- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
MrGiga #50850 üzenetére
Panel cserénél nem hinném hogy a szervizesek kalibrálnának. A probléma ott lehet, hogy bár a panel az új, a belső 1D illetve 3D lutok a másik panelhez voltak állítva. Ezt javítani ugy tudod, hogyha kihivsz egy kalibrátort aki ezt rendberakja. Fórumon belül a topicgazda janos666 foglalkozik kalibrálással, én nála érdeklődnék első körben.
-
wallace 234
őstag
válasz
MrGiga #50748 üzenetére
Értem, amúgy az újabb panelok nem olyan fényesek, mint korábban emlékszem B7 nél hűha volt, képélesség, fényesség be is. B9 re cseréltem, hogy újabb jobb lesz hát, nem lett az a hűha! Jóval fentebb kell tekerni az oled fényt, életszerűsége se olyan már! De ennyire nem gáz mint ami te írsz az új panelal. Így tényleg érdemes lenne újra szervizt! Hátha kapsz egy jobb panelt!
-
Strezi
őstag
válasz
MrGiga #50727 üzenetére
Járatni kell legalább négy órát(teljes képernyős tartalom), majd kikapcsolni, hogy le tudjon futni a kompenzációs ciklus az új panelon (10 pec). Ezt megteszed legalább egyszer, de inkáb legyen három. Utána jó lesz.
De, két panel sosem lesz tökéletesen egyforma, pár klikk a fényerőn (nem OLED fény) eltérés lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest