Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs8907
tag
Sziasztok! A hetekben cserélnék le egy 77’’ c2-es oledet egy 77’’ g4 oledre. Rengeteg teszt videót néztem, ami nyílván nem adja vissza az “élő” képet. Milyen mértékű javulásra számíthatok? Amitől sokat várok az a fényerő, képfeldolgozás. Továbbá ez a 4. oledem lesz és mindig zavart a sötétrészeknél elvesztett részletesség. Ha jól emlékszem ez a köznyelvben black crush- ként szerepel. Most viszont feltűnt egy tesztben a sötét részek összehasonlítása egy qleddel. Nem tudom hogy ez mennyire valós. Elég hihetetlennek tűnik. Nem tudom eldönteni hogy szándékos manipulálás vagy nem. [link]
-
balazs8907
tag
válasz
icemad
üzenetére
Nem tudom, lehet Rám gondolsz. Nekem volt problémám azzal, hogy nem tudtam játék üzemmódba kapcsolni a tv ps4 pro-val.
Igen, megoldódott. Ha a térhangzást bt-n keresztül, plusz külső hangszóróval oldod meg, akkor tiltja az alacsonykésleltetésű játék módot. Vagyis vagy ez, vagy az.
-
-
balazs8907
tag
-
balazs8907
tag
Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Kb 1 hónapja vásároltam egy Lg BX 55” oledet. Az elmúlt 3 napban vettem észre, hogy időnként /nagyon sasolva a tv-t/ észrevehetően villódzik a szín. Másképp nem tudom megfogalmazni. Hol elfakul, hol normális. Ezt a másodperc tört része alatt többször is. Képmódtól független. Játék közben /HDR minden képjavító off/ vagy legyen az dolby vision... egyedül statikus, állóképnél nem jelentkezik.
-
balazs8907
tag
Sziasztok! Nem rég vásároltam egy bx3 oledet. Most csatlakoztattam hozzá egy konzolt. Egyszerűen nem tudom game modba rakni. Nincs is a választható képmódok között. Gyakorlatilag sehol nem tudom aktiválni. Segítsen valakiiii😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor