- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Partizan182
senior tag
válasz
ervin74 #26963 üzenetére
Marvel filmeknél ez tök normális, így készülnek direkt. Itt egy jó videó a jelenségrôl.
Dinamikus kontrasztot én nem piszkálnám mert sokat barmol a képen, ha nagyon szeretnéd hogy a padló tök fekete legyen (a rendezô akaratával szemben) akkor pöccints 2-3-mat lefelé a brightnessen. Lehet, hogy kis shadow detail elveszik, de a fekete fekete lesz.
-
janos666
nagyúr
válasz
ervin74 #26955 üzenetére
A HDMI Fekete Szint jó helyen áll? Milyen lejátszóról nézed és az hogy van beállítva? Az alsó-felső fekete sávok teljesen feketék?
(#26952) ribarszki - Én a HDR-re szavazok, bár az is tény, hogy láttam egy-két régi film HDR kiadását, ami nem feltétlenül tetszett, vagy "vegyes" (van jelenet, ami jobb lett, van amelyik rosszabb). Nem csak a csúcsfény itt a lényeg, hanem a 10bit és tágabb színtér, illetve esetenként a remaster, vagy egyszerűen csak az új kodek (azonos bitrátával jobb kép, de néha még a bitrátát is jobban elengedik az új kiadásban). De a viszonylag új, digitális kamerás, vagy erősen CGI-os filmeknek jól szokott állni a magasabb csúcsfényezés és a tágabb színtér.
-
janos666
nagyúr
válasz
ervin74 #26514 üzenetére
Kb. ugyan ilyen az 55C8-am, ha középről és viszonylag közelről nézem (illetve a képedhez hasonlóan picit lentről, mert nem mindig egyenes a hátam, van hogy lecsúszok annyit, hogy nem középre esik a szemmagasság). De ha kitolom a fejem oldalra (gyakorlatban előre és közben oldalra hajolok már törzsből, nem csak a fejem mozog, szóval közelebb is kerülök, már nem látom be egyszerre az egész képernyőt), akkor nem látom ilyennek a peremet (lehet, hogy van benne némi szögfüggetlen homogenitás is, de szabad szemmel kivehetőre csak a ferde szög hozza).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest