- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRO-peller
senior tag
válasz
Alexios #2959 üzenetére
Hát a N és a C árcédulája húzósabb kétségtelen. Én a használt D60-at hoznám fel alternatívának kit obival. Olyat fogtam már a kezemben. Szóval képminőség terén elfogultság nélkül mondom, h az e450 határozottan lemarad. A Pentaxot nem ismerem. De láttam képeket. Az is inkább nyerő mint az Oly.
Rubbi:
A portré kép, amelyiknek zöld a háttere. Nekem az ott nem hibátlan. Link nem megy innen, csak az lenti linkől tudod megnyitni. De a felsorolt hibákat én észrevettem és látom. Nekem megvan. Nem szeretném lehúzni az e450-et, de ha objektíven közelítek a minőséghez én ezt látom. Nézd: Nehéz vélemény alkotni 1 gépről sokszor. Ha olyanom van azért, ha nem olyanom van azért.
Az alábbi link képei igen jó fényviszonyok mellett készültek. Ez látszik. Ebben a helyzetben lehet, h jobb is kijöhet egy G12 Canonból. (De tudom az éppen nem olcsóbb mint az e450 kit.)
Ha azt leírnám, h a Nikon CP4300-at nem cserelném le gondolkodás nélkül e450-re az pipásító lenne. (Gondolom.) Ezért [link] egy érv.
-
PRO-peller
senior tag
válasz
Alexios #2957 üzenetére
Igen a zaj is, de nem legfőképp. Szerintem a fehér, esetleg a beégett részek körül látok aurát, illetve a lombozatot nagyítsátok ki különösen. Mintha enyhén homályosak lennének a részletek, kavicságy pl. stb. Lehet, h a kit-obi is gyengélkedik, de a homogén textúra nem erőssége a feldolgozó rendszernek. Ha átváltasz Nikon Canon tesztképekre, vmi kis hályog lekerül a látásodról.
Portré: Nézd a mosolygó hölgy fogsorát. Homályos. Míg a szem és a pulóver okés a fogsor elkenődik. Dinamika hiány? Hát nem tudom.
-
PRO-peller
senior tag
-
deanka2
csendes tag
válasz
Alexios #2948 üzenetére
Helló, én az 520-at venném, mert ezen kívül amit írtál, pl több funkció gomb van a vázon, magyarul, nem a menuben kell átállítanod bizonyos dolgokat, hanem csak megnyomsz 1 gombot. A képstabi és markolat nélkül lehet élni, de a 3 dolog együtt szerintem többet érne (nekem).
Persze biztos van még különbség, amit majd a tulajok leírnak ( e500-am és e-3-am van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest