- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
HDMI 2.1-et támogatja már pl. amivel elérhető 3840x2160 @ 60Hz feletti képfrissítés is (120Hz a max azt hiszem)
Régebben írták az Xbox One X-et meg AMD Radeon-t, de én úgy tudom se az XOX se a Navi nem tudja, mindkettő HDMI 2.0-ás.
Tekintve, hogy még nincs 2.1-es eszköz, én nem fizetnék ki majd kétszer annyit. A PS5, Xbox Scarlett szerintem már tudni fogja, gondolom a 2020-as VGA-k is, kérdés kell-e az neked. Nextgen konzoloknál örüljünk, ha a 2160p@60fps meglesz, kétlem egyébként, hogy 120fps target lenne a cél, bár ki tudja, egyszerűbb játékoknál talán, AAA-nál úgyis inkább eyecandy-re költik a teljesítményt szerintem.
-
dh66e
veterán
Igen ezt,de ennyit nem adnék érte soha.
Esetleg ha C8 nem sokkal drágább akkor inkább azt venném ma, modernebb processzorral van szerelve és talán a supportja is jobb mint a B8-nak.
Távot én kifejezetten utálom sajna az elmúlt két hónapban sem lettünk barátságban pedig teszi a dolgát nekem más bajom van vele.
Hangvezérlést én nem használom.
Dlna megy,képernyő tükrözés is megy droidos telórol ezekkel semmi gond,hálózat rendben van,you tube egyedül amit használok az applikációk közül az stabil.
Tv adások rendben megjeleníti nincsenek anomáliák ez nálam mondjuk nem szempont mert külső lejátszóról filmezek inkább.
Nálad mindenben jobb lesz az előzőhöz képest ebben biztos vagyok.Statikus tartalmak hosszabb idejű megjelenítésére kell nagyon figyelni az gondot okozhat,de ezek bent vannak az összefoglalóban azt olvasd át. -
-
dh66e
veterán
Minden tv-nél megtalálod pl arúkeresőn a leírásokat,de a gyári oldalak pontosabbak.
Nekem B8 van bőven jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest