába. Aztán második benyomás alapján meg én helyezem be őket
Vagy nekik. És az lesz az igazi benyomás
Mély benyomás. -
Killing
addikt
Géptakarítás: complete!
Péntek van, el sem hiszem...
-
válasz
bolondember
üzenetére
Nem kell főzni,de hogy én nem tudok,az biztos
De nem is fogok 
-
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
hejesírásó
üzenetére
hehe, a madaras jó!

-
BITBOYS
addikt
válasz
hejesírásó
üzenetére
Gyenge, meg már ezerszer elsütötték itt a PH!-n is

-
hejesírásó
senior tag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
topiköltem bakker...

-
NoLF
veterán
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem, de mámorító és egyben lekesítő volt az egész!

-
zoltanz
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig van bennük csak nagyon mélyen.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
vagy kicsapni közöttük

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
És kivetted?
-
kételkedem
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem aprózzák el! 300k belépési pénz?
Személy szerint írtózom az ilyen cégektől.
Számos előadáson, konferencián voltam már. A mosogatószertől a táplálék kiegészítőig mindenfélét árulnak mlm rendszerben. Az előadás meggyőző, a grafikonok mind felfelé ívelnek, kereset a csillagos ég.Csakhogy azt nem hangoztatják, hogy ez csak néhány ember számára lesz így 95% elad a családnak és egy-két ismerősnek valamit, aztán mikor már senki sem akar vele beszélni még telefonon sem, abbahagyja.
Az egyik ilyen előadáson hallgattam egy hölgyet, aki valami elképesztő előadásmóddal, meggyőző képességgel, személyiséggel volt megáldva. Ő speciel mindegy mit árul, venni fognak tőle! Egy órán keresztül hallgattam és úgy mentem haza, mint akinek Anna Kournyikova súgja a fülébe, hogy vegye ki a pezsgőt a jeges vödörből!
-
venember83
nagyúr
-Szilvike, legyél az én tündöklő csillagom!
- Hogy gondolod ezt, Rudi?
- Este gyere fel, és reggel tűnjél el... -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem véletlen, mert ők az 1-es és a 'barát' kategória között lebegnek, és valószínűleg nem akarok tőlük semmit.
bolondember: nem adom fel, bár tudom hogy reménytelen
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére

-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
bezabált, és félig nyitott szemmel piheg, várja a 3 órát, de nagyon...
-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Neten utána olvastam.. ilyen 270 meg 300K belépési pénzekről van szó..... ki megy bele ilyenekbe?

-
BlacKSouL
addikt
pedig a cicus olyan jól hangzik..Azért kerülünk bajba mi férfiak, mert ti Nők elmondjátok ezt, hogy "..lehessen rá számítani, legyen őszinte, kb legyenek hasonlóak a céljaink és az sem árt ha van humora.." és aztán összeakadtok egy olyan illetővel, akiben valami megfog titeket, és ha nem is homlokegyenest, de ellenkezője a felsoroltaknak. Megbízhatatlan, sumákoló, kissé egoista és öncélú, gátlástalan, és a humor az olcsó szar poénokban ki is merül nála. DE! van benne valami amit nem tudtok megmagyarázni.
Így aki a felsoroltak alapján beleillene a normálisba, az szóba sem jön, mert nincs meg benne valami. És mikor egy nővel elkezd valamit, aki egyáltalán hagyja, akkor azt hiszi, hogy nyert ügye van, hisz minden jó tulajdonsága megvan hozzá, közben meg koppan, mert a nő kezdetektől csak havert/barátot lát benne. Kihasználja a megbízhatóságot, hogy lehet rá számítani.
És eljutottunk oda, hogy igen, egy nő azt mondja hogy egy férfi tulajdonságaiban legyen olyan mint egy barát, közben választ olyat aki egy amolyan szabadelvű rosszfiú.Az tud érvényesülni, aki az ismerkedéskor rosszfiú, aztán mikor a nő kedve úgy diktálja papucs, de csak rövid ideig, ugyanis akkor unalmassá válik, szóval később megint legyen rosszfiú. Ezzel mi férfiak tisztában vagyunk, és van aki tud érvényesülni, van aki nem.
Pont múlt hétvégén beszélgettem egy lányismerősömmel, mondta hogy a volt barátja jó fej volt, értelmes, normális, emberileg nagyon közel álltak, de hiányzott valami tűz, ami miatt az ágyban sem volt túl tökéletes a dolog. És aztán utána jött egy másik srác, akivel isteni volt a szenvedély, a szex, de egy kissé műveletlen és gázos fickó volt, nem bírta vele sokáig. Hát ennyi.Másik gondolatodra: nálam végletekig leegyszerűsítve speciel 3 kategória van nőben: 1) aki semmilyen téren nem fog meg, így nem is nagyon szeretnék vele megismerkedni jobban; 2) aki jól néz ki, külsőleg vonz, szeretném jól megdugni, de isten őrizz, hogy hosszú távon bármi is legyen, mert pl. elviselhetetlen a stílusa, vagy más okból; 3) aki jól is néz ki, és emberileg is van bennünk közös, na ő az akivel hosszú távon is gondolkodom.
Mindez előzetes ismerkedés alapján csupán. Ha már hosszabb idő áll rendelkezésre nyilván más a helyzet. De az előzetes alapján nincs olyan hogy szép is okos is de mégsem akarok semmit.
-
AMD Power
titán
Hallott már valaki erről a Pharmanex MLM cégről? Engem tegnap találtak meg...
-
kételkedem
addikt
A fiatalembernek biztosítási ügynök, direkt marketinges értékesítő munkát ajánlanék. Bár ehhez a habitushoz talán még a politikusi pálya is passzol.
-
NoLF
veterán
a holtpont elérkezett
vagy le kellene feküdnöm, vagy egy gyógysört meginnom
de egyik sem opció...

-
Ciculi nem cicus

Rám lehet számítani (vagy számolni 10-ig ha kiütnek), őszinte vagyok (őszintén vallom sosem mondok el semmit), mik a te céljait én rugalmas is vagyok, humor is van, és van nálam fogó szóval megfoglak énUI: nem hosszabb 5 sornál
Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
De a helyzet az, hogy ennek nem is lehet tudatosan eleget tenni. Vagy van, vagy nincs.
És ez nálatok is így van, biztosan rengeteg csajra mondjátok, hogy micsoda jó nő, és még értelmes is, de attól nem akartok tőle többet. -
zolynet
veterán
sör kedvelőknek egy kis büntetés [link]

-
Dylen
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
nem, nem hívhatsz cicusnak

Nem úgy értem a normálisat, hogy legyen unalmas. Hanem inkább úgy, hogy lehessen rá számítani, legyen őszinte, kb legyenek hasonlóak a céljaink és az sem árt ha van humora. És persze itt jön az, hogy legyen benne valami ami megfog. Ezt a mondatot minden pasi utálja, mert mi nem tudjuk megmagyarázni mit is jelent, ők pedig így nem tudnak a feltételnek eleget tenni.
Nos röviden ennyi.
Reggel pedig még nem álltam készen arra, hogy 5 sornál hoszabb hozzászólást elolvassak
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Persze 28 éve nekünk is volt az átkosban a 601 -es elötti verzsön...

Dylen
Az avatarod alapján minek szólítson delfinnek, vagy kadúrnak?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Én azt szerettem keresztanyámékéban, a kékvillámban, ahogy a kis háromszínű ledek mászkáltak jobbrabalra, hogy sosem tudtam megtanulni/megfigyelni a kormányváltót, és hogy mikor leállította, még 5 másodpercig hrererreeerrrrrrrrrr.r..r...r kipörgött a motor.

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Az egyetlen hibáját megoldotta a Wartburg, annak volt normális hátsó üléssora meg csomagtartója.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
ezt én se.
de nem szép dolog, h feleséged ilyet csinált a trabival!

-
zoltanz
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Meghalni is benne lehet ideálísan.
Tanulni inkább egy bogár. -
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
A probléma oka a kevés beszéd lehetett - mert bár sok beszédnek sok az alja, mégis van egy nagyon kedvező tulajdonsága a trabi mikroklímáját illetően:
- Sok beszéd után olyan száraz lesz az ember szája, hogy akár téglát is tudna köpni - így nem lehelné be a szélvédőt, viszont ez esetben sokkal tisztább is lenne a kilátás ( a huzat már más tészta )...

-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ennek a kifejezésnek ennyi értelmezése van? Ezt pl még sosem hallottam!
Bubu: a levegő sokáig fagyálló, ezt te nálam sokkal jobban tudod!
Örök élmény marad, mikor nagy hidegben a szélvédő belső felületét is jégoldózni kellett, mert belülről fagyott rá a leheletünk 
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Télen fagyálló levegő hűti?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
válasz
venember83
üzenetére
akkor a belincselés jelentését nem akarom tudni

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
Nagyszerű.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nagyon jól és sokat vezet mindenféle járművet, ami belefér a "B" kategóriába!

A trabi ideális tanuló autó volt, minden irányban jól ki lehet látni belőle, az övvonalon végighúzódó fekete gumi csík pedig jelzi az autó térbeli kiterjedését.
bolondember: abban az autóban nincs középkonzol, kilincselésre is alkalmas

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem
üzenetére
ott kilincselt Neked?!

-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem
üzenetére
S most már tud?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De szigorúnak teccik lenni - akarsz róla beszélni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Tűnjenek is el azok, akik képtelenek csak hitelből megélni egyik napról a másikra.
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
max felfujtak, amugy ha saab-ot megveszi a kinnya nem bisztos hogy megbizhatalanabb otok jonnekmint eddig /de szar esst mondani: - (/
udv
neduddki
mod: az utolso 5 evet nem tom mert addigra az osszes nem elvakult esmeros mexokott a saab-bol
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
És mintha delejjel akarnák hajtani is

A mini az mini - minden egyéb csak gyenge másolat ( új Fabia, Swift2 és az összes a formát lenyúló ezután megjelenő majmoló ) ...
A trabi meg ez - kéken pöfékel és büdös, de vidáman teremmteremmmel és duroplaszt határolja körül - ezért szeressük!

Azt már csak halkan merem megemlíteni, hogy míg miniből uszkve 1,2M fogyott, trabiból eladtak 3M-t

-
Csabee.
nagyúr
Meddig marháskodik a BKV még? ...
-
zoltanz
nagyúr
Vaginamásoló szett
Készíts kedvesed vaginájáról élethű másolatot! Latexmentes, antiallergén, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. A csomag tartalmazza a pontos használati utasítást.[link]
Szép napot mindenkinek.
-
NoLF
veterán
őőő...
jóröggelt

köcsögöm széken!
-
Dylen
senior tag
válasz
kételkedem
üzenetére
és nemigaz, én akartam az első lenni!!
NOLFI: boldog névnapot!!

Blacksoul: neked majd később reagálok, most még elolvasni sem sikerült amit írtál nekem

-
kételkedem
addikt
NoLFnak sörhabos, csajozós, névnapünneplős szép napot!

Mindenki másnak jó reggelt!
-
Ehh hóvá tévedtem már megint

Ez leni a keksz totyik ?Szép napot, bár holnap korábban kelek, mint ma, de legalább nyugtat a tudat Hétfőn még korábban.
Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Itt esküszöm,hogy az MTV music csatornán most volt 

Vagy nekik. És az lesz az igazi benyomás