- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz
wierra #57325 üzenetére
Nos, ahogy előző hsz-ben leírtam, az 55CX-em nem továbbított hangot a HDMI ARC-on keresztül a soundbar felé.
Múlt hét pénteken hívtam telefonon a supportot; kedden hívott vissza a szerelő, akkor meg is rendelte az alkatrészt. Másnapra megérkezett, felhívott és egyeztettünk időpontot.
Ma reggel kijött a szervizes fiatalember a megbeszélt időpontban, kb. 20 perc alatt kicserélte az alaplapot és ettől helyreállt a világ rendje.
Pozitív élmény volt az LG support hozzáállása, le a kalappal. -
Celtis
veterán
válasz
wierra #57325 üzenetére
Ha látszólag kezeli a TV a soundbart, tehát átvált ARC módba SB, reagál a TV távirányító hangerő szabályozásra és csak a hang hiányzik, akkor egyrészt ellenőrizd, hogy az ARC feliratú HDMI portokat kötötted össze (SB-on ez a HDMI OUT!) illetve próbáld kicserélni a kábelt. Ha valami nagyon öreg darab, akkor esetleg nincs bekötve a szükséges pin.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wierra #57193 üzenetére
Amikor raktam át a kedvencekbe - csak a HD - adókat és ott nem mutatta a kulcsot, már gondoltam is rá, hogy lehet majd ez a megoldás a másolásvédelemre, nem az egyszer csak elmúlik.
De egyébként úgy voltam vele az éjjel, ha ez sem válik be, ma felhívom a Panasonic-ot és megkérdezem, hogy ezt mégis hogy a francba gondolták, vagy mi a megoldás, mert más gyártónál ilyen nincs... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wierra #57160 üzenetére
Nos, nyilván nem emlékszel rá, hogy mitől múlott el.
Hát magától nem múlik el csak úgy, a megoldás, hogy amikor a csatornákat behangolta a tévé, akkor valami hülye licenc miatt, a fizetős (kódólt) csatornák mellett, ugye megjelenik a kulcs szimbólum.
De amint átpakolod a kedvencekbe, a kulcs eltűnik, ezáltal a másolásvédelem bullshit is eltűnik, vagyis lehet mindent rögzíteni, de ahhoz, mint írtam kell csinálni - átmásolni- kedvenceket/hez
omg....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest