Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ρσгτσ
addikt
-
alaves
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
A múlt hét óta van fent nálam a C1-en a 03.34.80. Hibát nem tapasztaltam. Talán állítottak a HDR10/DV csúcsfényeken nagyobbra. A szerviz menüben maradt a TPC/GSR kikapcsolási lehetőség, a bekapcsolt állás algoritmusán lehet hogy már javítottak (ez feltételezés a C3/G3 infók alapján, majd tesztelem valamikor).
-
-
daneel_hu
addikt
válasz
Bazsi747
üzenetére
"Most leszögezném hogy nagyon tetszik az oled úgy érzem valóban ez a csúcs jelenleg nagyon örülök hogy ezt választottam.DE nem hogy tájékozódni nagyon nem tudtam valahogy azt érzem hogy mindenki csak sír és 2-3 márka közt megy a vita folyton és ennyi.Lehet kicsit negatívra sikerült most ez de nem az volt a célom csak vélemény semmi több😉.Gondolom hogy most jól megkapom hogy mehetek innen akkor.
"
Szerintem ne pörögj ezen. Ha tetszik a tévé akkor tartsd meg és élvezd.
Egy ideig az embert befolyásolják az itt leírtak, sokszor végeláthatatlan vitákba folyunk bele, de aztán rájössz, hogy ez csak egy műszaki cikk (egy tévé).Nincs olyan hatalmas különbség az oledek között, hogy ezen rágódj.
Ha vennél nagyobb képátlójú oledet – és ez lenne a csere oka –, akkor igazad van.
Ellenkező esetben felesleges cserélni, visszaküldeni. -
adm
őstag
válasz
Bazsi747
üzenetére
az lg nagyon szűkszavú, egy ideje csak valamilyen szintű hibajavítás/optimalizálás szerepel a leírásokban. az usában 1-2 héttel hamarabb jelennek meg a frissítések, addigra általában összegyűlik a verzió reddit thread-jében annyi infó ami alapján el tudod dönteni, hogy van-e kockázata a frissítésnek.
pl a mostani, google: reddit lg 03.21.05
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
changelog-ot:
Pedig látom, hogy van akció, de semmi.
már nyomatom is - nagyon meggyőző nyitó képek!
"

Vhiktor