- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Szia. Nálam van egy C8 és egy E9, mindkét készülék gond nélkül lejátszik mindent hálózatról a NAS-ról, még a 66 GB DV fájllal is könnyedén megbírkozik. Még akkor is ha 100Mbit/s a hálózati kártya, hiába van AC wifi kártya benne, én lanon használom mindkét készüléket.
A gigabit hiánya eddig nem okozott semmilyen hátrányt.
Nálam is van 4K Apple TV is, nem használom. LG beépített lejátszója mindent visz és nekem így nagyon kényelmes.
Ha már 350.000 a keret, nem is kérdés, hogy OLED
nem fogod megbánni. A beégéssel kapcsolatosan nálam nem volt semmilyen gond, pedig én sokat játszom konzolon is.
-
pyxis
csendes tag
Én kb 1 hónapja kérdeztem kb ugyanazt és utólag is köszönöm a sok hasznos hozzászólást.
Akkor kipróbáltam a Plex Servert PC-ről de a lejátszás állandóan bufferelt, így valamit szerintem nem csináltam jól.A végeredmény az lett hogy maradt az Apple TV, mert NAS-ról filmlejátszásra még mindig a PLEX a család kedvence.
Egyre gyakrabban használjuk már HBO GO-ra, Netfilxre vagy YouTube-ra az LG beépített appokat, és ha neked elég a beépített lejátszója a TV-nek, akkor szerintem ki lehet dobni az Apple TV-t.
(az Apple TV távirányítója viszont nagyon fog hiányozni ha egyszer nálam is kikerül a képből) -
Fisha
őstag
1. Ha változó a tartalom mindenhol a képernyőn, akkor nem lesz gond az oleddel. Azért azt vedd figyelembe, hogy ezek kicsit törékenyebb jószágok, mint más TV-k, így a gyerekeknek nem szabad a micimackót puszilgatni a képernyőn.
2. Nincs
3. A tökéletes megoldás az lenne, ha mindent tudna a mediaplayered, mindent hangot ismerne az avr-ed, és minden videóformátumot át is engedne. Ha ezek valamelyike nem áll fenn, akkor már csak a kompromisszumok száma az érdekes.
4. Nagyon jó az LG lejátszója, mindenképp érdemes egy próbát tenned vele elsőre, és csak utána dönteni egy esetleges mediaplayer beruházásán. NASról simán le tudsz vele játszani, de smb nincs, arra számíts, csak dlna. Gigabit hiányi extrém esetekben lehet csak gond, nekem csak kifejezetten demo videóknál jött elő probléma 1 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Napelem
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Elektromos autók - motorok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest