- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
anderledani
őstag
válasz
Vision #110551 üzenetére
Nem kerestek telefonon? Én majdnem rendeltem kiállított S90C-t, és felhívtak hogy kiállított darab, most pedig Asus TUF A14 laptopot rendeltem Euronicsből, amiatt is felhívtak, hogy kiállított. (de az nem is bekapcsolva volt kiállítva, esztétikailag pedig hibátlan, szóval megérte)
-
dropi
senior tag
válasz
Vision #110541 üzenetére
Nekem volt ez az 55-ös, majd próbáltam LG C2-t, Samsung S90C-t, de visszavettem a Philips 718-at csak 65-ben. Felskálázásban és interpolációban veri a másik kettőt, oprendszer ízlés kérdése, az én ízlésemnek a többi gyártó még most farigcsálja egy kődarabból a kereket, miközben az Android TV-nél már a semi slicket tesztelik Imolában.
Nálunk a tévé átlag 18-20 órát megy egyfolytában naponta full fényerőn SDR-ben + némi streaminges HDR + némi XSX, de semmi baja nem volt az előzőnek sem, meg ennek sincs. Az Ambilight meg megfizethetetlen
Szal én nagyon ajánlom, de ez bizony kiállított darab lesz. Az más kérdés, hogy a garancia ugyanúgy vonatkozik arra is a vásárlástól. -
Gabor970
addikt
válasz
Vision #110535 üzenetére
Mi 22 őszén vettünk Philips 65OLED806-os készüléket. Nagyon meg vagyunk elégedve vele. Az oprendszere miatt rendeltem főképp, szuper, hogy androidos appokat fel lehet rakni rá, én raktam fel nem google áruházban elérhetőt is. (smarttube) Jól lejátsza a wifi hálózaton látott meghajtóról is a filmeket. Ma is philipset vennék. (de ma már inkább 77" vagy méginább 83", de nem látok philipsben
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest