Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
őstag
válasz
Vhiktor
üzenetére
"Gyarilag a legszinhelyesebb kepmod a filmmaker, a lehszinhelyesebb szinhomerseklet pedig a meleg2."
Lehet, hogy a műszer szerint ez a leghelyesebb, de a szemem nem ezt mondja.
Ezt a beállítást alkalmazva a WOLED paneles S90F-emen a fehér nem fehér, hanem egyértelműen zöld és a meleg1 opcióval lesz fehér. Ez a zöldes árnyalat egyébként lehet LG betegség, mert a monitorom is ilyen. -
bmakszim
őstag
válasz
Nagy_Gábor
üzenetére
Hagyjatok már ezekkel az idióta hasonlatokkal! Hangerőt is addig tekerem, ameddig jól esik, autóval is olyan sebességgel közlekedek, ami szabályos és biztonságosnak érzem. Ha nem elégítik ki az igényeimet, akkor pedig veszek olyat, amik igen, nagyobb hangszórót, vagy gyorsabb autót.
És igen, a tv-t is olyan fényesre veszem, ami kényelmes. 4-500 nittől pedig még marhára nem ég ki a szemem, szóval, ha a beállítás engedi, feltolom. Nem fogom babusgatni, mint egy tamagoccsit. Se a laptopom kijelzője, se a monitorom nem kezdett vibrálni tőle és egyiknek sincs semmi baja, ha így használom. -
bmakszim
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Nekem teljesen más a hozzáállásom. Ez egy szórakoztató elektronikai eszköz, egy tárgy azért, hogy szórakoztasson. Nem egy kiskutya, hogy pátyolgatni kelljen. Ha elromlik, majd veszek másikat. De addig legyen az én örömömre. És, ha engedi 50-ig állítani a fényerőt, akkor 50-re fogom állítani. És nappal még a csúcsfényerőt is rátolom, ha nekem úgy jobban tetszik. De, ha ezt már 0 percesen a dobozból kivéve se tudja, akkor ne engedjenek akkora fényerőt beállítani rajta, mert így vissza fogom adni.
Csak a játékok ne néznének olyan jól ki rajta HDR-ben...
-
bmakszim
őstag
válasz
alaves
üzenetére
Van egy LG OLED monitorom is, az nem csinál ilyeneket, pedig full fényerőn használom azt is.
Nem is változott a megjelenített tartalom, szemből mutatták a pilótát a kocsiban ülve a boxban, mégis fel-le ugrált a fényerő.
Amúgy ezt HDR-ben, a csúcsfényerőt is maxra tolva miért nem csinálja? -
bmakszim
őstag
válasz
lala666
üzenetére
Leszarom, hogy mit mond a műszer. Ez egy szórakoztató eszköz, ami értem van, márpedig az én szememnek kellemesebb a magas fényerő. De nem is ez volt a kérdés. Őszintén szólva 2. meleg színtónus is túl zöld és némely tartalom esetén a 1. meleg jobban nézett ki. De mindegy.
Szóval lehet esetleg a tv-nek vmi ki nem kapcsolható limitere, ami valamilyen védelmi mechanizmus alapján csökkenti a fényerőt 1-2 másodpercre? Mert akkor küldöm is vissza inkább. -
bmakszim
őstag
Vettem egy 55" S90F-et. Alaves ajánlása szerint beállítottam. Bár nekem a fényerő így nagyon kevés, így feltoltam 50-re.
Viszont most nézem a forma 1-et és időnként ilyen 1-2 másodpercre leesik a fényerő, majd vissza. AI, meg energiatakarékosság kikapcsolva. Hibás lenne? -
bmakszim
őstag
Mekkora egy 55"-os LG OLED dobozban? Egyedül el tudom hozni (be tudom rakni az autóba és kivenni), vagy vigyek magammal valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Synology NAS
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest