- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chris1983107 #61612 üzenetére
Általában talp design meg burkolat színe... képminőségben/kijelzőpanelben sosincs ezek között különbség.
-
blakey
titán
válasz
Chris1983107 #26108 üzenetére
Az otthoni hardver (pc) és a wifi is elég izmos, gond nélkül viszi az UHD anyagot, de azt nem tudom, hogy az ISO-k lejátszására gépről van-e valami megoldás?
Emby szerver a gépre, Emby alkalmazás a TV-re és menni fognak az ISO-k is. -
Joshi
titán
válasz
Chris1983107 #26113 üzenetére
MPC-HC + madVR. Viszont azt tudnod kell hogy így bukod az esetleges Dolby Visiont, mert az PC-ről nincs.
ui.: egyébként Mappából le tudod játszani a filmet a tévé belső lejátszójával, ha belemész a Stream mappába és ott elindítod a legnagyobb méretű fájlt. De ugye a DV-hez kell a menü kezelés hogy el tudjon indulni, azt meg nem kezeli a tévé lejátszója.
-
Joshi
titán
válasz
Chris1983107 #26108 üzenetére
ISO-t és Mappa struktúrás verziót nem is fogsz tudni lejátszani a tévé belső lejátszójával. Erre egyetlen megoldás van, hogy PC-t HDMI kábellel (vagy külső médialejátszót) kötsz a tévére és a PC vagy lejátszó játssza le a filmet nem a tévé lejátszója.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Chris1983107 #25498 üzenetére
Pacific Rim, Madmax Fury Road. Meg Netflixen most van az Our Planet, Dolby vision, nagyon adja.
-
törölt tag
válasz
Az Aquaman nagyon látványos volt. Más kérdés, hogy a felétől fárasztott már a tömény giccs, de élveztem, és HDR-t mutogatni egyébként is marad a NAS-on.
-
wwhy
veterán
válasz
Szerintem nem én vagyok a címzett.
-
BenFe
tag
válasz
Chris1983107 #25473 üzenetére
Szia!
Esetleg egy router újraindítást is megpróbálhatsz, az is segíthet.....
-
Strezi
őstag
válasz
Chris1983107 #25473 üzenetére
IP összeakadás? Routeren direktben kiosztott címet mmegkaphatja a tv is ha rosszak a beállítások...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest